Teraz jest 04 wrz 2025, 06:55

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ]  idź do strony:  1, 2  Następna strona
Zawody wędkarskie organizowane przez UKS Gdańsk 
Autor Treść postu
Zaawansowany

REJESTRACJA31 paź 2006, 07:39

POSTY        74
Jestem zapalonym wędkarzem. Słyszałem nieoficjalnie, że UKS Gdańsk organizuje zawody wędkarskie na Bałtyku , podobno z kutrów rybackich, nie znam żadnych szczegółów. Nie wiem czy to prawda czy tylko plotka. Jeśli prawda to gdzie można się na te zawody zapisać , jakie są koszty uczestnictwa itp. Dodam od siebie , że łowienie dorszy z kutra to dla wędkarza ogromna frajda

Ostatnio edytowano 04 kwi 2009, 10:29 przez Viglaif, łącznie edytowano 1 raz

04 kwi 2009, 07:09
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

Jestem zapalonym wędkarzem. Słyszałem nieoficjalnie, że UKS Gdańsk organizuje zawody wędkarskie na Bałtyku , podobno z kutrów rybackich, nie znam żadnych szczegółów. Nie wiem czy to prawda czy tylko plotka. Jeśli prawda to gdzie można się na te zawody zapisać , jakie są koszty uczestnictwa itp. Dodam od siebie , że łowienie dorszy z kutra to dla wędkarza ogromna frajda

Podejrzewam, że słyszałeś to... 1 kwietnia :D
Skoro Rzecznik UKS, którego o to pytałem, nic o tym nie słyszał... ;)

Ostatnio edytowano 06 kwi 2009, 06:20 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

05 kwi 2009, 12:11
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA06 sie 2008, 20:01

POSTY        6

<!--quoteo(post=45825:date=04. 04. 2009 g. 09:09:name=Viglaif)--><div class='quotetop'>(Viglaif @ 04. 04. 2009 g. 09:09) [snapback]45825[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

To prawda, rzeczywiście są organizowane "zawody wędkarskie" na Bałtyku przez UKS w Gdańsku, ale z tego co wiem termin zapisów już minął. Ciekawy jest natomiast zgłoszony skład tej "brygady wędkarskiej"...

06 kwi 2009, 09:13
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Tradycyjnie przed zawodami trwają intensywne treningi...

[attachmentid=644]

06 kwi 2009, 09:39
Zaawansowany

REJESTRACJA12 paź 2008, 19:08

POSTY        63

Oj, Viglaif te zawody to nie dla takich maleńkich, chyba że jesteś DUKS lub zasłużonym Wickiem to może się załapiesz. Coś mi się zdaje, że władza się nieźle zabawia naszym kosztem. Wcale bym się nie zdziwiła gdyby to było w ramach kursokonferencji dla DUKS, na którym dużo się gada a mało z tego wynika ale zabawa jest przednia. Jeszcze jak przyjedzie JVR, AP, JD to będzie odjazd  B)))
Słyszałam, że ostatnio DISy tak konferowali w fajnym osrodku pod Golubiem sauna, jacuzzi, bajery i full wypas. Chołota to nawet 3% nie powącha.
:piwo:

07 kwi 2009, 16:40

REJESTRACJA07 maja 2006, 11:23

POSTY        3506

LOKALIZACJAWielkopolska

Tradycyjnie przed zawodami trwają intensywne treningi...

No z takim ekwipunkiem, to faktycznie "grube ryby" można "złowić". :D

07 kwi 2009, 17:43
Zaawansowany

REJESTRACJA23 paź 2006, 10:06

POSTY        86
Oficjalnie (pocztą elektroniczną) z UKS w Gdańsku otrzymaliśmy zaproszenie do udziału w zawodach, bez żadnych problemów można było się zapisać. Nie podano terminu, do którego należy zgłaszać udział w zawodach. Może warto jeszcze się zapytać. Kontakt podano w piśmie:
[attachmentid=654] [attachmentid=655]

08 kwi 2009, 10:19
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor

Oficjalnie (pocztą elektroniczną) z UKS w Gdańsku otrzymaliśmy zaproszenie do udziału w zawodach[...]
Nadir                    

<!--quoteo(post=45825:date=04. 04. 2009 g. 09:09:name=Viglaif)--><div class='quotetop'>(Viglaif @ 04. 04. 2009 g. 09:09) [snapback]45825[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Nadir, ten którego pytałeś to chyba był wodnik nie rzecznik...  :lol:

