Jestem zapalonym wędkarzem. Słyszałem nieoficjalnie, że UKS Gdańsk organizuje zawody wędkarskie na Bałtyku , podobno z kutrów rybackich, nie znam żadnych szczegółów. Nie wiem czy to prawda czy tylko plotka. Jeśli prawda to gdzie można się na te zawody zapisać , jakie są koszty uczestnictwa itp. Dodam od siebie , że łowienie dorszy z kutra to dla wędkarza ogromna frajda
Ostatnio edytowano 04 kwi 2009, 10:29 przez Viglaif, łącznie edytowano 1 raz
04 kwi 2009, 07:09
Viglaif
Jestem zapalonym wędkarzem. Słyszałem nieoficjalnie, że UKS Gdańsk organizuje zawody wędkarskie na Bałtyku , podobno z kutrów rybackich, nie znam żadnych szczegółów. Nie wiem czy to prawda czy tylko plotka. Jeśli prawda to gdzie można się na te zawody zapisać , jakie są koszty uczestnictwa itp. Dodam od siebie , że łowienie dorszy z kutra to dla wędkarza ogromna frajda
Podejrzewam, że słyszałeś to... 1 kwietnia Skoro Rzecznik UKS, którego o to pytałem, nic o tym nie słyszał...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ostatnio edytowano 06 kwi 2009, 06:20 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
05 kwi 2009, 12:11
Nadir
<!--quoteo(post=45825:date=04. 04. 2009 g. 09:09:name=Viglaif)--><div class='quotetop'>(Viglaif @ 04. 04. 2009 g. 09:09) [snapback]45825[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Jestem zapalonym wędkarzem. Słyszałem nieoficjalnie, że UKS Gdańsk organizuje zawody wędkarskie na Bałtyku , podobno z kutrów rybackich, nie znam żadnych szczegółów. Nie wiem czy to prawda czy tylko plotka. Jeśli prawda to gdzie można się na te zawody zapisać , jakie są koszty uczestnictwa itp. Dodam od siebie , że łowienie dorszy z kutra to dla wędkarza ogromna frajda
Podejrzewam, że słyszałeś to... 1 kwietnia Skoro Rzecznik UKS, którego o to pytałem, nic o tym nie słyszał... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
To prawda, rzeczywiście są organizowane "zawody wędkarskie" na Bałtyku przez UKS w Gdańsku, ale z tego co wiem termin zapisów już minął. Ciekawy jest natomiast zgłoszony skład tej "brygady wędkarskiej"...
06 kwi 2009, 09:13
Tradycyjnie przed zawodami trwają intensywne treningi...
[attachmentid=644]
____________________________________ always look on the bright side of life
06 kwi 2009, 09:39
Viglaif
Oj, Viglaif te zawody to nie dla takich maleńkich, chyba że jesteś DUKS lub zasłużonym Wickiem to może się załapiesz. Coś mi się zdaje, że władza się nieźle zabawia naszym kosztem. Wcale bym się nie zdziwiła gdyby to było w ramach kursokonferencji dla DUKS, na którym dużo się gada a mało z tego wynika ale zabawa jest przednia. Jeszcze jak przyjedzie JVR, AP, JD to będzie odjazd B))) Słyszałam, że ostatnio DISy tak konferowali w fajnym osrodku pod Golubiem sauna, jacuzzi, bajery i full wypas. Chołota to nawet 3% nie powącha. :piwo:
____________________________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać, za wszystkie Zło przyjdzie WAM zapłacić.
07 kwi 2009, 16:40
elsinore
Tradycyjnie przed zawodami trwają intensywne treningi...
No z takim ekwipunkiem, to faktycznie "grube ryby" można "złowić".
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
07 kwi 2009, 17:43
Oficjalnie (pocztą elektroniczną) z UKS w Gdańsku otrzymaliśmy zaproszenie do udziału w zawodach, bez żadnych problemów można było się zapisać. Nie podano terminu, do którego należy zgłaszać udział w zawodach. Może warto jeszcze się zapytać. Kontakt podano w piśmie: [attachmentid=654] [attachmentid=655]
08 kwi 2009, 10:19
Gosik
Oficjalnie (pocztą elektroniczną) z UKS w Gdańsku otrzymaliśmy zaproszenie do udziału w zawodach[...]
