Teraz jest 04 wrz 2025, 06:54

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Pieniądze z wartościowania... 
Autor Treść postu
Fachowiec

REJESTRACJA23 paź 2006, 03:51

POSTY        2661

LOKALIZACJAmordor
Czekają na zbawienie. A może liczą że ktoś coś za nich... albo że samo się...  a może nie potrzebują tej kasy skoro się o nią nie dopominają... a może...

12 sty 2009, 11:26
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA11 sty 2009, 17:52

POSTY        1

w UKS Wrocław też nie wypłacili ani złotówki z wartościowania!!! Skandal. Ponoć MF nie przelało na czas pieniędzy!!
To chyba jest niezgodne z prawem???!! Pieniądze powinny być wypłacane od 01.01.2008 a nie zdążono do końca roku.
To taj jakby Ci kilka stów (wyr. od pocz. roku) wyjęto z kieszeni...
Zarabiamy jak zarabiamy i jeszcze nas okradają nawet z takiej kasy.

Jola, a ja słyszałam, że ponoć to wina właśnie ZZ, które do ostatniej chwili kłociły się o głupie 10zł.
Chyba nikt nie wie, czyja to wina, kogo pociągnąc do ewentualnej odpowiedzialności. I chociaż wszyscy ciągle się jeszcze łudza, pieniędzu jak nie było tak nie ma.

12 sty 2009, 18:15
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)

<!--quoteo(post=39891:date=02. 01. 2009 g. 11:45:name=Jola_M)--><div class='quotetop'>(Jola_M @ 02. 01. 2009 g. 11:45) [snapback]39891[/snapback]</div><div class='quotemain'><!--quotec-->
w UKS Wrocław też nie wypłacili ani złotówki z wartościowania!!! Skandal. Ponoć MF nie przelało na czas pieniędzy!!
To chyba jest niezgodne z prawem???!! Pieniądze powinny być wypłacane od 01.01.2008 a nie zdążono do końca roku.
To taj jakby Ci kilka stów (wyr. od pocz. roku) wyjęto z kieszeni...
Zarabiamy jak zarabiamy i jeszcze nas okradają nawet z takiej kasy.

Jola, a ja słyszałam, że ponoć to wina właśnie ZZ, które do ostatniej chwili kłociły się o głupie 10zł.
Chyba nikt nie wie, czyja to wina, kogo pociągnąc do ewentualnej odpowiedzialności. I chociaż wszyscy ciągle się jeszcze łudza, pieniędzu jak nie było tak nie ma.
<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->
Nie znam tsprawy ale to nie ZZ decydują o uruchomieniu kasy.
A tak swoja drogą to zwalanie winy na ZZ za własne nieudolności jest ostatnio w modzie.

12 sty 2009, 19:34
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA16 cze 2008, 19:42

POSTY        18

Nasza Pani DUKS /mówimy na nią WYROCZNIA/ sądzi, że Wszystko rozstrzygnie się do Ferii. Wasz duks ma już narty. (d.z)

:czytaj: W jakie knieje mam się udać aby dotrzeć przed oblicze WYROCZNI?  Chcę poznać   p r z y s z ł o ś ć.:rolleyes:

12 sty 2009, 19:57
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA27 paź 2006, 16:47

POSTY        23

W końcu wypłacili długo oczekiwane wartościowanie. Dziękuję związką za zaangażowanie. Byliście niezastąpieni. Warto było czekać na te 90,00 zł miesięcznie na rękę. Super.

21 sty 2009, 12:34
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 47 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4