Teraz jest 04 wrz 2025, 06:55

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ]  idź do strony:  1, 2  Następna strona
UKS w dużym mieście... 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 mar 2007, 20:47

POSTY        47

LOKALIZACJAkraina marzeń
W tym urzędzie nie dostaliśmy nawet najtańszej wody do picia, nawet za 0,50 zł, to jest dramat, tym powinna się zająć Państwowa Inspekcja Pracy, są upały a tu nic... Mamy sami sobie kupować wodę ok, za swoje pieniądze mamy jeździć na kontrolę ok, jak mamy dokonywać kontroli bez komputerów przenośnych  - "pisać na kolanie" a potem na "czole", przeważnie nic tu nie działa i trzeba czekać w kolejce, co tu się dzieje... Ktoś zna odpowiedź? Poza tym niskie zarobki, a warunki pracy w tym urzędzie... Jak o coś się poprosi to nie jest załatwione bo kolejka jak w komunie?

Ostatnio edytowano 15 cze 2007, 07:05 przez justysia 29, łącznie edytowano 1 raz

14 cze 2007, 22:44
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA05 mar 2007, 17:41

POSTY        129

LOKALIZACJACzarna dolina
Tak, w tym Uksie nie dają nic (wiadomo, w którym hehe...), nic nie działa, pensje są najniższe chyba w całej Polsce i mało co działa, a wymagania są jak z bicza strzelił, tylko środków brakuje i ciągle jakieś ględzenie, gulgotanie, o wynikach zastraszanie pracowników, groźba kary itp.! :)

Ostatnio edytowano 15 cze 2007, 07:06 przez zenekzenek, łącznie edytowano 1 raz

14 cze 2007, 22:55

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:25

POSTY        75
Tak, to rzeczywiście dziwny urząd... Ale nowi "starzy" mają za to asystenta!!! Szkoda, że gucio nie jest sexi blondynką, częściej zniżałbym się do poziomu pierwszego piętra.

Ostatnio edytowano 15 cze 2007, 07:09 przez Lomax, łącznie edytowano 1 raz

15 cze 2007, 05:53
Znawca

REJESTRACJA23 paź 2006, 17:05

POSTY        164

Tak, w tym Uksie nie dają nic (wiadomo, w którym hehe...), nic nie działa, pensje są najniższe chyba w całej Polsce i mało co działa, a wymagania są jak z bicza strzelił, tylko środków brakuje i ciągle jakieś ględzenie, gulgotanie, o wynikach zastraszanie pracowników, groźba kary itp.! :)

Tak jakbym widział UKS Lublin <_< .

Ostatnio edytowano 15 cze 2007, 07:10 przez Wodnik, łącznie edytowano 1 raz

15 cze 2007, 05:58
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA21 sty 2008, 10:13

POSTY        10
To wy tam wodę pijecie??? Gdyby się to opłacało jak dawniej, to myślę, że ze zbierania pustych butelek w UKS-ach dałoby sie nieźle wyżyć.

06 sie 2008, 13:32

REJESTRACJA30 cze 2008, 20:45

POSTY        50
U mnie w pracy niestety tylko Cola, no chyba że za wybór uznać mozliwość zamówienia Coli-light albo wiśniową coke... A ja jako miłosnik Pepsi i niepijący kawę (z ekspresu ciśnieniowego korzystają głównie Panie) mam przechlapane...

06 sie 2008, 14:32
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA19 lut 2008, 11:20

POSTY        14
Proponuję nosić bardzo często w ciagu dnia czajniki elektryczne, to w kontekscie tych czynności czas się szybko zleci i po drodze zaraz chłodniej.

07 sie 2008, 11:14
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

U mnie w pracy niestety tylko Cola, no chyba że za wybór uznać mozliwość zamówienia Coli-light albo wiśniową coke... A ja jako miłosnik Pepsi i niepijący kawę (z ekspresu ciśnieniowego korzystają głównie Panie) mam przechlapane...

Nie dramatyzuj... chlapnij sobie zwykłą kranówe.... zawsze możesz trafić jeszcze na bakterię colli :) a to też coś ...

07 sie 2008, 11:22
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA21 sty 2008, 10:13

POSTY        10

<!--quoteo(post=33074:date=06. 08. 2008 g. 16:32:name=bless)--><div class='quotetop'>(bless @ 06. 08. 2008 g. 16:32) [snapback]33074[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Nie dramatyzuj... chlapnij sobie zwykłą kranówe.... zawsze możesz trafić jeszcze na bakterię colli :) a to też coś ...
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Te napoje z 40% z pewnością dadzą radę bakterii, a zresztą skoro ma byc policja skarbowa czy jakieś inne wojsko, to trzeba pić tak i TO, co w służbach, tylko nie wodę.

07 sie 2008, 12:37
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA23 maja 2008, 17:24

POSTY        4
A tak konkretniej, to na jaką literkę zaczyna się miasto, w którym w/w uks się znajduje? Mam nadzieję, że nie we wszystkich jest tak milutko...

07 sie 2008, 14:10
Własny awatar
:D jak się znajomym podwyższa pensje..., to nie ma pieniędzy na dobre napoje  :piwo:

07 sie 2008, 16:17

REJESTRACJA11 lut 2008, 15:51

POSTY        199

<!--quoteo(post=11368:date=15. 06. 2007 g. 07:55:name=zenekzenek)--><div class='quotetop'>(zenekzenek @ 15. 06. 2007 g. 07:55) [snapback]11368[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Tak jakbym widział UKS Lublin <_< .
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

No właśnie!!!. W UKS Lublin pensje są najniższe w całej Polsce.

Mauribius                    

A tak konkretniej, to na jaką literkę zaczyna się miasto, w którym w/w uks się znajduje? Mam nadzieję, że nie we wszystkich jest tak milutko...

Na L..... Prawie we wszystkich...

07 sie 2008, 19:07
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA20 paź 2006, 18:20

POSTY        296
Najniższe pensje, ale nie dla grona wiernopoddańczych dworzan, tych którzy godność i przyzwoitość zostawiają w domu, a w pracy zamieniają się w merdające ogonkami  pieski, czekające na ochłapy z pańskiego stołu.
Styl zarządzania, traktowania ludzi w tym "Urzędzie" byłby wdzięcznym tematem dla niejednego przewodu doktorskiego "w temacie" : patologia władzy, a sposób dystrybucji środków na szeroko rozumiane wynagrodzenia, oraz inne  sfery, powiedzmy...... "dystrybucji" środków pieniężnych ,w normalnym państwie już dawno winny być przedmiotem zainteresowania prokuratury.

Ostatnio edytowano 07 sie 2008, 19:33 przez cyanide3, łącznie edytowano 1 raz

07 sie 2008, 19:31
Fachowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 19:39

POSTY        1834

już dawno winny być przedmiotem zainteresowania prokuratury.

hehe oni sami już tego doszli

07 sie 2008, 19:46
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 15 ]  idź do strony:  1, 2  Następna strona