Teraz jest 04 wrz 2025, 06:55

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 276 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Następna strona
Konkursy na Dyrektora UKS 
Autor Treść postu
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA29 wrz 2008, 20:45

POSTY        2
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->A czemu cicho tu na temat UKS Szczecin? Nowy DUKS już prawie jest, podobno namaszczony przez Zw. Zaw. a może przez kogoś innego ? I nie jest z konkursu, chyba że był tajny. Ciekawe czy będzie desant z US Gryfino gdzie był Naczelnikiem. Ale czy facet się nadaje na DUKS-a skoro parę lat temu dopuścił do mobingu w swoim US i jak się to ma do namaszczenia przez Zw. Zaw. ?  A czy ktoś zastanawiał się po co urzędnicy służby cywilnej, skoro i tak te niższe stołki obsadzają kolesiami BMW. Pytań mam jeszcze więcej, tylko czemu tu taka cisza? Czyżby wszyscy szykowali się na stołki, dawno utracone albo upragnione i stoją w kolejce na widzenie u nowego DUKS-a<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

To nie On dopuścił się mobingu, złe informcje posiadasz. Mobingu dopuściła się Lucyna G. ale przynajmniej za jej panowania był ład i porządek nie to co za panaowania byłego naczelnika. Dla niego ważniejsze był inne rzeczy.... :lol:  niż znajmość przepisów czy efektywna praca. Wystarczyła pielgrzymka plus inne dodatki a zasadnicza rosła aż miło.

Ostatnio edytowano 07 paź 2008, 06:37 przez martyk, łącznie edytowano 1 raz

05 paź 2008, 14:09
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 wrz 2008, 21:09

POSTY        30
Nie twierdziłem że dopuścił się mobingu, ale dopuścił do mobingu, o czym napisałem w post.210

Ostatnio edytowano 05 paź 2008, 19:17 przez wowa, łącznie edytowano 1 raz

05 paź 2008, 19:16
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA16 cze 2008, 19:42

POSTY        18

Czy konkursy wyłaniają dyrektorów w DKS i DAP? :zeby:  :zeby:  :rotfl:

06 paź 2008, 18:23
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA02 paź 2008, 18:45

POSTY        3

Dla niego ważniejsze był inne rzeczy.... :lol:  niż znajmość przepisów czy efektywna praca. Wystarczyła pielgrzymka plus inne dodatki a zasadnicza rosła aż miło.

A to ciekawe, nowy DUKS nie jest z mojej bajki, ale wysunąłeś bardzo poważne oskarżenia, czy możesz je poprzeć dowodami??

Ostatnio edytowano 07 paź 2008, 06:36 przez chrisgold, łącznie edytowano 1 raz

06 paź 2008, 19:00
Zaawansowany

REJESTRACJA25 wrz 2008, 16:31

POSTY        41

Kopenhaga super!!! cała reszta również  :piwo:  :)

I aż się nie chciało wracać do tego bajzlu.

Wowa trzeba było zostać. Chyba wiesz kto w bajzlu pracuje. No chyba że się z nimi identyfikujesz albo jesteś "przyspawany".  B)))

06 paź 2008, 19:04
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA29 wrz 2008, 20:45

POSTY        2
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->A to ciekawe, nowy DUKS nie jest z mojej bajki, ale wysunąłeś bardzo poważne oskarżenia, czy możesz je poprzeć dowodami??
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

To nie jest oskarżenie zresztą sami zobaczymy i nie potrzebne będą dowody

Ostatnio edytowano 07 paź 2008, 06:37 przez martyk, łącznie edytowano 1 raz

06 paź 2008, 20:37
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        30

<!--quoteo(post=35099:date=05. 10. 2008 g. 00:20:name=wowa)--><div class='quotetop'>(wowa @ 05. 10. 2008 g. 00:20) [snapback]35099[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Wowa trzeba było zostać. Chyba wiesz kto w bajzlu pracuje. No chyba że się z nimi identyfikujesz albo jesteś "przyspawany".  B)))

Widzę, że rozpoczynając (a w zasadzie prowokując) do dyskucji na temat UKS Szczecin, naraziłem się wielu i większość mnie przypisuje  wypowiedzi Mazgaja i Oszczepa.  Tak identyfikuję się z UKS Szczecin, pracuje tu bardzo wielu fajnych ludzi, widać to było też w Kopenhadze i na promie.  A poza tym po co szukać nowych wrogów skoro ma się już swoich  :) na emigrację się nie udaję.

06 paź 2008, 21:23
Zaawansowany

POSTY        41

<!--quoteo(post=35134:date=06. 10. 2008 g. 21:04:name=wawi50)--><div class='quotetop'>(wawi50 @ 06. 10. 2008 g. 21:04) [snapback]35134[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
<!--quoteo(post=35099:date=05. 10. 2008 g. 00:20:name=wowa)--><div class='quotetop'>(wowa @ 05. 10. 2008 g. 00:20) [snapback]35099[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Widzę, że rozpoczynając (a w zasadzie prowokując) do dyskucji na temat UKS Szczecin, naraziłem się wielu i większość mnie przypisuje  wypowiedzi Mazgaja i Oszczepa.  Tak identyfikuję się z UKS Szczecin, pracuje tu bardzo wielu fajnych ludzi, widać to było też w Kopenhadze i na promie.  A poza tym po co szukać nowych wrogów skoro ma się już swoich  :) na emigrację się nie udaję.
Nie jestem twoim wrogiem. Użyłeś tylko niezgrabnego zwrotu. Przyznaje   w UKS Szczecin pracuje wielu porządnych ludzi a stare powiedzenie mówi "szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego". :D

07 paź 2008, 07:15
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        30

Nie jestem twoim wrogiem. Użyłeś tylko niezgrabnego zwrotu. Przyznaje   w UKS Szczecin pracuje wielu porządnych ludzi a stare powiedzenie mówi "szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego". :D

Może więcej optymizmu mimo wszystko?

