Zastanawiam się czy ONI tak naprawdę chcą dużej liczby pozytywnych kontroli. Ze sposobu traktowania tych żuczków to ewidentnie-nie.
Pozytywne kontrole idą w zapomnienie.
W piątek w łódzkim UKS-ie krążyła plotka, że powraca nasza była Wice. Ciekawa jestem po co? Może dla POdmiany? A może dla...
13 sty 2008, 16:45
zuza
W piątek w łódzkim UKS-ie było wielkie poruszenie. Krążyła plotka, że powraca nasza była Wice. Ciekawa jestem po co? :rotfl: Może dla POdmiany? A może dla...
zuza
<!--quoteo(post=20111:date=07. 12. 2007 g. 19:50:name=ramzes)--><div class='quotetop'>(ramzes @ 07. 12. 2007 g. 19:50) [snapback]20111[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> Zastanawiam się czy ONI tak naprawdę chcą dużej liczby pozytywnych kontroli. Ze sposobu traktowania tych żuczków to ewidentnie-nie.
Pozytywne kontrole idą w zapomnienie.
W piątek w łódzkim UKS-ie krążyła plotka, że powraca nasza była Wice. Ciekawa jestem po co? Może dla POdmiany? A może dla... <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Pani ZUZO, polecam lekturę <a href="http://www.skarbowcy.pl/mkportal/mkportal/regulamin.htm" target="_blank">http://www.skarbowcy.pl/mkportal/mkportal/regulamin.htm</a> ( na poczatek paragraf 14, choć na przyszłość warto zapoznać się z całością ). :nonono:
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
13 sty 2008, 18:25
To Nowy czy tylko obraz skarbowca po wartościowaniu stanowisk i podwyżkach??
GIKS obecnie dąży do umocnienia własnej pozycji w trenie i wprowadza swoich. Teraz szuka ,,jeleni'' wśród iks i nawołuje do udziału w tzw. konkursach. :wacko:
15 sty 2008, 22:50
ZenekI
GIKS obecnie dąży do umocnienia własnej pozycji w trenie i wprowadza swoich. Teraz szuka ,,jeleni'' wśród iks i nawołuje do udziału w tzw. konkursach. :wacko:
O tym czy będą to "tzw. konkursy" przekonamy się dopiero po ich przeprowadzeniu. Najgorzej by było gdyby IKSy "z krwi i kości" odpuścili te konkursy walkowerem.
____________________________________ Inde datae leges, ne fortior omnia posset - Po to zostały dane prawa, aby silniejszy nie mógł wszystkiego.
Ostatnio edytowano 15 sty 2008, 22:58 przez wjawor, łącznie edytowano 1 raz
15 sty 2008, 22:58
wjawor
<!--quoteo(post=22323:date=15. 01. 2008 g. 22:50:name=ZenekI)--><div class='quotetop'>(ZenekI @ 15. 01. 2008 g. 22:50) [snapback]22323[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> GIKS obecnie dąży do umocnienia własnej pozycji w trenie i wprowadza swoich. Teraz szuka ,,jeleni'' wśród iks i nawołuje do udziału w tzw. konkursach. :wacko:
O tym czy będą to "tzw. konkursy" przekonamy się dopiero po ich przeprowadzeniu. Najgorzej by było gdyby IKSy "z krwi i kości" odpuścili te konkursy walkowerem. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Poczytaj na forach IS, co się dzieje w Łodzi i w jakim stylu powołano ,,nową'' WDUKS, to zmienisz zdanie. :excl: Ale przecież to nie koniec zmian na tej i innych PARAFIACH?
16 sty 2008, 20:41
co do UKS w Łodzi ,to styl prawidłowy przy powołaniu nowej (starej) WDUKS. Należało się,bo niesłusznie została zdjęta przez obecnie urzędującą DUKS. Była niewygodna dla niej. Od pani N. :za2:
16 sty 2008, 20:48
robot60
co do UKS w Łodzi ,to styl prawidłowy przy powołaniu nowej (starej) WDUKS. Należało się,bo niesłusznie została zdjęta przez obecnie urzędującą DUKS. Była niewygodna dla niej. Od pani N. :za2:
Do nieba nie chodze, bo jest mi nie po drodze, co ma być to będzie...
