<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->A czemu cicho tu na temat UKS Szczecin? Nowy DUKS już prawie jest, podobno namaszczony przez Zw. Zaw. a może przez kogoś innego ? I nie jest z konkursu, chyba że był tajny. Ciekawe czy będzie desant z US Gryfino gdzie był Naczelnikiem. Ale czy facet się nadaje na DUKS-a skoro parę lat temu dopuścił do mobingu w swoim US i jak się to ma do namaszczenia przez Zw. Zaw. ? A czy ktoś zastanawiał się po co urzędnicy służby cywilnej, skoro i tak te niższe stołki obsadzają kolesiami BMW. Pytań mam jeszcze więcej, tylko czemu tu taka cisza? Czyżby wszyscy szykowali się na stołki, dawno utracone albo upragnione i stoją w kolejce na widzenie u nowego DUKS-a<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
To nie On dopuścił się mobingu, złe informcje posiadasz. Mobingu dopuściła się Lucyna G. ale przynajmniej za jej panowania był ład i porządek nie to co za panaowania byłego naczelnika. Dla niego ważniejsze był inne rzeczy.... niż znajmość przepisów czy efektywna praca. Wystarczyła pielgrzymka plus inne dodatki a zasadnicza rosła aż miło.
Ostatnio edytowano 07 paź 2008, 06:37 przez martyk, łącznie edytowano 1 raz
05 paź 2008, 14:09
Nie twierdziłem że dopuścił się mobingu, ale dopuścił do mobingu, o czym napisałem w post.210
Ostatnio edytowano 05 paź 2008, 19:17 przez wowa, łącznie edytowano 1 raz
05 paź 2008, 19:16
:blush: Może z innej beczki.
Czy konkursy wyłaniają dyrektorów w DKS i DAP? :zeby: :zeby: :rotfl:
06 paź 2008, 18:23
martyk
Dla niego ważniejsze był inne rzeczy.... niż znajmość przepisów czy efektywna praca. Wystarczyła pielgrzymka plus inne dodatki a zasadnicza rosła aż miło.
A to ciekawe, nowy DUKS nie jest z mojej bajki, ale wysunąłeś bardzo poważne oskarżenia, czy możesz je poprzeć dowodami??
Ostatnio edytowano 07 paź 2008, 06:36 przez chrisgold, łącznie edytowano 1 raz
06 paź 2008, 19:00
wowa
Kopenhaga super!!! cała reszta również :piwo:
I aż się nie chciało wracać do tego bajzlu.
Wowa trzeba było zostać. Chyba wiesz kto w bajzlu pracuje. No chyba że się z nimi identyfikujesz albo jesteś "przyspawany". B)))
06 paź 2008, 19:04
<!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->A to ciekawe, nowy DUKS nie jest z mojej bajki, ale wysunąłeś bardzo poważne oskarżenia, czy możesz je poprzeć dowodami?? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
To nie jest oskarżenie zresztą sami zobaczymy i nie potrzebne będą dowody
Ostatnio edytowano 07 paź 2008, 06:37 przez martyk, łącznie edytowano 1 raz
06 paź 2008, 20:37
wawi50
<!--quoteo(post=35099:date=05. 10. 2008 g. 00:20:name=wowa)--><div class='quotetop'>(wowa @ 05. 10. 2008 g. 00:20) [snapback]35099[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Kopenhaga super!!! cała reszta również :piwo:
Wowa trzeba było zostać. Chyba wiesz kto w bajzlu pracuje. No chyba że się z nimi identyfikujesz albo jesteś "przyspawany". B))) <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Widzę, że rozpoczynając (a w zasadzie prowokując) do dyskucji na temat UKS Szczecin, naraziłem się wielu i większość mnie przypisuje wypowiedzi Mazgaja i Oszczepa. Tak identyfikuję się z UKS Szczecin, pracuje tu bardzo wielu fajnych ludzi, widać to było też w Kopenhadze i na promie. A poza tym po co szukać nowych wrogów skoro ma się już swoich na emigrację się nie udaję.
06 paź 2008, 21:23
wowa
<!--quoteo(post=35134:date=06. 10. 2008 g. 21:04:name=wawi50)--><div class='quotetop'>(wawi50 @ 06. 10. 2008 g. 21:04) [snapback]35134[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=35099:date=05. 10. 2008 g. 00:20:name=wowa)--><div class='quotetop'>(wowa @ 05. 10. 2008 g. 00:20) [snapback]35099[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Kopenhaga super!!! cała reszta również :piwo:
Wowa trzeba było zostać. Chyba wiesz kto w bajzlu pracuje. No chyba że się z nimi identyfikujesz albo jesteś "przyspawany". B))) <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Widzę, że rozpoczynając (a w zasadzie prowokując) do dyskucji na temat UKS Szczecin, naraziłem się wielu i większość mnie przypisuje wypowiedzi Mazgaja i Oszczepa. Tak identyfikuję się z UKS Szczecin, pracuje tu bardzo wielu fajnych ludzi, widać to było też w Kopenhadze i na promie. A poza tym po co szukać nowych wrogów skoro ma się już swoich na emigrację się nie udaję. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Nie jestem twoim wrogiem. Użyłeś tylko niezgrabnego zwrotu. Przyznaje w UKS Szczecin pracuje wielu porządnych ludzi a stare powiedzenie mówi "szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego".
