Tributarius - pozdrowienia i życzenia na egzaminie na usc ja też rozpoznałem już dawno temu Twoją "skromną" osobę . Nie martw się nikt ani Ciebie ani mnie ( też jestem usc) nie zrobi kierownikiem . Ja się tym nie martwię i dlatego spokojnie sobie żyję. I Tobie też to radzę - głowa muru nie przebijesz. Siedzisz w dobrym wydziale i ciesz się z tego co masz . Pozdrowienia
27 maja 2008, 11:17
zaruda
Śledzi bo dba o własną :dupa: Reaguje nerwowo i nieudolnie, stawając za miernotami z obecnej ,,ellity'' (POlizuski). <_<
O kim piszesz? Czy masz na myśli zmiany kierowników w UKS-ach , a może w MF?
18 cze 2008, 16:39
termit
<!--quoteo(post=29098:date=05. 05. 2008 g. 18:01:name=zaruda)--><div class='quotetop'>(zaruda @ 05. 05. 2008 g. 18:01) [snapback]29098[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
Śledzi bo dba o własną :dupa: Reaguje nerwowo i nieudolnie, stawając za miernotami z obecnej ,,ellity'' (POlizuski). <_<
O kim piszesz? Czy masz na myśli zmiany kierowników w UKS-ach , a może w MF? <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Tak z ciekawości pytasz, czy może pamiętnik piszesz ? :nonono:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
18 cze 2008, 18:57
Czy jakaś osoba w ogóle wygrała konkurs na DUKS, spełniając ,,ważne'' oczekiwania obecnego GIKS?
Jeżeli nie to czas na nowe rozdanie (konkursy odbyły się na początku roku).
A może p.o. DUKS-y to już ,,swojaki'' i nie będzie kastingu?
25 cze 2008, 19:00
Gdy nikt nie wygrywa konkursu GIKS ma wolną rękę i może powołać kogo chce kto spełnia formalne wymagania i to nie na p.o. ale centralnie na Dyr. UKS.
25 cze 2008, 19:56
Czy ktoś wie coś pewnego na temat zmian dyrekcji we wrocławskim UKS? Mówi sie o końcu tego miesiąca.
27 cze 2008, 18:15
kaczka
Czy ktoś wie coś pewnego na temat zmian dyrekcji we wrocławskim UKS? Mówi sie o końcu tego miesiąca.
Zmian nie będzie. :rotfl:
02 lip 2008, 20:03
Normid
<!--quoteo(post=31915:date=27. 06. 2008 g. 20:15:name=kaczka)--><div class='quotetop'>(kaczka @ 27. 06. 2008 g. 20:15) [snapback]31915[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Czy ktoś wie coś pewnego na temat zmian dyrekcji we wrocławskim UKS? Mówi sie o końcu tego miesiąca.
Zmian nie będzie. :rotfl: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Oj będą, będą te zmiany we Wrocławiu. Tylko czy to dobrze dla Twojej ulubionej pani wice dyrektor w Ł. Czas pokaże, więc nie pocieszaj jej :wub: zawczasu.
02 lip 2008, 22:19
Spokojnie! Zmiany na pewno będą, ale czy na lepsze? Chyba, że Donald już mnie nie lubi. Również w UKS Wrocław, jak i w innnych urzędach. PO robi to samo co PIS (czyści kadry), ale w sposób bardziej wysublimowany. PIS poszedł na całość, zgodnie z zaleceniami Pana Zybertowicza: "wstrząsnąć, przestraszyć, odczekać co ludzie na to powiedzą, znowu wstrząsnąć i wymieniać ludzi zastraszonych na uległych". PO też wszystkich p.o. wymieni. Pytanie tylko kiedy?
A swoją drogą to stanowiska w UKS we Wrocławiu to ciekawy przypadek. Z tego miasta jest przecież Pan Premier Schetyna, superminister, człowiek wpływowy przy premierze, i jeden z najbogatszych we Wrocławiu. Może te względy zadecydują o tym, że zmiany w UKS Wrocław będą nas amym końcu? Z tezą: Pan Schetyna jest prawdziwym urzędnikiem, nie ma nic wspólnego z lokalnymi układami.
03 lip 2008, 16:56
luty
<!--quoteo(post=32110:date=02. 07. 2008 g. 22:03:name=Normid)--><div class='quotetop'>(Normid @ 02. 07. 2008 g. 22:03) [snapback]32110[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> <!--quoteo(post=31915:date=27. 06. 2008 g. 20:15:name=kaczka)--><div class='quotetop'>(kaczka @ 27. 06. 2008 g. 20:15) [snapback]31915[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Czy ktoś wie coś pewnego na temat zmian dyrekcji we wrocławskim UKS? Mówi sie o końcu tego miesiąca.
Zmian nie będzie. :rotfl: <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Oj będą, będą te zmiany we Wrocławiu. Tylko czy to dobrze dla Twojej ulubionej pani wice dyrektor w Ł. Czas pokaże, więc nie pocieszaj jej :wub: zawczasu. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Widzę, że wyciągasz błędne wnioski. :dupa: Ja nie pocieszam wice, nie muszę.
03 lip 2008, 18:40
Musicie swoje sprawy załatwiać publicznie? Nikogo to raczej nie interesuje.
04 lip 2008, 08:11
Melania
Musicie swoje sprawy załatwiać publicznie? Nikogo to raczej nie interesuje.
Sam/a piszesz o priv sprawach. Forum służy wymianie poglądów i jak widać wiele osób tu zagląda.
04 lip 2008, 17:35
Od 3 lipca 2008r .jest nowy dyrektor w UKS Wrocław.
Forum służy wymianie poglądów i jak widać wiele osób tu zagląda. OK
04 lip 2008, 19:37
Czy w innych UKS-ach, poza Wrocławiem, też wymieniono dyrektorów?