Nadir
<!--quoteo(post=45825:date=04. 04. 2009 g. 09:09:name=Viglaif)--><div class='quotetop'>(Viglaif @ 04. 04. 2009 g. 09:09) [snapback]45825[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Jestem zapalonym wędkarzem. Słyszałem nieoficjalnie, że UKS Gdańsk organizuje zawody wędkarskie na Bałtyku , podobno z kutrów rybackich, nie znam żadnych szczegółów. Nie wiem czy to prawda czy tylko plotka. Jeśli prawda to gdzie można się na te zawody zapisać , jakie są koszty uczestnictwa itp. Dodam od siebie , że łowienie dorszy z kutra to dla wędkarza ogromna frajda
Podejrzewam, że słyszałeś to... 1 kwietnia Skoro Rzecznik UKS, którego o to pytałem, nic o tym nie słyszał... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Nadir, ten którego pytałeś to chyba był wodnik nie rzecznik...
____________________________________ always look on the bright side of life
Ostatnio edytowano 08 kwi 2009, 14:48 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz
08 kwi 2009, 11:00
Zawody w łowieniu :dupa:
08 kwi 2009, 11:27
Viglaif, nie denerwuj się i szlifuj kije, szykuj kołowrotki i inne gadżety, bo od Naczelnika Wydziału Admin.-Gosp. UKS w Gdańsku uzyskałam informację, że na październik jest przewidziany drugi termin. Dowiedz się więc o konkrety, jeśli faktycznie jesteś zainteresowany
Ostatnio edytowano 08 kwi 2009, 11:33 przez Gosik, łącznie edytowano 1 raz
08 kwi 2009, 11:28
Gosik
Viglaif, nie denerwuj się i szlifuj kije, szykuj kołowrotki i inne gadżety, bo od Naczelnika Wydziału Admin.-Gosp. UKS w Gdańsku uzyskałam informację, że na październik jest przewidziany drugi termin. Dowiedz się więc o konkrety, jeśli faktycznie jesteś zainteresowany
No widzisz Viglaif, jaki mają w tym Gdańsku dobry PiaR, Nadir rozmawia z rzecznikiem i nikt nic nie wie. Tu proszę bardzo Gosik mówi, że zaproszenie było ale się wszystko zmyło. Ciekawe w programie jest śniadanie dla gości o 9 rano, że niby reszta to nie goście, tak tylko się czepiam. Ach te zabawy chłopców w krótkich majteczkach, żeby jeszcze przystojni byli, sam seks w sztormiaku, u ha ha Viglaif na przyszłość musisz bardziej popracować nad skutecznością, nie takie tam memłanie -bym bardzo chciał. Czy w przyszłości można liczyć na zawody w robieniu na drutach albo w prasowaniu tak coś dla kobiet lub równie coś porywającego intelektualnie.
____________________________________ Nic nie może przecież wiecznie trwać, za wszystkie Zło przyjdzie WAM zapłacić.
Ostatnio edytowano 08 kwi 2009, 16:04 przez Wolnaazja, łącznie edytowano 1 raz
08 kwi 2009, 16:02
Re:
grzegorz82
To prawda, rzeczywiście są organizowane "zawody wędkarskie" na Bałtyku przez UKS w Gdańsku, ale z tego co wiem termin zapisów już minął. Ciekawy jest natomiast zgłoszony skład tej "brygady wędkarskiej"...
Czy można gdzieś ten skład znaleźć?
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...
16 maja 2009, 12:53
Re: Zawody wędkarskie organizowane przez UKS Gdańsk
Co tam i jak tam po wielkich połowach "Starych ludzi którzy mogli" ile tam śledzi wyciągnęli Wy czy innych szprotek. Jakaś taka cisza zapadła nikt się nie chwali z taaakiej ryby, czy może zamiast dorszy tylko płotki byli i to marne jakieś, a może tylko glonojady? Dziwna ta Wasza impreza była cicho sza i dziób w kubeł, a może tam morza nie było. Może tylko jedna Finlandia się sprzeciwiła Waszej rozrywce i nikogo nie wypuściła?
21 maja 2009, 22:27
Re: Zawody wędkarskie organizowane przez UKS Gdańsk
Widocznie nie było osób odwiedzających to forum. Impreza była wybitnie dyrektorska, a obecność A.Parafianowicza i R.Teresiaka (Departament KS) tylko potwierdza tę opinię. Z UKS W-wa było 3 wicedyrektorów. Pewnie nie dowiemy się, kto jeszcze tam był. A przecież to nie wstyd, bo zawody były otwarte dla wszystkich
____________________________________ Mów otwarcie i otwarcie działaj, gdy w kraju dobre panują rządy.Otwarcie działaj, lecz mów ostrożnie, gdy rządy są złe...