Ciekawe, czy drugi konkurs też będzie zaskakujący.
I ciekawe kiedy roześlą zaproszenia?... Bo już nie mogę się doczekać!
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
15 wrz 2009, 14:20
Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki
Przeglądając dzisiaj starą pocztę znalazłem zawiadomienie o konkursie na Dyrektora IS (2007 r.) - do dziś nie ma informacji o osobach "spełniających warunki" - więc cierpliwości mamy 2 lata - może opublikują ogłoszenie o osobach "spełniających warunki".
15 wrz 2009, 20:13
Konkursy ogłoszone we wrześniu 2007r., na mocy Rozporządzenia z lipca 2008r. zostały anulowane.
Nie jestem w stanie przebrnąć przez te 89 stron pogaduszek, ale czy ktoś wie kiedy odbędzie się konkurs na NUS-ów do tych urzędów gdzie nie zostali wyłonieni w 2008r? Wiem, że dokumenty składali w lipcu.
25 wrz 2009, 17:57
Napewno gazety rozpiszą się o nowym terminie egzaminów. Widocznie nie mają czasu przygotować testów, a i brakuje pieniędzy na opłacenie sali. Teraz koniec kwartału trzeba zebrać tabelki, przeanalizowć i włożyć do szuflad bo może znowu rzepa zechce coś pochlebnego napisać o skarbówce. Po prostu brakuje czasu na wszystko.
25 wrz 2009, 18:31
... no to listy kandydatów już mamy... z życzeniami powodzenia
W skarbowości to same skarby no z małymi wyjątkami. No to znowu szykuje nam się wielka impreza. Ciekawe czy "ojciec dyrektor" HS dokończy swoje dzieło i obsadzi swoimi wiernymi wszystkie US Na śląsku zostały tylko 2 urzędy ,a Jaworzno ciągle czeka
05 paź 2009, 16:27
Kamama - jakoś nie mogę znaleźć...Znalazłam tylko listę urzędów...Możesz coś bliżej ?
05 paź 2009, 16:42
Listy się pokazały dziś ok. południa, teraz ich nie ma, może coś uzupełniają.
05 paź 2009, 16:57
Z komunikatu jasno wynika, mamy starego-nowego przewodniczącego ojca dyrektora HS. A najciekawsze jest to, że nie jest to kompletna lista. Z pisma wynika, że " W stosunku do pozostałych osób nie wymienionych ww. listach czynności Komisji są w toku, w związku z czym informacja o ich dopuszczeniu, bądź niedopuszczeniu do udziału w konkursie zostana podana w terminie póżniejszym." Podpisał...wiadomo kto.
06 paź 2009, 07:58
Kandydaci na Naczelników
Aż oczy przecieram ze zdumienia po przeczytaniu list osób dopuszczonych do konkursu na naczelników US! Na NUS w 3 urzędach kuj-pom. kandyduje człowiek, który od 1,5 roku leczy się i nie pracuje (ale kasę z ZUS bierze i jest na liście US)! A na kilka US w wielkp. startuje człowiek, który leczył się psychiatrycznie. To nie ma znaczenia, czy nikt tego nie weryfikuje?