Ludzie, czy ktoś ma jakieś wiadomości, co się dzieje z egzaminem. W Urzędach wypytują, czy zdający w tym roku nie zauważyli nieprawidłowych ruchów ze strony egzaminatorów, czy ci nie zachowywali się niestosownie podczas egzaminu. Ktoś wiec coś na ten temat ?
17 cze 2011, 17:53
Re: Egzamin na iks-a
Witam wszystkich kandydatów na iks'a czy dochodzą do Was jakieś informacje o terminie jesiennego egzaminu?
18 cze 2011, 07:21
Dostojewski1
Witam wszystkich kandydatów na iks'a czy dochodzą do Was jakieś informacje o terminie jesiennego egzaminu?
Na razie info w naszym urzędzie, że zgłoszenia kandydatów do 31 lipca 2011 r.
05 lip 2011, 10:27
termin do zgłoszeń wynika z zarządzenia, ciekawi mnie tylko, czy egzamin będzie we wrześniu w połowie tzn. w pierwszym możliwym terminie czy nieco później np. w październiku, jakby nie patrzeć to momentalnie zleci. Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 05 lip 2011, 19:02 przez Dostojewski1, łącznie edytowano 1 raz
05 lip 2011, 19:01
Dostojewski1
termin do zgłoszeń wynika z zarządzenia, ciekawi mnie tylko, czy egzamin będzie we wrześniu w połowie tzn. w pierwszym możliwym terminie czy nieco później np. w październiku, jakby nie patrzeć to momentalnie zleci. Pozdrawiam
Termin wynika z zarzadzenia, ale Dyrekcja (UKS Lublin) kazała zgłaszać (ustnie przekazali Naczelnicy) chęć do przestąpienia w nieprzekraczalnym terminie do 7 lipca - na tablicy terminu do 7 lipca jak się można domyśleć NIE MA
06 lip 2011, 07:24
W moim UKS był termin do dzisiaj czyli 20.07. I wiecie co, zapisałam się- ogólem zgłosiły się 4 os. Za pewne odniosę kleskę ale stwierdziłam, że spróbuję. Skoro klapka zapadła, nie pozostaje nic innego jak tylko się uczyć.
20 lip 2011, 22:03
Będzie fajnie, dla mnie też to debiut
21 lip 2011, 19:53
Mataharii
.... Skoro klapka zapadła, nie pozostaje nic innego jak tylko się uczyć.
Chyba klamka
21 lip 2011, 20:26
A słyszeliście jakieś plotki o terminie 17 października?
29 sie 2011, 10:03
Ja jeszcze nic nie słyszałem. Podpowie ktoś czego się uczyć i z czego. Czy testy na doradcę są dobre, bo to mój debiut.
29 sie 2011, 20:36
Na ostatnim egzaminie pytania były mniej więcej takie jak na www.arslege.pl, polecam testy z tej stronki. Powodzenia.