Jak w tym roku wygląda sprawa z egzaminem na urzędnika mianowanego? Czy ktoś organizuje kurs przygotowujący do egzaminu, czy ktoś z tego korzystał?
Ostatnio edytowano 18 sty 2007, 21:55 przez babcia, łącznie edytowano 1 raz
18 sty 2007, 19:43
Też bym się chciał zapisać, choć nie wiem, czy pozwolenie dostanę, bo nie mam 3 lat doświadczenia.
____________________________________ <!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Quo penis aqua turbos..!?<!--sizec--></span><!--/sizec-->
Ostatnio edytowano 18 sty 2007, 21:55 przez Fraud_slayer, łącznie edytowano 1 raz
18 sty 2007, 20:23
Fraud_slayer
Też bym się chciał zapisać, choć nie wiem, czy pozwolenie dostanę, bo nie mam 3 lat doświadczenia.
Hmm... ma takie CV i taki elokwentny. Chce być naczelnikiem i nawet chce zdać egzamin na mianowanie, tylko nie zaczyna od najważniejszej rzeczy. Siądź chłopie i przeczytaj ustawę o służbie cywilnej najpierw.
Ostatnio edytowano 19 sty 2007, 21:48 przez komis, łącznie edytowano 1 raz
19 sty 2007, 16:36
KOMIS, sam przeczytaj ustawę dokładnie, to zobaczysz, że dyrektor generalny urzędu na wniosek pracownika może dopuścić do egzaminu, nawet jeśli nie ma się wymaganego 3-letniego stażu. Zazdrość cię ściska, czy jak?
____________________________________ <!--sizeo:3--><span style="font-size:12pt;line-height:100%"><!--/sizeo-->Quo penis aqua turbos..!?<!--sizec--></span><!--/sizec-->
Ostatnio edytowano 19 sty 2007, 21:49 przez Fraud_slayer, łącznie edytowano 1 raz
19 sty 2007, 19:11
Fraud_slayer
KOMIS, sam przeczytaj ustawę dokładnie, to zobaczysz, że dyrektor generalny urzędu na wniosek pracownika może dopuścić do egzaminu, nawet jeśli nie ma się wymaganego 3-letniego stażu. Zazdrość cię ściska, czy jak?
No to startuj, jak jesteś taki harnaś.
Ostatnio edytowano 19 sty 2007, 21:50 przez mariopiekario, łącznie edytowano 1 raz
19 sty 2007, 20:00
Fraud_slayer
No taki mam właśnie zamiar.
Ostatnio edytowano 20 sty 2007, 13:45 przez Fraud_slayer, łącznie edytowano 1 raz