IS Gdańsk - porozumienie podpisane, podwyżka do końca maja pije-===[ pije-===[
Super, gratulujemy
____________________________________ "Nie mamy Pańskiego płaszcza i co Pan nam zrobi? Cham się uprze i mu daj, skąd wezmę jak nie mam?"
20 maja 2016, 07:32
Re: Znowu bez podwyżek...
maryska88
Zazdrościmy i gratulujemy oganiętych ZZ i osób, które musiały ogarniąc ten syf - szacuneczek. Czyli można się ogarnąć w terminie, ale po co się śpieszyć, jak można powiedzieć, że się ,,nie wyrobimy" i dalej spacerować po korytarzach Izby w celu szukania ploteczek...
20 maja 2016, 07:33
marus007
Tusk jako nauczyciel podniósł swojej grupie zawodowej pensje do granic. Zarabiają najlepiej w Europie za te swoje 18 godzin pracy tygodniowo. Niestety nikt się nie solidaryzuje ze skarbówką. Wręcz przeciwnie, żadnego poparcia nigdzie nie mamy. Wyrównanie do 1.5 jest w porządku. Chociaż niektórzy z tych osób 8 godzin dziennie wprowadzają deklaracje, i to jest ich cała praca. W porównaniu do kontroli, orzecznictwa - gdzie mnożniki to 1.6, 1.7 - no to chyba już nie bardzo w porządku. Każdy winien mieć podwyżkę, oprócz kierownictwa. Mnożniki powyżej 2.0 są wystarczające. Jak się nie podoba proszę bardzo, niech się zwolnią. Jest kilkunastu na to stanowisko w urzędzie, doświadczonych pracowników.
w katowicach w kontroli mnożniki to 1.42 do 1,49. 1.6 -1.7 dla 90% zatrudnionych to marzenie a jeszcze można usłyszeć że to 1.4.. to za dużo bo mamy dodatek i powinniśmy mieć jeszcze nisze mnożniki. sytuacja z płacami w katowicach jest tragiczna jesteśmy najgorzej zarabiającymi w całym województwie, o wiele lepiej zarabia się w małych urzędach na "prowincji' województwa śląskiego. . słyszałem opinie że pieniędzy może nawet zabraknąć na 1.5 a nie mówiąc już o zasypywaniu różnić które zostały stworzone przez naszych przełożonych...
20 maja 2016, 07:34
IS Gdańsk - porozumienie podpisane, podwyżka do końca maja
Tylko nie wiadomo jakiej treści jest to porozumienie więc nie ma co się za szybko cieszyć...
20 maja 2016, 07:40
Freedie
maryska88
Super, gratulujemy :)
Proszę czekać na oficjalną informację na stronie internetowej Izby Skarbowej. A nie siać nie sprawdzonych informacji
20 maja 2016, 07:45
A czy macie jakieś informacje co do podwyżek w IS WARSZAWA
20 maja 2016, 07:50
A kiedy będzie?
20 maja 2016, 08:03
Truskawka21
No właśnie... wszędzie cokolwiek słychać a w IS Warszawa jak zwykle wszystko owiane tajemnicą ... i cisza... Ktoś coś może jednak wie?
20 maja 2016, 08:25
andzia81
Truskawka21
No właśnie... wszędzie cokolwiek słychać a w IS Warszawa jak zwykle wszystko owiane tajemnicą ... i cisza... Ktoś coś może jednak wie?
Czytaj na poprzedniej stronie
20 maja 2016, 08:35
Dzięki. Mogli by w końcu dojść do porozumienia. Bo od pięciu lat maj pensja wynosi 2001,26 zł. brutto a proponowana 2810,76 zł. robi dla mnie dużą różnicę.
20 maja 2016, 09:32
Truskawka21
Dzięki. Mogli by w końcu dojść do porozumienia. Bo od pięciu lat maj pensja wynosi 2001,26 zł. brutto a proponowana 2810,76 zł. robi dla mnie dużą różnicę.
<Mnie to chyba nikt nie pobije.. od 6 lat 1911 zł a przez pierwsze dwa 1870... Wiec czekam na 900 zł podwyżki
20 maja 2016, 10:19
Joanna1022 , do tego dojdzie ci jeszcze dodatek stażowy także podwyżka będzie jeszcze lepsza 1,5 x 1873,84zł x stażowe 6% (6 lat z tego co pisałaś) = 2.979,41zł w sumie to "normalne pieniądze" które powinny być oferowane na dzień dobry z możliwością rozwoju --> traka prawda
20 maja 2016, 11:01
Joanna1022
Truskawka21
<Mnie to chyba nikt nie pobije.. od 6 lat 1911 zł a przez pierwsze dwa 1870... Wiec czekam na 900 zł podwyżki B)))
Hahaha ja przez kilka lat 950 zł brutto (niepełny etat)
Ostatnio edytowano 20 maja 2016, 11:28 przez hgdf, łącznie edytowano 1 raz
20 maja 2016, 11:01
zygzak1980
Joanna1022 , do tego dojdzie ci jeszcze dodatek stażowy także podwyżka będzie jeszcze lepsza 1,5 x 1873,84zł x stażowe 6% (6 lat z tego co pisałaś) = 2.979,41zł w sumie to "normalne pieniądze" które powinny być oferowane na dzień dobry z możliwością rozwoju --> traka prawda
Wiem, wiem i spłata od stycznia będzie też całkiem całkiem no ale pożyjemy zobaczymy... będę świętować jak zobaczę na koncie