Teraz jest 04 wrz 2025, 06:55

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 276 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Następna strona
Konkursy na Dyrektora UKS 
Autor Treść postu
Fachowiec

REJESTRACJA09 kwi 2008, 15:21

POSTY        1034
A może w końcu odezwie się DKS, dając sygnał, że uwagi na "Fs" są mu znane. Bo do tej pory jak widać to ktoś kadzi i wszystkim jest dobrze w tym bagnie.

01 paź 2008, 19:57
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 wrz 2008, 21:09

POSTY        30
Wcale się nie dziwię, że OZ Koszalin ma takie :blink: oczy, po zapoznaniu się z podsumowaniami jakie zrobił MAZGAJ i OSZCZEP, sam się nieco zdziwiłem. Ale ja mam odczucie, że było to potrzebne, może nie raz były zbyt złośliwe i niesprawiedliwe oceny pewnych osób, ale tak właśnie pewnie te sparwy widzi większość tych zwykłych "roboli".
I niech "Gwiazdy"  występują w Tańcu z gwiazdami, albo niech świecą na nieboskłonie, tylko gdy będą spadać, oby nie narobiły dużych szkód.
OSZCZEP poruszył jeszcze jeden ciekawy temat do tej pory nieobecy, co z Wice ? Ale o tym to może pogadamy po Kopenhadze (tylko że podejrzanie mocno wieje), a może nie będzie już o czym? w piątek nowy DUKS zacznie prawdziwe urzędowanie pod nieobecność wielu z nas, oby poświęcił nieco czasu na przejrzenie tego forum i wyciągnął parę trafnych wniosków i podjął nie mniej trafne decyzje personalne. No to  :piwo:

01 paź 2008, 20:01

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:25

POSTY        75
Co do DUKS Sz-n. Weźcie się w końcu do roboty nieroby piep...one!!! To jakaś granda! Wakacje trwają juz chyba 5 miesięcy! Nikt nic nie robi! Lenie patentowane! Zamiast politykować o bzdurach byście barany usiedli w końcu do roboty, bo żaden z was pewnie ani jednej kontroli w tym roku nie zrobił!

02 paź 2008, 12:36
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        30

Co do DUKS Sz-n. Weźcie się w końcu do roboty nieroby piep...one!!! To jakaś granda! Wakacje trwają juz chyba 5 miesięcy! Nikt nic nie robi! Lenie patentowane! Zamiast politykować o bzdurach byście barany usiedli w końcu do roboty, bo żaden z was pewnie ani jednej kontroli w tym roku nie zrobił!

Każdy sądzi po sobie,

02 paź 2008, 14:55

REJESTRACJA01 paź 2008, 14:44

POSTY        31
A ten dyrektor wasz to z konkursu jest czy w teczce przyjechał...? :unsure:
Czy jak zwykle stare układy powracają B))) ...? Kto coś wie na ten temat, może ja też bym się załapała i została naczelnikiem, zresztą sami widzicie na moim zdjęciu nie różnie się wyglądem (babajaga) od proponowanych następców obecnych szefów  :lol:
PS. niestety nie jestem tak przypakowana jak pewnien lansowany napakowany  gość  :piwo:

Ostatnio edytowano 02 paź 2008, 16:58 przez babajaga, łącznie edytowano 1 raz

02 paź 2008, 16:51
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 wrz 2008, 16:06

POSTY        28

<!--quoteo(post=35021:date=02. 10. 2008 g. 14:36:name=Lomax)--><div class='quotetop'>(Lomax @ 02. 10. 2008 g. 14:36) [snapback]35021[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Każdy sądzi po sobie,
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Ten LOMAX to może były DUKS jest? :D  za taką płacę i traktowanie to i tak cud że ten "interes" się kręci!

02 paź 2008, 17:25
Zaawansowany

REJESTRACJA25 wrz 2008, 16:31

POSTY        41

Brawo LOMAX.
Z gadania nic nie będzie. Układy, układziki były są i będą. To cecha budżetówek. Przyjmują do pracy po znajomości i hodują żmije.  :zygi:

02 paź 2008, 18:36
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA02 paź 2008, 18:45

POSTY        3
Taaak jasne, ale podwyżki od byłego DUKSA w Szczecinie to wzięliście bez zmrużenia oka. Bo co, bo nie chciał pójść na rękę dziwnym aktywistom ze ZZ, to już wam nie pasuje. Normalne kolejna wojna buldogów pod dywanem. Czujcie się, że was salowa w czymkolwiek poprze. Jak czytam posty typu OSZCZEP to mi się flaki wywracaja do góry nogami. Już od dawna nie było takiej 'PIERESTROJKI" w UKSie jak za poprzedniego DUKSA. A nastepca- no cóż wraca stare, a salowa się cieszy.

