Teraz jest 08 wrz 2025, 18:19

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2013 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 144  Następna strona
Egzamin na iks-a 
Autor Treść postu
Zaawansowany

REJESTRACJA01 lip 2009, 08:18

POSTY        33

LOKALIZACJAświętokrzyskie
Post Egzamin na iks-a
jordi123                    

Frotka podaj mi adres maila to przesle tobie

Witam. g.kwiecien@gwno.pl Pozdrawiam i wielkie dzięki.

09 paź 2009, 12:43
Zaawansowany

REJESTRACJA23 paź 2006, 16:45

POSTY        78
Post Egzamin na iks-a
Ja także chętnie wymienię się pytaniami:)

09 paź 2009, 13:33
Zaawansowany

REJESTRACJA01 lip 2009, 08:18

POSTY        33

LOKALIZACJAświętokrzyskie
Post Egzamin na iks-a
Mam jeszcze do Sz.Państwa pytanko z "nie zupełnie innej beczki". Zadeklarowałem na oficjalnej liście chęć zdawania egzaminu kwalifikacyjnego 7 grudnia 2009 r. i jeśli z przyczyn losowych nie zjawię się na egzaminie to czy następny raz mogę podejść do egzaminu przed upływem 12 m-cy tj. ewentualnie na wiosnę 2010 r. czy muszę "odczekać" te 12 m-cy przed powtórką egzaminu? Inaczej mówiąc czy niepodejście do egzaminu, mimo wcześniejszej deklaracji zdawania, jest równoznaczne z niezaliczeniem egzaminu ?  :wacko: Pozdrawiam

09 paź 2009, 13:47
Amator

REJESTRACJA08 wrz 2009, 14:31

POSTY        14
Post Egzamin na iks-a
raczej możesz pojechać (rezygnując), są ludzie którzy zawsze się zgłaszają, a nie jadą i nikt wobec nich nie wyciąga konsekwencji... :P , zajmują tylko miejsce..., a ministerstwo przez nich rezerwuje większą salę i płaci za to  grube pieniądze  z pieniędzy podatników.
;) może powinni wprowadzić opłaty dla ludzi, którzy rezygnują z tego rodzaju imprezy.

09 paź 2009, 15:42
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:43

POSTY        2
Post Egzamin na iks-a
Również zdecydowałem się zdawać, jeśli jakieś dobre dusze chciałyby się podzielić testami z poprzednich lat to będę wdzięczny i zaszczycony. Pozdrawiam.  milomi1@wp.pl

09 paź 2009, 17:51
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Post Egzamin na iks-a
Milo                    

Również zdecydowałem się zdawać, jeśli jakieś dobre dusze chciałyby się podzielić testami z poprzednich lat to będę wdzięczny i zaszczycony. Pozdrawiam.  milomi1@wp.pl

Dajcie pliki na forum to wszyscy będą mogli pobrać.

09 paź 2009, 17:58
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA14 lis 2007, 12:34

POSTY        22
Post Egzamin na iks-a
Ja również wybieram sie 7 grudnia na egzamin. będę wdzięczna za jakiekolwiek pytanka na maila lowtadek@poczta.onet.pl  lub na forum
dziękuję :)

14 paź 2009, 22:07
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA04 paź 2007, 08:37

POSTY        30
Post Egzamin na iks-a
Witam
Jakbym mógł prosić to również poproszę o pytania na r3dips@onet.pl
Serdecznie z góry dziękuję :)

15 paź 2009, 12:27
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 14:43

POSTY        237
Post Egzamin na iks-a
Wiem, ze to nie na temat i od razu przepraszam adminów ( może Wam będzie latwiej znaleźć i przenieść mój wpis - bo wiem że kiedyś był ten problem poruszany). Chodzi mi o certyfikat uprawniający do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych. Wymagane do jego uzyskania jest min. 3 letni staż w księgowości. Czy nie uważacie, ze praca w UKS lub kontroli podatkowej powinna być traktowana min. równoznacznie ? Czy ktoś zajmował się już tym tematem ? Co sądzicie o ew. skardze na ten przepis do TK ? W czasach "racjonalizacji" myśle, że oszczędzilibyśmy MF klopotów i odeszłoby dużo więcej osób niż owe 10 %. Ja w każdym razie NATYCHMIAST !!! Prosze o informacje jeśli ktoś ma wiedzę na temat, czy KIEDYKOLWIEK ktoś poruszał ten problem w korespondencji z MF i jakie były efekty.

15 paź 2009, 13:14
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA29 sie 2007, 20:25

POSTY        6
Post Egzamin na iks-a
Witam Ja również spróbuję szczęścia 7 grudnia dlatego jeżeli można to też proszę o przesłanie pytań na maila patat1@o2.pl Z góry dziękuję.

15 paź 2009, 15:30
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
Post Egzamin na iks-a
Ponawiam prośbę do wszystkich userów aby posiadane pytania na IKS-a zamieścili na forum.
Tak będzie łatwiej i prościej niż każdorazowe wysyłanie ich na e-mail. W przypadku problemów technicznych służę pomocą (proszę o kontakt przez PW).

Rozkoszna                    

Wiem, ze to nie na temat ....

Zapraszam do odpowiedniego tematu  :)
http://www.skarbowcy.pl/blaster/forum/viewtopic.php?f=29&t=1576&p=54262#p54262

15 paź 2009, 17:16
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Korporacje trzymają się mocno
Rozkoszna                    

Czy ktoś kiedy interesował tą sprawą Rzecznika Praw Obywatelskich ??? (...)
I czy nie uważasz, że ten przepis jest NIEKONSTYTUCYJNY ???
A może zapytanie do JVR lub innych  ?
Skoro nie możemy wywalczyć podwyżek to wywalczmy to co NIC NIE KOSZTUJE budżet Państwa !!!
Chorego, bo chorego ale w końcu NASZEGO PAŃSTWA !!!

Korporacje mocno się bronią. Jak Ziobro zaczął brać się za nie, to stał się wrogiem nr 1. Odwrotnie proporcjonalnie niż Ćwiąkalski.
Pisanie do JVR  ma taki sam sens jak pisanie na Berdyczów.
Ale do RPO jak najbardziej warto spróbować.

15 paź 2009, 17:39
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA19 paź 2009, 11:45

POSTY        6
Post Egzamin na iks-a
Witam. Czy apele o przesłanie pytań na egzamin na IKS odnoszą skutek? Czy jak zwykle nikt nie pamięta swoich pytań?

19 paź 2009, 15:17
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA14 gru 2006, 21:39

POSTY        291
Post Egzamin na iks-a
Igor2005                    

Witam. Czy apele o przesłanie pytań na egzamin na IKS odnoszą skutek? Czy jak zwykle nikt nie pamięta swoich pytań?

Kilka stron wcześniej w tym temacie były podane przykłdowe pytania. Ogólnie pytania powtarzają się (pojedyncze). I tak trzeba liczyć na szczęście, bo nawet mając wiedzę można w pośpiechu się pomylić.

19 paź 2009, 19:55
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 2013 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 144  Następna strona