Zatrudnia Olsztyn, Poznań, Opole no i oczywiście Stolica.
____________________________________ "Jesteś dla tego prostego, wygodnego dzisiejszego świata, zadowalającego się byle czym, za bardzo wymagający i za głodny, on cie wypluwa, masz dla niego o jeden wymiar za dużo." Hermann Hesse - "Wilk Stepowy"
To groźnie brzmi.
Miejsce pracy: Warszawa i woj. mazowieckie
Czyżby patologiczne zachowania Jacka K. - ulubieńca celników zaczęły się rozprzestrzeniać?
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
10 lip 2009, 19:17
UKSy zatrudniają
Większość etatów w planowaniu
10 lip 2009, 20:03
UKSy zatrudniają
Wygląda na to, że się Warszawce ekipa posypała, to i blokadę zdjęli. Ktoś musi pracować na "górę". W mniejszych UKS-ach dalej zakaz.
10 lip 2009, 21:39
UKSy zatrudniają
W-szawa od zawsze na bieżąco się sypała.
10 lip 2009, 22:44
UKSy zatrudniają
bob
W-szawa od zawsze na bieżąco się sypała.
dziwisz się? zarobki takie same jak w reszcie kraju. Nawet idealistom musi być niezmiernie ciężko. Na wejście proponują poniżej dwójki netto.
____________________________________ "Jesteś dla tego prostego, wygodnego dzisiejszego świata, zadowalającego się byle czym, za bardzo wymagający i za głodny, on cie wypluwa, masz dla niego o jeden wymiar za dużo." Hermann Hesse - "Wilk Stepowy"
W końcu jest tylu bezrobotnych na nasze miejsce... zrobią papierki i za pół roku przejdą do firm. Gratulujemy mf. Czy ktoś pomyslał skąd takie braki co chwilę się pojawiaja? Chwilo trwaj...
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
11 lip 2009, 07:14
UKSy zatrudniają
Ci cwańsi to robili nabory cały czas, tylko zapowiadali zatrudnienie po 30tym czerwca. Dziś nie ma zakazów to pewnie pozatrudniali. Może mieli cynk z Min.Fin. że będzie przerwa w ograniczeniach.
12 lip 2009, 12:06
UKSy zatrudniają
Mam do kolegów/żanek z UKS-ów pytanko: jak kształtuje się w waszych urzędach uposażenie starszego referendarza, chodzi mi m.in. o mnożnik kw.bazow. i ewntualne dodatki np. dod. kontrol. itp.
____________________________________ "Było dobrze, jest lepiej ale lepiej żeby znowu było dobrze"
19 sty 2010, 14:19
UKSy zatrudniają
frotka28
Mam do kolegów/żanek z UKS-ów pytanko: jak kształtuje się w waszych urzędach uposażenie starszego referendarza, chodzi mi m.in. o mnożnik kw.bazow. i ewntualne dodatki np. dod. kontrol. itp.
W W-wie referendarz i starszy referendarz moga zarobić razem z dodatkiem skarbowym do 2.000 zł (max odchylenie 10%). W zależności od wyników wpada dodatkowa kasa.
19 sty 2010, 17:05
UKSy zatrudniają
Inspektor ERES
frotka28
W W-wie referendarz i starszy referendarz moga zarobić razem z dodatkiem skarbowym do 2.000 zł (max odchylenie 10%). W zależności od wyników wpada dodatkowa kasa.
2000 zł - brutto czy netto na rękę?
19 sty 2010, 20:46
UKSy zatrudniają
Jeszcze jedno pytanko, przepraszam, że może naiwne, ale dostałem propozycję przejścia ze starszego inspektora w kontroli US na starszego referendarza w UKS i dlatego chciałem zapytać co właściwie robi taki starszy referendarz w UKS. Oficjalny zakres obowiązków na piśmie dostałem (np. prowadzenie postepowań kontrolnych pod okiem IKS itp.) ale chciałbym wiedzieć jak to wygląda w praktyce. Pozdro dla wszystkich pracowników UKS I jeszcze jak to jest z tym wynagrodzeniem st. referend. ale netto czyli na rękę
____________________________________ "Było dobrze, jest lepiej ale lepiej żeby znowu było dobrze"
20 sty 2010, 14:07
UKSy zatrudniają
Dostałeś propozycję przejścia do UKS i ty pytasz: "netto czyli na rękę" ? Brak mi słów!
20 sty 2010, 14:29
UKSy zatrudniają
Z tą ręką to taki żarcik słowny bo pensję wpłacają na konto ale poważnie jako starszy insp. działu kontroli dostaję wypłatę w wysokości ok. 2600 netto i nie wiem czy "mój stabilny status materialny" nie ulegnie zmianie "in minus", gdyż o finansowym aspekcie "przedsięwzięcia" jeszcze nie było mowy