Po prostu okazało się, że wybitnie się zna na kontroli skarbowej. Tak jak nie trzeba przejść zapalenia płuc by je leczyć, tak nie trzeba pracować w UKS by się znać na tej robocie! Ja na przykład mogę śmiało napisać instrukcję obsługi agregatu spawalniczego choć w życiu nie spawałem! A że potem komuś ta instrukcja wyda się dziwna bądź durna...
Dzięki... mamy to już za sobą! Zobaczyłam - uwierzyłam Rzeczywiście - nie z każdego PC da się otworzyć tą informację.
20 gru 2013, 18:49
Re: Egzamin na iks-a
Proszę - oto lista. Ciekawe nazwiska
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
20 gru 2013, 19:28
Teraz jak już wiem jaki miałem wynik, licząc też jaki to oznacza procent poprawnych odpowiedzi, jestem w szoku, że 83% poprawnych odpowiedzi przy zaznaczeniu 54 pytań może nie dać zdanego egzaminu. Szok
No to pewnie do zobaczenia za rok
20 gru 2013, 20:54
Posortowane wyniki:
____________________________________ "verba volant scripta manent"
20 gru 2013, 22:21
A ja się pobawiłem i posortowałem wg ilości punktów
Załącznik:
WYNIKÓW EGZAMINU na IKS 2013 -wg il pkt.doc
oraz według miast
Załącznik:
WYNIKÓW EGZAMINU na IKS 2013 -wg miast.doc
Rozumiem, że wynik pozytywny zaczyna się od 72 punktów wzwyż? Zaznaczyłem je na brązowo.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
20 gru 2013, 23:24
To się prawie zdublowaliśmy
____________________________________ "verba volant scripta manent"
20 gru 2013, 23:59
A przypadkiem nie 84 pkt. zarządzenie nr 44 Ministra Finansów z dnia 21 października 2010 r. w sprawie określenia szczegółowych warunków odbywania praktyki oraz przeprowadzania egzaminów kwalifikacyjnych na stanowisko inspektora kontroli skarbowej (Dz. Urz. MF Nr 11, poz. 49 z późn. zm.).
21 gru 2013, 07:31
MRÓWKA ma rację. Dokładnie 84 punkty.
Zawsze myślałem, że ujemne punkty to tylko anegdota dotycząca tego egzaminu, a tu proszę stolica pokazał, że można
Przy okazji legły w gruzach plotki na temat przecieków dla osób z ministerstwa
____________________________________ Kto pracuje w KAS, ten się w cyrku nie śmieje
21 gru 2013, 09:43
Tak, to dowodzi, jak biegli są w podatkach. Finanse UE są właściwie bronione.
21 gru 2013, 19:46
Ja miałem przecieki tuż po egzaminie i, jak się okazało, całkowicie nietrafione
22 gru 2013, 22:50
czy komuś udało się uzyskać wgląd w swój test?
____________________________________ "No Laguna, teraz to my możemy wszystko..."