07 paź 2008, 07:15
wawi50
Nie jestem twoim wrogiem. Użyłeś tylko niezgrabnego zwrotu. Przyznaje w UKS Szczecin pracuje wielu porządnych ludzi a stare powiedzenie mówi "szanuj szefa swego bo możesz mieć gorszego".
Może więcej optymizmu mimo wszystko?
Ostatnio edytowano 09 paź 2008, 07:09 przez wowa, łącznie edytowano 1 raz
08 paź 2008, 20:09
<!--QuoteBegin-wowa+--><div class='quotetop'>(wowa)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin--> Może więcej optymizmu mimo wszystko? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Optymizmu mam aż nadmiar. Doskonale znam stosunki międzyludzkie w niektórych UKS, IS i US. Wiem jak podle potrafią się zachować ludzie żądni stołków i pieniędzy. A przeważnie robią to ci, co mają mało do powiedzenia w sprawach merytorycznych. Wiesz - jak nie da rady inteligencją, to siłą do celu. A może Tobie odrobina optymizmu by sie przydała?
Ostatnio edytowano 09 paź 2008, 07:10 przez wawi50, łącznie edytowano 1 raz
08 paź 2008, 21:27
wawi50
<!--QuoteBegin-wowa+--><div class='quotetop'>(wowa)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin--> Może więcej optymizmu mimo wszystko?
Optymizmu mam aż nadmiar. Doskonale znam stosunki międzyludzkie w niektórych UKS, IS i US. Wiem jak podle potrafią się zachować ludzie żądni stołków i pieniędzy. A przeważnie robią to ci, co mają mało do powiedzenia w sprawach merytorycznych. Wiesz - jak nie da rady inteligencją, to siłą do celu. A może Tobie odrobina optymizmu by sie przydała? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Hej UKS Szczecin. Chyba się nie przestraszyliście nowego DUKS. Wiemy, że zaczął urzędowanie od straszenia naczelników, że można dowiedzieć się kto tutaj pisze. :nonono: Prawda i fałsz. Te miejsce jest miejscem do wypowiadania się w sposób dowolny, nieskrępowany, oczywiście bez obrażania kogokolwiek. Pracownicy UKS Szczecin siła jest w Was. Dobra praca, to praca wolnego człowieka. Dla nowego DUKS w Szczecinie od skarbowców cyt. znanego Polaka "Egzamin z naszej wolności przed nami. Wolności nie można tylko posiadać. Trzeba ją, stale zdobywać. Zdobywa się ją, czyniąc z niej dobry użytek- użytek w prawdzie".
11 paź 2008, 06:49
Orlikmł
<!--quoteo(post=35222:date=08. 10. 2008 g. 21:27:name=wawi50)--><div class='quotetop'>(wawi50 @ 08. 10. 2008 g. 21:27) [snapback]35222[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--QuoteBegin-wowa+--><div class='quotetop'>(wowa)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin--> Może więcej optymizmu mimo wszystko?
Optymizmu mam aż nadmiar. Doskonale znam stosunki międzyludzkie w niektórych UKS, IS i US. Wiem jak podle potrafią się zachować ludzie żądni stołków i pieniędzy. A przeważnie robią to ci, co mają mało do powiedzenia w sprawach merytorycznych. Wiesz - jak nie da rady inteligencją, to siłą do celu. A może Tobie odrobina optymizmu by sie przydała? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Hej UKS Szczecin. Chyba się nie przestraszyliście nowego DUKS. Wiemy, że zaczął urzędowanie od straszenia naczelników, że można dowiedzieć się kto tutaj pisze. :nonono: Prawda i fałsz. Te miejsce jest miejscem do wypowiadania się w sposób dowolny, nieskrępowany, oczywiście bez obrażania kogokolwiek. Pracownicy UKS Szczecin siła jest w Was. Dobra praca, to praca wolnego człowieka. Dla nowego DUKS w Szczecinie od skarbowców cyt. znanego Polaka "Egzamin z naszej wolności przed nami. Wolności nie można tylko posiadać. Trzeba ją, stale zdobywać. Zdobywa się ją, czyniąc z niej dobry użytek- użytek w prawdzie". <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Popieram !!! Niech żyje wolność ! Precz z cenzurą ! Dość kagańców ! Wolność słowa i wypowiedzi to podstawa demokracji ! Nikt nie może straszyć ludzi i grozić im tylko dlatego, że mają odwagę pisać prawdę na forum. Jeśli ktoś obraża, poniża i kłamie to administrator powinien automatycznie interweniować.
11 paź 2008, 21:46
Mruczka
Popieram !!! Niech żyje wolność ! Precz z cenzurą ! Dość kagańców ! Wolność słowa i wypowiedzi to podstawa demokracji ! Nikt nie może straszyć ludzi i grozić im tylko dlatego, że mają odwagę pisać prawdę na forum. Jeśli ktoś obraża, poniża i kłamie to administrator powinien automatycznie interweniować.
Nie wiem tylko jak administrator ustali, które posty czy ich fragmenty są kłamliwe, obrażające lub poniżające.
11 paź 2008, 21:55
oktan
Nie wiem tylko jak administrator ustali, które posty czy ich fragmenty są kłamliwe, obrażające lub poniżające.
Och, to proste - skontaktuje się z właściwym DUKS'em.