Ostatnio Świętokrzyska IS wyznaczyła zasłużonych i najdłużej pracujących pracowników US do odznaczeń w Warszawie.Okazało się, że wybór zasłużonych nie był trafiony gdyż wybrano po uważniu, ludzi "swoich", obiboków, a ludzi pracującuch po kilkadziesiąt lat w finansach olano.
08 wrz 2009, 07:09
Odznaczenia
na dolnym ślasku przyszła sugestia o niewyznaczaniu osób na stanowiskach kierowniczych. Odznaczenie dostała osoba z najdłuższym stażem, której, w mojej obiektywnej opinii, bardzo sie ono należy. Także zależy od podejścia naczelników. U nas załatwiono to z klasą.
08 wrz 2009, 15:00
Odznaczenia
Mnie niestety do niczego nie wyznaczyli więc i nic nie dostałam...((
08 wrz 2009, 15:15
Odznaczenia
Dziś "zwolnił się " Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski, bo prezes ZUS już go nie dostanie.
____________________________________ Polak ,katolik,hetero,szczęśliwy.Wszystkie błędy stylistyczne i ortograficzne są zamierzone jakiekolwiek powielanie ich i rozpowszechnianie bez zgody jest zabronione! טדאוש
08 wrz 2009, 19:01
Odznaczenia
U nas też order dostał Pan z wieloletnim stażem i doświadczeniem. Jako że nie jest żadnym kierownikiem ani znajomym króliczka oceniam że wyszło z klasą.
08 wrz 2009, 20:24
Odznaczenia
Czyli, że co " Precz z pasterzami owiec - niech żyją Owce !!! " - ?!
09 wrz 2009, 15:07
Odznaczenia
Janek1
U nas też order dostał Pan z wieloletnim stażem i doświadczeniem. Jako że nie jest żadnym kierownikiem ani znajomym króliczka oceniam że wyszło z klasą.
U nas nie wiemy jaka klasa wyszła bo ''czeski film''. Ps czy Wasze przecieki to IS czy bespośrednio w US ?