1) O wspaniały Ty nasz Derektorze, Twa mądrość nieprzenikniona i nieskończona, nie jestem godna chodzić po Twych śladach.
Wolnaazjo, gdzie się podziałaś? Podporo nasza daj znać co nowego w nowych czasach.
12 sty 2013, 19:41
Re: UKS Bydgoszcz Wita
Słyszałam że DUKS Z.S. z Bydgoszczy chce przenieść stolice z Warszawy do siebie. Rozebrał mazowieckie a teraz Warszawe atakuje. Ma podobno wielkie ego albo kompleksy.
02 lut 2013, 15:34
O nie. On podobno chce być nad wszystkimi DUKS-ami. Taki szef na cały kraj. Ma wizje i wszystkich z nogi pozostałych. Oj będzie się działo .
03 lut 2013, 10:23
Sprawuje już kontrolę nad rafinerią i magazynami gazu Jescze musi POstarać się o dostęp do morza A wtedy ... zapewne UKS Bydgoszcz zostanie udzielnym księstwem POdatkowym
03 lut 2013, 18:05
Żeby się tylko nie udławił:). Jak zajmuje się walką z pozostałymi DUKS-mi to my mamy spokój. Tylko szara strefa ma się dobrze no ale cóż jak chce się własne ambicje zaspokoić.