Ta odpowiedzialność karna to czyja miałaby być? Może pomoże ktoś kto lepiej niż ja rozumie Pana Prezesa. "Część wykładu poświęcił dominacji dużych przedsiębiorstw nad małymi. I bezradności tych ostatnich. Przypomniał też historię Romana Kluski, przedsiębiorcy niesłusznie zatrzymanego pod zarzutem wyłudzenia podatku VAT. - Dotąd nikt nie poniósł z tego powodu odpowiedzialności, choć powinno to się skończyć licznymi wyrokami karnymi - zauważył prezes PiS-u." http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,7518509,Jaroslaw_Kaczynski_na_UJ_o_dominujacych_elitach.html
04 lut 2010, 19:05
Był piekarz z Legnicy, jest mieszkanka Chmielnika
Czarnydyzio
Co Pan M.K. inspektor UKSu robił przez 3 lata w trakcie tej kontroli ? [/url]
czekał na opinię biegłego zagryzając paznokcie z nerwów?
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
04 lut 2010, 19:55
kiszeczka
Ta odpowiedzialność karna to czyja miałaby być? Może pomoże ktoś kto lepiej niż ja rozumie Pana Prezesa. "Część wykładu poświęcił dominacji dużych przedsiębiorstw nad małymi. I bezradności tych ostatnich. Przypomniał też historię Romana Kluski, przedsiębiorcy niesłusznie zatrzymanego pod zarzutem wyłudzenia podatku VAT. - Dotąd nikt nie poniósł z tego powodu odpowiedzialności, choć powinno to się skończyć licznymi wyrokami karnymi - zauważył prezes PiS-u." http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,7518509,Jaroslaw_Kaczynski_na_UJ_o_dominujacych_elitach.html
A co ma do powiedzenia w kwestii milczenia brata o "bohaterstwie" Bandery?
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
Milczy. Ciekawe kto miał, zdaniem prezia, pójść do kicia. Prokuratorzy, Minister Finansów?
____________________________________ Rostowski: Sytuacja Polski jest imponująca
04 lut 2010, 21:13
Nie, zwykli pracownicy urzędu
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
04 lut 2010, 22:10
kiszeczka
Tymczasem chodzą słuchy, że Roman Kluska ma zostac kandydatem na prezydenta RP (rozmawia z nim "Polska Plus")
05 lut 2010, 07:15
Zbigniew
Tymczasem chodzą słuchy, że Roman Kluska ma zostac kandydatem na prezydenta RP (rozmawia z nim "Polska Plus")
Ja słyszałem, że chodzą również słuchy, że Nadir ma zostać kandydatem na szefa SC (ma rozmawiać z nim szef kancelarii premiera)...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
05 lut 2010, 07:31
Nadir
Zbigniew
Ja słyszałem, że chodzą również słuchy, że Nadir ma zostać kandydatem na szefa SC (ma rozmawiać z nim szef kancelarii premiera)...
____________________________________ Osiem lat podstawówki, cztery liceum, potem pięć - bite! - studiów, dyplom z wyróżnieniem, dwadzieścia lat praktyki, i oto mi płacą, jakby ktoś dał mi w mordę
Moderatorzy nie mają żadnych swoich powodów, aby zapobiegać zamieszczeniu tego bardzo ciekawego artykułu na stronie głównej portalu. A nawet nie mają na to wpływu Artykułami zarządzają Admini. Być może jeszcze nie zdążyli tego zrobić. Dzięki za link. Tutaj też jest bardzo dobre miejsce na taką informację. A i dłużej będzie tutaj widoczna.