Nie ma co się podniecać ... dostaniecie 100 zł podwyżki ... brutto, ofkors, młodzi inspektorzy.
30 lis 2008, 20:32
Czy ktoś z piszących dziś egzamin może napisać, jak wygląda on w/g nowej formuły, chodzi o czas i stopień skomplikowania pytań?
01 gru 2008, 14:58
Kiszka Pytania z Podatkowych - mało, sporo z FP, Celnego, Papierów Wartościowych oraz Bankowe.
01 gru 2008, 17:27
A miało być tak pięknie, gładko, łatwo ... już widziałem legitymację w kolorze blue ...
01 gru 2008, 18:24
Prosimy o relacje z dzisiejszego egzaminu
Przykłądowe pytanka dla oceny stopnia trudności
01 gru 2008, 18:26
Dajcie prosimy chociaż ze dwa pytanka
01 gru 2008, 19:14
Misiaczki, dziś zdawał mój kumpel. Powiedział: "pytania były bardzo łatwe... trudne były tylko odpowiedzi..." Ja zdaje jutro... Dam z siebie wszystko:))) A na egzaminie by podobno Generalny. Powiedzial ze jak ktos zda to nominacja w cigu miesiaca.
Misiaczki, dziś zdawał mój kumpel. Powiedział: "pytania były bardzo łatwe... trudne były tylko odpowiedzi..." Ja zdaje jutro... Dam z siebie wszystko:))) A na egzaminie by podobno Generalny. Powiedzial ze jak ktos zda to nominacja w cigu miesiaca.
Miesiąca? Ci poprzedni też?
Co oni tam palą, to chyba jednak jest szkodliwe. :rotfl:
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
01 gru 2008, 22:12
Byłem wczoraj i trzeba przyznać, że jak zwykle pytania mogły zaskoczyć. Rozumiem, że trzeba znać dobrze sprawy podatkowe, ale finanse publiczne typu: kto dysponuje rezerwą ogólną budżetu państwa? Przecież ja nie staram się być Premierem, tylko urzędnikiem skarbowym. Poza tym sporo pytań z prawa bankowego i kodeksu celnego a mało pytań z prawa podatkowego. java script:emoticon(':wsciekly:',%20'smid_23')