:excl: Niestety drogi kolego treści postów twoich adwersarzy (którzy są w większości) są prawdziwe i myślę, że ta twoja WDUKS nie ma klasy. Wstyd korzystać z pomocy drogich przyjacół tylko do forsowania stanowiska WDUKS. A gdzie ambicje? ...
16 sty 2008, 21:39
robot60
Ten powrót to jest śmierć zawodowa pani N. Takich rzeczczy się nie robi, to zostaje we wszystkich dokumentach, nikt w przyszłości nie uwierzy, że ten powrót to zmowa sił nieczystych lecz stwierdzi, że były to tylko ukłdy, znajomości, przebiegłość, spryt no i brak honoru. Jak się chciało być dyrektorem to trzeba był pilnować jednego urzedu, wykazać się w nim pracą na innym stanowisku po odwołaniu z wice, a nie zaraz Izba Skarbowa w Łodzi - komisarz skarbowy-3 dni, urząd skarbowy-komisarz skarbowy 1 dzień, z-ca naczelnika us -ok180 dni, dalej UKS- komisarz skarbowy- 1 dzień, inspektor k.s.-1 dzień, wicedyrekor- pewnie nie dugo. Czy ktoś w to uwierzy, że bez ukadów tak można wędrowac???? Władza nadana przez ludzi nie trwa wiecznie :wsciekly:
16 sty 2008, 21:51
Poszukujesz ambicji? Spójrz na scenę polityczną w ostatnim pólroczu i tam poszukaj ambicji.Nie znajdziesz jej.Tam ,gdzie idzie o stanowiska,czy jak kto woli-stolki-prożno oczekiwać ambicji.Zreszta nie o ambicje chodzi w przypadku Łódzkiego UKS,a o nalezne miejsce dla pani N ,bo była dobra na swoim stanowisku,po prostu kompetentna i ludzka. :brawa:
16 sty 2008, 21:53
ZenekI
...(którzy są w większości)...
Nie sugerowałbym się ilością postów, przy szukaniu prawdy. Co do meritum, niestety nie jestem z Łodzi, a czy to , czy może nie mogę się po tych wypowiedziach zdecydować.
16 sty 2008, 21:54
wjawor
<!--quoteo(post=22414:date=16. 01. 2008 g. 21:39:name=ZenekI)--><div class='quotetop'>(ZenekI @ 16. 01. 2008 g. 21:39) [snapback]22414[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec--> ...(którzy są w większości)...
Nie sugerowałbym się ilością postów, przy szukaniu prawdy. Co do meritum, niestety nie jestem z Łodzi, a czy to , czy może nie mogę się po tych wypowiedziach zdecydować. <!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Jak byś był z Łdzi z uksu to byś wiedział pewnie byś nie chciał poznać pani ..... poszukaj której na FORUM tak dla rozrywki... :piwo:
16 sty 2008, 21:58
ppp
Ten powrót to jest śmierć zawodowa pani N. Takich rzeczczy się nie robi, to zostaje we wszystkich dokumentach, nikt w przyszłości nie uwierzy, że ten powrót to zmowa sił nieczystych lecz stwierdzi, że były to tylko ukłdy, znajomości, przebiegłość, spryt no i brak honoru. Jak się chciało być dyrektorem to trzeba był pilnować jednego urzedu, wykazać się w nim pracą na innym stanowisku po odwołaniu z wice, a nie zaraz Izba Skarbowa w Łodzi - komisarz skarbowy-3 dni, urząd skarbowy-komisarz skarbowy 1 dzień, z-ca naczelnika us -ok180 dni, dalej UKS- komisarz skarbowy- 1 dzień, inspektor k.s.-1 dzień, wicedyrekor- pewnie nie dugo. Czy ktoś w to uwierzy, że bez ukadów tak można wędrowac???? Władza nadana przez ludzi nie trwa wiecznie :wsciekly:
:excl: Ciekaw jestem czy ta Pani była obecna w pracy w tych kilku dniach (3 dni, 1 dzień)?
Ostatnio edytowano 16 sty 2008, 23:01 przez ZenekI, łącznie edytowano 1 raz
16 sty 2008, 22:22
ZenekI
Przepraszam poprzednie moje pytanie dotyczy tekstu ppp cytowanego powyżej. Coś tekst mi się rozwalił. :rolleyes:
Coś spróbowałem poprawić; o to chodziło ? :piwo: