MF przedłużyło termin składania dokumentacji do konkursów na Dyrektorów UKS w Warszawie i Rzeszowie do 31.12.2009 r. Same konkursy odbędą się dopiero 10 lutego 2010r. Ciekawe czy znajdzie się choć po 3 takich asertywnych, aby zgodnie z zasadą olimpijską wygrał lepszy ? Czy może to zwykła lipa?! Ciekawe co dzieje się w tych Urzędach, w których rządzą jedynie Pełniący Obowiązki? Do cholery czym rożni się w zakresie władzy Pełniący Obowiązki od DUKS -a? Moim zdanie P.O. to powinien podpisywać jedynie bieżące dokumenty i przygotowywać się do zawodów. Chyba, że PO P.O. " to także DUKS, z tym że jutro" - parafraza Mrożka.
____________________________________ TEMPUS REGIT ACTUM
09 gru 2009, 18:55
Konkursy na Dyrektorów UKS
Ci dwaj po. mieli "tylko" zrobić czystki poprzez zmianę struktury w urzędzie
09 gru 2009, 21:36
tributarius
Chyba, że PO P.O. " to także DUKS, z tym że jutro" - parafraza Mrożka.
Gdyby Mrożek opisał dzisiejszą sytuacje w Polsce to jaki tytuł dałby sztuce? Ja myślę że "POleczka".
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
09 gru 2009, 21:56
Wodnik
Ci dwaj po. mieli "tylko" zrobić czystki poprzez zmianę struktury w urzędzie
To faktycznie byłoby ciekawe i w wielu wypadkach jest racjonalnie uzasadnienie. Ta czystka zbacza jednak z nieznanych przyczyn w niebezpiecznym kierunku. Pytanie się rodzi Kto za tym stoi? Czy wielcy Doradcy z IS, a może służby ?! I słynny P.O Bond rodem z Białegostoku
16 gru 2009, 21:31
Bond raczej startuje w "konkursie" na DKS,
17 gru 2009, 11:12
W tym momencie miałem na myśli człowieka pochodzącego z Białegostoku, który robi czystki w Wa-wie i Ośrodkach Zamiejscowych uderzając m.i. w ludzi "S". Został on namaszczony przez kolegów Krzysztofa zwanego polskim Bondem np. Bondarykiem. Ciekawe jest również w tym to, że ten ostatni był podobnie jak my w trudnych czasach, kiedy o bohaterów było trudno działaczem NZS-u. Ale wszystko z czasem się zmienia.
Ostatnio edytowano 20 gru 2009, 18:21 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
drobna errata
20 gru 2009, 18:09
tributarius
I słynny P.O Bond rodem z Białegostoku
Bond from Whitestock?
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
20 gru 2009, 18:22
tributarius
W tym momencie miałem na myśli człowieka pochodzącego z Białegostoku, który robi czystki w Wa-wie i Ośrodkach Zamiejscowych uderzając m.i. w ludzi "S". Został on namaszczony przez kolegów Krzysztofa zwanego polskim Bondem np. Bondarykiem. Ciekawe jest również w tym to, że ten ostatni był podobnie jak my w trudnych czasach, kiedy o bohaterów było trudno działaczem NZS-u. Ale wszystko z czasem się zmienia.
Dawni SB-cy z niesławnego departamentu walki z kościołem reprezentują interesy kościoła w komisji majątkowej (i to nadzwyczaj skutecznie!) - więc co w tym dziwnego?
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
20 gru 2009, 21:06
supersaper
tributarius
Dawni SB-cy z niesławnego departamentu walki z kościołem reprezentują interesy kościoła w komisji majątkowej (i to nadzwyczaj skutecznie!) - więc co w tym dziwnego?
Dokładnie tak. Do 2005 r. białe było białe, czarne było czarne, czerwone było czerwone a żółte było żółte. A potem.... białe zrobiło się czarne i na odwrót. Wszystko dzięki człowiekowi, który nie chciał pozwolić aby białe było białym a czarne czarnym
____________________________________ "Ci, którzy mają ideę wciąż w gębie, mają ją zazwyczaj i w pobliskim nosie" - Letz
21 gru 2009, 20:20
Acu rem tetigisti - trafiłeś w sedno. Czas na to, aby UKS-em w Warszawie kierował iks ze stolicy, a nie z Whitestock-u Podobie w Rzeszowie - zarządzał DUKS z województwa , a nie z powiatu - nawet jeżeli jest ad interim - czyli tymczasowy.
22 gru 2009, 19:17
Odbyła się rozma z jednym z kandydatów na Dyrektora UKS w Wrszawie, a co z drugim kandydatem?
21 sty 2010, 14:34
A z którym się odbyła? i ilu jest kandydatów na stołek w Warszawie?
21 sty 2010, 14:59
borys93
A z którym się odbyła? i ilu jest kandydatów na stołek w Warszawie?
Z tym nie z Warszawy. A kandydatów było/jest 2. Jak by było więcej to wtedy jest konkurs