02 paź 2008, 21:21
Amator
Własny awatar

POSTY        28

Taaak jasne, ale podwyżki od byłego DUKSA w Szczecinie to wzięliście bez zmrużenia oka. Bo co, bo nie chciał pójść na rękę dziwnym aktywistom ze ZZ, to już wam nie pasuje. Normalne kolejna wojna buldogów pod dywanem. Czujcie się, że was salowa w czymkolwiek poprze. Jak czytam posty typu OSZCZEP to mi się flaki wywracaja do góry nogami. Już od dawna nie było takiej 'PIERESTROJKI" w UKSie jak za poprzedniego DUKSA. A nastepca- no cóż wraca stare, a salowa się cieszy.

Podwyżki?! Kto wziął podwyżki  i awanse to wziął, zasłużeni oczywiście.... a co do poprzedniego DUKS-a to cóż on takiego zrobił? Niewiele można zauważyć?! Czy u niego coś toczyło się normalnie, przy otwartej kurtynie. Jego decyzję personalne i nie tylko! Ale po co o nim skoro jego już nie ma - zachorował przejął się że nie pozwolono mu rozwinąć skrzydeł dla naszego wspólnego dobra no i budżetu państwa. A chciał dla nas tak dobrze.....
Co do następcy to pewnie stare wraca, w jakim zakresie zobaczymy - też się tego obawiam! Żeby tylko nie wróciły dinozaury z wygnania :D Bo wtedy niektórzy znowu będą musieli sobie przypomnieć komu warto się kłaniać. A co do zarządów zz zawsze były dla mnie podejrzanym towarzystwem! Wszystkie poprzednie zarządy zz chciały coś dla siebie ugrać! Nikt z nas pewnie nie liczy że zz kogokolwiek poprą w kontaktacie z dyrekcja. Zostaje liczyć na siebie i tyle albo szykować sobie tratwę ratunkową poza tą łajbą - to tak a propos "urzędowego" spędu na promie :D
Szkoda zdrowia patrząc na to nasze bagienko!uwaga na żołądek :) WOWA. A mój "przegląd" po całym tutejszym towarzystwie to miało być tak po równo i po sprawiedliwości :)
To cóż należy w takim razie napisać na koniec?
Robole do pracy, dyrektorzy do gabinetów, kierownicy na zebranie, związkowcy na papierosa a salowe do sal!

03 paź 2008, 14:39
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA09 sty 2008, 18:38

POSTY        8
:angry: Organizacja ,,związkowa'' działająca w mojej firmie nie stoi na straży ogółu pracowników, a tylko kilku osób w niej zapisanych. Tylko utrudnia zarządzanie. Jest bardzo, ale to bardzo łasa na profity dla jej członków.  :za2:

03 paź 2008, 19:11
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA02 paź 2008, 18:45

POSTY        3

A jego Wice ....jeden "spadochroniarz” ....

Ale widzę OSZCZEP, że chyba jesteś młodym pracownikiem UKS, bo dokładnie takim samym spadochroniarzem jest obecny DUKS.

03 paź 2008, 21:40

REJESTRACJA01 paź 2008, 14:44

POSTY        31
To zapalmy fajkę ostatni raz w starym składzie "generalskim"...pyk pyk pod parasolem  :wsciekly: , nim nadejdzie era ospałych dinozaurów... z układów bez pomysłów, bez nadziei, które będą trwać po to by się utrzymać i rządzić do wieku odpowiedniego... :lol:   prawda w oczy kole,  :blush:
:za2:

03 paź 2008, 22:25
Amator
Własny awatar

POSTY        28

Ale widzę OSZCZEP, że chyba jesteś młodym pracownikiem UKS, bo dokładnie takim samym spadochroniarzem jest obecny DUKS.

Młodym nie młodym:D - nie potwiedzam nie zaprzeczam :D ale chyba dobrze znającym tutejsze czasami bardzo pokrętne zależności i "grzeczności" które trwają od lat - bo przecież jeżeli kiedyś ktoś komuś zrobił przysługę to czasami w końcu trzeba się odwdzięczyć! Co do obecnego DUKS-a to wiem że jest "spadochroniarzem" i że kiedyś tutaj swoją funkcję otrzymał nie za swoje zasługi - dinozaury tak przecież robiły w erze swojego panowania :D .... Może poprostu mimo wszystko trzeba poczekać co zrobi - wiem wiem pewno pomyślisz naiwność ale trzeba dać mu szansę na działanie - mimo wszystko!

Ostatnio edytowano 04 paź 2008, 08:43 przez oszczep, łącznie edytowano 1 raz

04 paź 2008, 08:07
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        30
Kopenhaga super!!! cała reszta również  :piwo:  :)

I aż się nie chciało wracać do tego bajzlu.

04 paź 2008, 22:20
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 276 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20  Następna strona