Cycero, dlaczego piszesz, że w 2018 praktycznie bez premii? Coś wiadomo?
05 gru 2017, 07:38
Re: Planowane podwyżki w 2017 roku
Czy ktoś wie o konkretnych mnożnikach po ustaleniach w IAS Bydgoszcz? Za staż 0.015 kwota powalająca. Aż dziwne że chciało się związkom zawodowym w to bawić.
05 gru 2017, 08:08
Witam. Mam pytanie jak rozumiecie niniejsze porozumienie bo u nas burza mózgów :/
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
05 gru 2017, 08:29
vici22
Witam. Mam pytanie jak rozumiecie niniejsze porozumienie bo u nas burza mózgów :/
Wiem, że nic nie wiem Niestety spodziewam się, że dostaniemy po 50 zł brutto i takie to będą podwyżki. Koleżanka dostała zaszczyt siedzenia z osobą od celników. Prawie 900 zł różnicy w wynagrodzeniu. mają robić to samo, tyle, że Pani celnik dopiero się uczy i widać, że niezbyt ma ochotę na przerabianie sterty papierów. Jedna ze złości chodzi ciągle na chorobowe, a druga odbiera sobie urlopy, które nazbierała za czasów bycia funkcjonariuszem. Robota rozkładana jest na pozostałe osoby w dziale. Serio jedziemy na oparach. Koniec świata, siostry i bracia.
Ale u Was przynajmniej coś widać, że się dzieje. IAS Olsztyn nadal cisza na intranecie i korytarzach.
05 gru 2017, 08:48
vici22
Najpierw policzą tych z mnożnikiem 2,2 i więcej. Ci dostana po 50 zł brutto. Potem policzą ile jest pracowników merytorycznych i ile obsługowych ( z mnożnikiem poniżej 2,2). Ci dostana po równo z tym, że obsługowi o 50 zł mniej niż merytoryczni. Tak to rozumiem. Słabo mi już od tej żebraniny i wygłodniałego wyczekiwania na ochłapy z pańskiego stołu
05 gru 2017, 08:58
MISIEK123, zadaj konkretne pytanie, o jakie stanowisko Ci chodzi i gdzie? W tabeli jest mnóstwo mnożników, nie sposób ich przepisywać.
05 gru 2017, 09:58
Ciekawe, kiedy IAS Warszawa wypłaci podwyżki ?
05 gru 2017, 10:01
Fiufiureczka
A czy są już jakieś oficjalne ustalenia, co do wysokości podwyżek i warunków ich przyznawania?
05 gru 2017, 10:22
Dziubas
MISIEK123, zadaj konkretne pytanie, o jakie stanowisko Ci chodzi i gdzie? W tabeli jest mnóstwo mnożników, nie sposób ich przepisywać.
Mnożnik dla kontrolera, starszego kontrolera i eksperta.
Ostatnio edytowano 05 gru 2017, 10:26 przez misiek123, łącznie edytowano 1 raz
05 gru 2017, 10:25
uslug
Fiufiureczka
A czy są już jakieś oficjalne ustalenia, co do wysokości podwyżek i warunków ich przyznawania?
Podobno są. Liczy się staż pracy i dotychczasowy mnożnik. Takie są wieści korytarzowe.
05 gru 2017, 10:29
MISIEK123 znów jesteś nieprecyzyjny, kontroler rozliczeń, czy kontroler skarbowy? Nie piszesz jaka komórka, to nie można wydedukować. Kontroler skarbowy - 1,74, st. kontroler skarbowy 1,78. ekspert 1,88.
05 gru 2017, 10:39
Dziubas
MISIEK123 znów jesteś nieprecyzyjny, kontroler rozliczeń, czy kontroler skarbowy? Nie piszesz jaka komórka, to nie można wydedukować. Kontroler skarbowy - 1,74, st. kontroler skarbowy 1,78. ekspert 1,88.
Dzięki właśnie o te stanowiska mi chodziło.
05 gru 2017, 11:00
USLUG: A czy są już jakieś oficjalne ustalenia, co do wysokości podwyżek i warunków ich przyznawania? FIUFIURECZKA: Podobno są. Liczy się staż pracy i dotychczasowy mnożnik. Takie są wieści korytarzowe.
W poszukiwaniach konkretnych wartości odnośnie ustaleń w IAS Warszawa cofnijcie się do strony 66 tego wątku.
05 gru 2017, 11:01
IS Wawa co się u Was dzieje? O podwyżkach brak info, brak nowych angaży, a nawet przestaliście przesyłać paski z wynagrodzeniami
____________________________________ Ja jestem tylko zwykłym żołnierzem, wykonuję rozkazy. Bitwy wygrywają wodzowie.