Z kolei minister finansów podzieli 55 mln zł m.in. na izby i urzędy skarbowe oraz urzędy celne. Swoje propozycje wraz z uzasadnieniem ministrowie mają przesłać do kancelarii do połowy kwietnia. GP 14.04.2008 r. - 370 mln zł dla urzędników dopiero w październiku No i sprawa jasna Wg MF pracownicy UKS to nie są skarbowcy.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
Ostatnio edytowano 15 kwi 2008, 06:47 przez supersaper, łącznie edytowano 1 raz
15 kwi 2008, 06:46
supersaper
[i]Z kolei minister finansów podzieli 55 mln zł m.in. na izby i urzędy skarbowe oraz urzędy celne.
Skoro między innymi izby i urzędy skarbowe oraz urzędy celne to tymi "innymi" muszą być UKS-y i Ministerstwo Finansów...
Ostatnio edytowano 15 kwi 2008, 09:16 przez Cymeon, łącznie edytowano 1 raz
15 kwi 2008, 09:13
Jak wynika z nowego projektu ustawy o KS, doradcy podatkowi (DP) = IKS (ale nie na odwrót!). IKS pracują w UKS u DUKS, a nie w US pod NUS czy też w IS pod DIS. Zatem skoro DP nie pracują w US ani w IS a są równi z IKS to IKS i reszta podległych DUKS nie jest S. albo jakoś tak :blink:
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
15 kwi 2008, 20:14
Przepraszam bardzo ja tylko w kwestii formalnej - jakie literki zastępuje ... <!--quoteo--><div class='quotetop'></div><div class='quotemain'><!--quotec-->jesteśmy wrogami i gnoja...ami itp.<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd--> Jestem IKS i może dlatego nie "kumam"
____________________________________ <!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->ex iniuria non oritur ius - z bezprawia nie rodzi się prawo<!--sizec--></span><!--/sizec-->
15 kwi 2008, 21:40
supersaper
Jak wynika z nowego projektu ustawy o KS, doradcy podatkowi (DP) = IKS (ale nie na odwrót!). IKS pracują w UKS u DUKS, a nie w US pod NUS czy też w IS pod DIS. Zatem skoro DP nie pracują w US ani w IS a są równi z IKS to IKS i reszta podległych DUKS nie jest S. albo jakoś tak :blink:
Sapciu Oświeć mnie, bo nie qmam... a o tej zmianie nie słyszałem tzn. zdaję egzamin na DP i kariera w UKS otwarta??? Jak tak to ja się idę uczyć, bo tam to zdać można Pozdrawiam
Kumają zazwyczaj żaby - jak powiadał Jasio Stefański z grupy "Bez Jacka".
21 kwi 2008, 18:28
Bardzo proszę o odpowiedż na pytanie .Na czym polegają podwyzki służby pracowniczej w uks-sach,jeden kierowca dostaje 1600+70% premii,a inny 1600 netto,czy to zależy od dyrektora czy od tych złodziei z rządu
Ostatnio edytowano 02 lip 2008, 14:12 przez krek1161, łącznie edytowano 1 raz
02 lip 2008, 07:07
solar58
Bardzo proszę o odpowiedż na pytanie .Na czym polegają podwyzki służby pracowniczej w uks-sach,jeden kierowca dostaje 1600+70% premii,a inny 1600 netto,czy to zależy od dyrektora czy od tych <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->złodziei<!--colorc--></span><!--/colorc--> z rządu
A tak konkretnie to na myśli masz...
Ostatnio edytowano 02 lip 2008, 14:13 przez helvet, łącznie edytowano 1 raz
02 lip 2008, 13:48
solar58
Bardzo proszę o odpowiedż na pytanie .Na czym polegają podwyzki służby pracowniczej w uks-sach,jeden kierowca dostaje 1600+70% premii, a inny 1600 netto, czy to zależy od dyrektora czy od tych złodziei z rządu
1600 brutto + 70% premii, to 1800 netto. Czyli niewielka różnica...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.