Teraz jest 10 wrz 2025, 17:51

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2158 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 155  Następna strona
Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Znamy zasady wyboru nowych NUSów, znamy wyniki
oliv21                    

Nadir, uwierz na słowo - zawsze docenialiśmy, doceniamy,  będziemy doceniać i będziemy pamiętać :)
TAKIEGO Człowieka, TAKIEGO Szefa się nie zapomina.

Olivko - wierzę! Bo sam mam taką naczelniczkę.
I wcale nie dlatego to piszę, że Ona czasami czytuje to forum... ;)

26 lip 2009, 09:17

REJESTRACJA12 cze 2009, 10:48

POSTY        36
Bardzo się mylisz Marsik, Heniutka nigdy nie darzyłem sympatią co widać na forum.
Nie nadużywaj słów naszego wspaniałego Papieża - zauważyłem, że robią to zazwyczaj ludzie mający "czerwony" światopogląd.
:za2:  z czerwoną camorrą!

Ostatnio edytowano 26 lip 2009, 12:56 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

literówki

26 lip 2009, 12:00
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA09 paź 2008, 18:08

POSTY        9
tomko71                    

Mopsik                    

Z przecieków pochodzących z obozu tzw. "zwycięzców" wynika, słyszy się że bodajże sam pan P. powiedział, że byli p.o. naczelnicy powołani za rządów PISu, obojętnie jakie wyniki w pracy przez dwa lata osiągnęli naczelnikami nie zostaną, dosłownie "nie ma powrotów dla odwołanych".

No i bajka, bo nasza NUS przywieziona znienacka w czarnej wołdze przez PIS została powołana - na pohybel nam wszystkim.  <_<

Żadna bajka chłopie.  :zly1: Gdybyś popracował w świętokrzyskim to  nie miałbyś wątpliwości. Takich przekrętów jak tu gdzie zwyciężyli najgorsi merytorycznie kandydaci a dziwnym trafem polegli wszyscy Ci, których powołał PIS, to chyba nie było w cąłym kraju. No może na Śląsku jeszcze. :czytaj:

26 lip 2009, 12:16
Zaawansowany

REJESTRACJA16 cze 2009, 07:20

POSTY        95
Nadir - no właśnie, no właśnie. Karuzela i tyle.
Apolityczna oczywiście, jak i piwo bezalkoholowe jest bez alkoholu ;)

Zielonka - jak sama napisałam - albo znam "trochę" albo ze słyszenia i na koniec dodałam, że krąży wiele opowieści nie do końca sprawdzonych. A jak się pracuje na lubelszczyźnie, gdzie są 22 urzędy, to zna się przynajmniej ze słyszenia wszystkich tych ze  świecznika (albo i osobiście - szkolenia, imprezy integracyjne itd, a część jest szefami znajomych i oni opowiadają o tych osobach)
Więc nie wiem skąd Twoja ironia...

Albo i jesteś Zielonka jedną z tych osób o których napisałam :D

Witaj Moderatorze.
Wiesz może od kiedy nowi mają zacząć rządzić?

26 lip 2009, 12:45
Specjalista

REJESTRACJA21 paź 2006, 16:38

POSTY        808
Yennefer                    

Zielonka - jak sama napisałam - albo znam "trochę" albo ze słyszenia i na koniec dodałam, że krąży wiele opowieści nie do końca sprawdzonych. A jak się pracuje na lubelszczyźnie, gdzie są 22 urzędy, to zna się przynajmniej ze słyszenia wszystkich tych ze  świecznika (albo i osobiście - szkolenia, imprezy integracyjne itd, a część jest szefami znajomych i oni opowiadają o tych osobach)
Więc nie wiem skąd Twoja ironia...

Albo i jesteś Zielonka jedną z tych osób o których napisałam :D

To tak gwoli formalności napisałaś :

Yennefer                    

(?) Reszty nie znam zbyt dobrze (?)

Z tej wypowiedzi chyba jasno wynika, że tych o których piszesz znasz dobrze, a skoro znasz, to chyba ta "beczka" poszła i  bez potrzeby przytaczam wierszyk Marii Terlikowskiej

PLOTKA

Dorotka stłukła nogę na schodach
I z tego w szkole urosła plotka.
- Wiecie? Dorotka miała wypadek!
Złamała nogę! Wiem od sąsiadek!
- Spadła ze schodów...
- Z piętra...
- Z którego?
- Nie wiem dokładnie...
- Ja wiem! Z trzeciego!
- Wypadła z okna!
- Tak, było u niej czterech doktorów!
- I pielęgniarka!
- I pogotowie!
- Ma nogi w gipsie!
- Biedna Dorotka!
- Okropne rzeczy!
- Już pewno nigdy się nie wyleczy...
Gdy nad Dorotką klasa biadała-
Wchodzi Dorotka zdrowa i cała.
Tylko plasterek ma na kolanie...
I o to było całe gadanie!

PS
Nie przeczę, że jak czytam powyższe wypowiedzi, to tak jakoś wydaje mi się że on chyba jednak?, ale tu dopiszcie sami.

