Teraz jest 01 wrz 2025, 10:29

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2
Referendarz ds kontroli skarbowych 
Autor Treść postu

REJESTRACJA27 cze 2009, 18:11

POSTY        108
Post Re: Referendarz ds kontroli skarbowych
obiektywny1                    

Nie słuchaj ich ( tych z UKS-u) bo to tylko małe krętacze. Praca w UKS jest najlepiej płatną ze wszystkich urzędów , w których wykonuje się podobną pracę. Oczywiście teraz na starcie nikt ci nie będzie w stanie zagwarantować szybkiej poprawy wynagrodzenia bo ostatnio płace tak jak w całej budżetówce stały w miejscu (i to nawet przy awansie na wyższe stanowisko służbowe)... ale przy założeniu , że wszystko wróci do normalności to masz szansę na szybki awans finansowy. Średnia płaca w UKS to ok. 6.700zł brutto (najwięcej zgarniają inspektorzy kontroli skarbowej ok. 8.000zł/m-c, szeregowy pracownik z kilkuletnim stażem pracy może liczyć na 4.000-5.000zł)

O hoho... Jestem z UKS. Jako inspektor dają 1,2x x2= okolice 4600 brutto + wysługa. Premia 1-2 rocznie raz dadzą 500 raza 800 a jak jest dobrze (wysokie ustalenia i WPŁATY) to i 2000. Szeregowy pracownik gówno zarabia. Wiem bo tyle zarabiałem. Pracownik zarabia tyle co w US w komórkach OB! Koniec i "." Starzy inspektorzy mają mnożniki "wypasione" nowi (od kilku lat - nie wiem czy od 5 czy od 7...) mają niziny. Skąd takie średnie? Dyrektorzy, kierownicy, starzy inspektorzy i ludu królikowe ot i cała tajemnica.

09 lip 2016, 21:11
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 15 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2