Ostatnio edytowano 09 paź 2008, 07:09 przez wowa, łącznie edytowano 1 raz

08 paź 2008, 20:09
Zaawansowany

POSTY        41
<!--QuoteBegin-wowa+--><div class='quotetop'>(wowa)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->
Optymizmu mam aż nadmiar. Doskonale znam stosunki międzyludzkie w niektórych UKS, IS i US. Wiem jak podle potrafią się zachować ludzie żądni stołków i pieniędzy. A przeważnie robią to ci, co mają mało do powiedzenia w sprawach merytorycznych. Wiesz - jak nie da rady inteligencją, to siłą do celu.  A może Tobie odrobina optymizmu by sie przydała?
:)

Ostatnio edytowano 09 paź 2008, 07:10 przez wawi50, łącznie edytowano 1 raz

08 paź 2008, 21:27
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA07 mar 2008, 20:57

POSTY        15

<!--QuoteBegin-wowa+--><div class='quotetop'>(wowa)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->

Optymizmu mam aż nadmiar. Doskonale znam stosunki międzyludzkie w niektórych UKS, IS i US. Wiem jak podle potrafią się zachować ludzie żądni stołków i pieniędzy. A przeważnie robią to ci, co mają mało do powiedzenia w sprawach merytorycznych. Wiesz - jak nie da rady inteligencją, to siłą do celu.  A może Tobie odrobina optymizmu by sie przydała?
Hej UKS Szczecin. Chyba się nie przestraszyliście nowego DUKS. Wiemy, że zaczął urzędowanie od straszenia naczelników, że można dowiedzieć się kto tutaj pisze.  :nonono: Prawda i fałsz. Te miejsce jest miejscem do wypowiadania się w sposób dowolny, nieskrępowany, oczywiście bez obrażania kogokolwiek. Pracownicy UKS Szczecin siła jest w Was.  :D  :D  :D  Dobra praca, to praca wolnego człowieka. Dla nowego DUKS w Szczecinie od skarbowców cyt. znanego Polaka "Egzamin z naszej wolności przed nami. Wolności nie można tylko posiadać. Trzeba ją, stale zdobywać. Zdobywa się ją, czyniąc z niej dobry użytek- użytek w prawdzie".

11 paź 2008, 06:49
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA28 gru 2007, 22:40

POSTY        26

<!--quoteo(post=35222:date=08. 10. 2008 g. 21:27:name=wawi50)--><div class='quotetop'>(wawi50 @ 08. 10. 2008 g. 21:27) [snapback]35222[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Hej UKS Szczecin. Chyba się nie przestraszyliście nowego DUKS. Wiemy, że zaczął urzędowanie od straszenia naczelników, że można dowiedzieć się kto tutaj pisze.  :nonono: Prawda i fałsz. Te miejsce jest miejscem do wypowiadania się w sposób dowolny, nieskrępowany, oczywiście bez obrażania kogokolwiek. Pracownicy UKS Szczecin siła jest w Was.  :D  :D  :D  Dobra praca, to praca wolnego człowieka. Dla nowego DUKS w Szczecinie od skarbowców cyt. znanego Polaka "Egzamin z naszej wolności przed nami. Wolności nie można tylko posiadać. Trzeba ją, stale zdobywać. Zdobywa się ją, czyniąc z niej dobry użytek- użytek w prawdzie".
Popieram !!! Niech żyje wolność ! Precz z cenzurą ! Dość kagańców ! Wolność słowa  i wypowiedzi to podstawa demokracji  ! Nikt nie może straszyć ludzi i grozić im tylko dlatego, że mają odwagę pisać prawdę na forum. Jeśli ktoś obraża, poniża i kłamie to administrator powinien automatycznie interweniować.

11 paź 2008, 21:46
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034

Popieram !!! Niech żyje wolność ! Precz z cenzurą ! Dość kagańców ! Wolność słowa  i wypowiedzi to podstawa demokracji  ! Nikt nie może straszyć ludzi i grozić im tylko dlatego, że mają odwagę pisać prawdę na forum. Jeśli ktoś obraża, poniża i kłamie to administrator powinien automatycznie interweniować.

Nie wiem tylko jak administrator ustali, które posty czy ich fragmenty są kłamliwe, obrażające lub poniżające.

11 paź 2008, 21:55
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA15 kwi 2008, 18:48

POSTY        32

Nie wiem tylko jak administrator ustali, które posty czy ich fragmenty są kłamliwe, obrażające lub poniżające.

Och, to proste - skontaktuje się z właściwym DUKS'em.

11 paź 2008, 22:09
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 276 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 16, 17, 18, 19, 20  Następna strona