26 lip 2009, 14:02
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA22 lut 2008, 12:08

POSTY        3
OLIVko my chyba jesteśmy "po jednych pieniądzach" - zgadzam się z Tobą - Pani Teresa Grandys to wspaniały szef, wybitny fachowiec, ale przede wszystkim FANTASTYCZNY CZŁOWIEK :wub:
Pracując w Urzędzie zawsze odczuwało się Jej zainteresowanie naszym losem. A to jest bardzo WAŻNE...
Życzę MOJEJ Pani Naczelnik wszystkiego najlepszego w Nowym Urzędzie!!! Chyba się rozbeczę BUUUUUUUUUU :(
Mam nadzieję, że Nasza Nowa Szefowa będzie nas traktowała w podobny sposób jak Pani Grandys :)

Ostatnio edytowano 26 lip 2009, 14:50 przez Nadir, łącznie edytowano 2 razy

literówki, emotikonki

26 lip 2009, 14:23
Zaawansowany

REJESTRACJA16 cze 2009, 07:20

POSTY        95
Może się niezbyt precyzyjnie wyraziłam - raczej chodziło o to, że nie słyszałam nic o innych, a Ty widzę czepliwy jesteś.
Zresztą, czy ja napisałam o kimś coś obraźliwego, coś złego? W 99% pozytywy - że ludzie ich chwalą.

A poza tym drogi Zielonko - możesz sobie ironizować nt. znajomości, jedzenia soli itd, ale akurat z tego grona panowie Czubek  i Kozyra  to naczelnicy z wieloletnim stażem, panowie Kuna, Zdunek, Krukowski to wieloletni pracownicy wydziału nadzoru (a więc bywali nie raz i nie dwa w urzędach  na kontrolach) i dali się poznać   :P  , panowie Zieba, Szafran i Zgrajka też pracowali w IS, więc każdy z pracowników us-ów może ich znać z jak pisałam wcześniej - szkoleń, imprez i wycieczek, a także spraw służbowych.
Reszta to tez jak pewnie wiesz :P pracownicy skarbowości, a to małe środowisko.
Więc ... czasem ciężko się nie znać  :D

26 lip 2009, 16:21
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA06 gru 2006, 15:26

POSTY        91
To kiedy teraz kolejna tura mianowań??

27 lip 2009, 05:58
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA24 maja 2009, 19:05

POSTY        54
Nadir                    

Olivko - wierzę! Bo sam mam taką naczelniczkę.
I wcale nie dlatego to piszę, że Ona czasami czytuje to forum... ;)

Nadir - szczęściarzu :) Ty masz, ja miałam ...

Dodano: Pon Lip 27, 2009 8:15 am

Pipi                    

OLIVko my chyba jesteśmy "po jednych pieniądzach" - zgadzam się z Tobą - Pani Teresa Grandys to wspaniały szef, wybitny fachowiec, ale przede wszystkim FANTASTYCZNY CZŁOWIEK :wub:
Pracując w Urzędzie zawsze odczuwało się Jej zainteresowanie naszym losem. A to jest bardzo WAŻNE...
Życzę MOJEJ Pani Naczelnik wszystkiego najlepszego w Nowym Urzędzie!!! Chyba się rozbeczę BUUUUUUUUUU :(
Mam nadzieję, że Nasza Nowa Szefowa będzie nas traktowała w podobny sposób jak Pani Grandys :)

Pipi - też mam taką nadzieję a nadzieja dobra rzecz :)

27 lip 2009, 07:13
Początkujący

REJESTRACJA25 paź 2007, 09:30

POSTY        5
Do użytkownika , który napisał, że powołana osoba, to "rodzina tego pierwszego " i nie składała nawet papierów  -  publikowali listy kandydatów spełniających kryteria formalne, więc jeśli chcesz być wiarygodny to je tutaj wklej, będzie można porównać.... poza tym może ktoś ma taką listę ze świętokrzyskiego?

27 lip 2009, 07:17

POSTY        36
nona                    

Do użytkownika , który napisał, że powołana osoba, to "rodzina tego pierwszego " i nie składała nawet papierów - publikowali listy kandydatów spełniających kryteria formalne, więc jeśli chcesz być wiarygodny to je tutaj wklej, będzie można porównać.... poza tym może ktoś ma taką listę ze świętokrzyskiego?

Oto listy kandydatów co startowali na urzędy woj. śląskie i świętokrzyskie
http://www.mf.gov.pl/_files_/bip/bip_na ... ?PortalMF=
http://www.mf.gov.pl/_files_/bip/bip_na ... ?PortalMF=
Porównaj spokojnie i... wiarygodnie.

27 lip 2009, 07:28
Początkujący

REJESTRACJA25 paź 2007, 09:30

POSTY        5
Dzięki, z porównania wyszło, że ten o którym Ty pisałaś startował w konkursie, ale na inny urząd.... więc chyba w porządku..
A jak to jest teraz z tą kadencyjnością?

27 lip 2009, 08:12
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 cze 2009, 07:58

POSTY        69
nona                    

Dzięki, z porównania wyszło, że ten o którym Ty pisałaś startował w konkursie, ale na inny urząd.... więc chyba w porządku..

Nie rozumiem jak w porządku ? Nie składał papierów do US w którym ma być NUSem. To po co należało się deklarować ?
O jakiej kadencyjności piszesz ? To projekty z głębokiej szuflady.

27 lip 2009, 08:20

POSTY        36
nona                    

Brał udział w konkursie na inny urząd, czy to jest w porządku? Uważam, że nie. To niech obsadzą pozostałe urzędy tymi osobami co zdały egzaminy, a było więcej kandydatów.
Po co nowe konkursy  :excl: Nie widzisz manipulacji?

27 lip 2009, 08:22
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2158 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 155  Następna strona