Podobno mają przenosić pracowników z US do pracy w UCS w Warszawie. Czy ktoś może potwierdzić te wiadomości? Jak to ma wyglądać?
____________________________________ Ja jestem tylko zwykłym żołnierzem, wykonuję rozkazy. Bitwy wygrywają wodzowie.
07 lut 2018, 12:09
Re: Przeniesienia pracowników z US do UCS
U nas (DUCS WROCŁAW) chodzą słuchy wręcz przeciwne. Pracownicy DUCS mają odchodzić od kwietnia do US. W tym terminie mamy archiwizować zakończone sprawy.
07 lut 2018, 12:56
Z tego co udało mi się ustalić to do czwartku Naczelnicy US muszą zgłosić do DIAS kogo z pracowników analiz oddelegowują do pracy w MUCS. Oddelegowanie ma być podobno na 2 miesiące. Ktoś jest w stanie potwierdzić? O co w tym wszystkim chodzi?
____________________________________ Ja jestem tylko zwykłym żołnierzem, wykonuję rozkazy. Bitwy wygrywają wodzowie.
07 lut 2018, 17:46
Maj blisko. Ktoś mógłby się wypowiedzieć. Będzie zresztą widać po wydawanych upoważnieniach. Czy przestaną wydawać w UCS, czy w kontroli w US.