Ostatnio edytowano 08 kwi 2009, 14:48 przez elsinore, łącznie edytowano 1 raz

08 kwi 2009, 11:00
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA10 maja 2008, 16:37

POSTY        7

08 kwi 2009, 11:27
Zaawansowany

REJESTRACJA23 paź 2006, 10:06

POSTY        86
Viglaif, nie denerwuj się i szlifuj kije, szykuj kołowrotki i inne gadżety, bo od Naczelnika Wydziału Admin.-Gosp. UKS w Gdańsku uzyskałam informację, że na październik jest przewidziany drugi termin. Dowiedz się więc o konkrety, jeśli faktycznie jesteś zainteresowany  :)

Ostatnio edytowano 08 kwi 2009, 11:33 przez Gosik, łącznie edytowano 1 raz

08 kwi 2009, 11:28
Zaawansowany

POSTY        63

Viglaif, nie denerwuj się i szlifuj kije, szykuj kołowrotki i inne gadżety, bo od Naczelnika Wydziału Admin.-Gosp. UKS w Gdańsku uzyskałam informację, że na październik jest przewidziany drugi termin. Dowiedz się więc o konkrety, jeśli faktycznie jesteś zainteresowany  :)

No widzisz Viglaif, jaki mają w tym Gdańsku dobry PiaR, Nadir rozmawia z rzecznikiem i nikt nic nie wie. Tu proszę bardzo Gosik mówi, że zaproszenie było ale się wszystko zmyło. Ciekawe w programie jest śniadanie dla gości o 9 rano, że niby reszta to nie goście, tak tylko się czepiam. Ach te zabawy chłopców w krótkich majteczkach, żeby jeszcze przystojni byli, sam seks w sztormiaku, u ha ha  :lol:
Viglaif na przyszłość musisz bardziej popracować nad skutecznością, nie takie tam memłanie -bym bardzo chciał.
Czy w przyszłości można liczyć na zawody w robieniu na drutach albo w prasowaniu tak coś  dla kobiet lub równie coś porywającego intelektualnie.

Ostatnio edytowano 08 kwi 2009, 16:04 przez Wolnaazja, łącznie edytowano 1 raz

08 kwi 2009, 16:02
Site Admin

REJESTRACJA09 maja 2006, 21:23

POSTY        2059

LOKALIZACJARada Krajowej Sekcji Administracji Skarbowej
Post Re:
grzegorz82                    

To prawda, rzeczywiście są organizowane "zawody wędkarskie" na Bałtyku przez UKS w Gdańsku, ale z tego co wiem termin zapisów już minął. Ciekawy jest natomiast zgłoszony skład tej "brygady wędkarskiej"...

Czy można gdzieś ten skład znaleźć?

16 maja 2009, 12:53
Zobacz profil WWW
Zaawansowany

POSTY        63
Post Re: Zawody wędkarskie organizowane przez UKS Gdańsk
Co tam i jak tam po wielkich połowach "Starych ludzi którzy mogli" ile tam śledzi wyciągnęli Wy czy innych szprotek. Jakaś taka cisza zapadła nikt się nie chwali z taaakiej ryby, czy może zamiast dorszy tylko płotki byli i to marne jakieś, a może tylko glonojady? Dziwna ta Wasza impreza była cicho sza i dziób w kubeł, a może tam morza nie było. Może tylko jedna Finlandia się sprzeciwiła Waszej rozrywce i nikogo nie wypuściła?

21 maja 2009, 22:27
Site Admin

REJESTRACJA09 maja 2006, 21:23

POSTY        2059

LOKALIZACJARada Krajowej Sekcji Administracji Skarbowej
Post Re: Zawody wędkarskie organizowane przez UKS Gdańsk
Widocznie nie było osób odwiedzających to forum.  Impreza była wybitnie dyrektorska, a obecność A.Parafianowicza i R.Teresiaka (Departament KS) tylko potwierdza tę opinię. Z UKS W-wa było 3 wicedyrektorów. Pewnie nie dowiemy się, kto jeszcze tam był. A przecież to nie wstyd, bo zawody były otwarte dla wszystkich  :rotfl:

22 maja 2009, 02:49
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 15 ]  idź do strony:  1, 2  Następna strona