Teraz jest 01 wrz 2025, 10:37

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 73 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Dodatki kontrolerskie w urzędach skarbowych 
Autor Treść postu
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA10 cze 2017, 09:19

POSTY        229
Post Re: Dodatki kontrolerskie w urzędach skarbowych
BUDDA1PYSIA, nie wiem dlaczego ta reprymenda, skoro nie piszesz prawdy bądź nie pamiętasz swojej wypowiedzi wyżej. Piszesz, że od dwóch lat przed połączeniem w US wynagrodzenia były wyższe. Nie wiem skąd to bierzesz, bo to bzdura. Poza tym powtarzam, wszyscy którzy przyszli z US do UCS mają ubruttowione wynagrodzenia i dodatek ponad 25% włączony do podstawy, ale i tak na tyle niższe wynagrodzenie, że długo nie dojdziemy do poziomu wynagrodzenia ekspertów z UKS, takie to były wyższe wynagrodzenia w US. Tyle straciliśmy przez te lata, kiedy byliśmy poza UKS. Pewnie tak piszesz bo nie masz wyższego stanowiska niż kontroler, ale to nie generalizuj.

18 gru 2017, 23:39
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA07 kwi 2012, 18:39

POSTY        64
Jakie mam stanowisko to nie jest ważne. Istotne jest to, że Ty się mylisz. Odsyłam w Bydgoszczy na Marcinkowskiego i zapytaj się tych osób, które przyszły z US do UCS. Olewam przeprosiny.

19 gru 2017, 17:56
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA10 cze 2017, 09:19

POSTY        229
Trochę kultury nie zaszkodziłoby, ale widocznie Tobie to obce. Nie mam za co przepraszać. Uważasz się za wszystko wiedzącą, ale uwierz, osoby przechodzące do UCS z US miały znacznie niższe mnożniki. Nadwyżkę dodatku ponad 25%, w moim przypadku 10% włączono do podstawy, co i tak powodowało niższe wynagrodzenia.

20 gru 2017, 06:47
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 73 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6