Teraz jest 10 wrz 2025, 23:01

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11089 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 793  Następna strona
Gimnastyka umysłu 
Autor Treść postu
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA20 sie 2009, 13:21

POSTY        576
Post Gimnastyka umysłu
pottero                    

skąd Wy bierzecie takie hasełka? -  odpowiedz "A" ale niestety nie wiedziałam tego, musiałam "googlać"  :(
ps. jeszcze parę takich i odpowiedź "d" mnie dopadnie  :)

:P
ja też wpadłam na to przypadkiem, a że tak cicho to dodałam dla śmiechu :dokuczacz:
co z KSAP pewnie też tak układają te swoje beznadziejne pytania, czyż nie?

Ostatnio edytowano 17 cze 2010, 17:26 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz

skróciłem cytat

17 cze 2010, 17:21
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Gimnastyka umysłu
Adaneta                    

(42-2) why  Nadirku 3?
bo tak się kojarzy na pierwszy rzut oka :piwo:
z ramką, bez ramki, tu kółeczko było z ramką to trzeba mu było pary, na szczęście tam o tok myślowy nie pytają :D

Słusznie! Najważniejsze to podać prawidłową odpowiedź. Chociażby strzelając na ślepo. Ale tutaj ćwiczymy logiczne myślenie, aby na egzaminie jak najmniej strzelać.
Dlatego [3] ponieważ:
- elementy 2-giej kolumny należy dodać do elementów 1 kolumny
- a następnie odjąć elementy 3-ciej kolumny.

17 cze 2010, 17:25
Specjalista
Własny awatar

POSTY        576
Post Gimnastyka umysłu
Nadir                    

Adaneta                    

(42-2) why  Nadirku 3?
bo tak się kojarzy na pierwszy rzut oka :piwo:
z ramką, bez ramki, tu kółeczko było z ramką to trzeba mu było pary, na szczęście tam o tok myślowy nie pytają :D

Słusznie! Najważniejsze to podać prawidłową odpowiedź. Chociażby strzelając na ślepo. Ale tutaj ćwiczymy logiczne myślenie, aby na egzaminie jak najmniej strzelać.
Dlatego [3] ponieważ:
- elementy 2-giej kolumny należy dodać do elementów 1 kolumny
- a następnie odjąć elementy 3-ciej kolumny.

hi, hi, ale wyszło na to samo, dzięki :D

17 cze 2010, 17:33
Specjalista
Własny awatar

POSTY        576
Post Gimnastyka umysłu
asia78                    

może się przyda  :) przy okazji - może wiecie, czy można znaleźć gdzieś informacje odnośnie liczby uprawnionych do głosowania w Polsce?

podadzą po 1 turze może :lol:

17 cze 2010, 17:34
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 14:43

POSTY        237
Post Gimnastyka umysłu
A najlepiej poczekać jak opublikują testy z odpowiedziami...

17 cze 2010, 18:32
Specjalista
Własny awatar

POSTY        576
Post Gimnastyka umysłu
Rozkoszna                    

A najlepiej poczekać jak opublikują testy z odpowiedziami...

widzę, że TY miałaś powód, że nazwałaś się Rozkoszna

17 cze 2010, 18:34
Znawca

REJESTRACJA09 paź 2009, 18:38

POSTY        166

LOKALIZACJAPoznań
Post Gimnastyka umysłu
Dzisiaj nabrałam pozytywnego rozpędu do nauki, gdy koleżanka z pracy pochwaliła się, że ona uczyła się 2 tygodnie  i zdała :)  My wciąz mamy więcej czasu!! A tak serio, na jakim etapie jesteście? Ja uczę się tylko po pracy, wieczorami, a w zasadzie zczytuje Forum i aktualnie zaczynam drugie czytanie ustaw :) Ogólnie nie czuję MOCY, ale miejmy nadzieję, że to przychodzi z czasem.. ;) A jak u Was?

17 cze 2010, 20:12
Specjalista
Własny awatar

POSTY        576
Post Gimnastyka umysłu
robaczek1                    

Dzisiaj nabrałam pozytywnego rozpędu do nauki, gdy koleżanka z pracy pochwaliła się, że ona uczyła się 2 tygodnie  i zdała :)  My wciąz mamy więcej czasu!! A tak serio, na jakim etapie jesteście? Ja uczę się tylko po pracy, wieczorami, a w zasadzie zczytuje Forum i aktualnie zaczynam drugie czytanie ustaw :) Ogólnie nie czuję MOCY, ale miejmy nadzieję, że to przychodzi z czasem.. ;) A jak u Was?

niech moc będzie z Tobą :D

a tak na poważnie...nadal czuję się niedouczona, ale pracuję nad tym i również zaczytuję się w forum

Zdasz Robaczku, ja też, i Skarbeńka, i Katkow i kilka innych, do takiego wniosku doszłam dzisiaj. Bo chyba nam się należy co? ;) Jakaś sprawiedliwość na tym świecie istnieje. No ale ta świadomość spowodowała u mnie pewne nieirracjonalne rozleniwienie, więc od jutra muszę powrócić  do swojego czarnowidztwa :nonono:  Bardziej mnie motywuje.

17 cze 2010, 20:23
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Gimnastyka umysłu
robaczek1                    

...Ja uczę się tylko po pracy, wieczorami, a w zasadzie zczytuje Forum i aktualnie zaczynam drugie czytanie ustaw :)

Proponuję zaznaczać kolorowym zakreślaczem istotne fragmenty i w ostatnim tygodniu je sobie przyswoić.

17 cze 2010, 20:36
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 14:43

POSTY        237
Post Gimnastyka umysłu
Tylko jest pewna różnica niestety...Że tym razem ZDAĆ to za mało...

17 cze 2010, 20:38
Znawca

REJESTRACJA02 lut 2008, 23:07

POSTY        220
Post Gimnastyka umysłu
Czytam te ustawy, czytam, ale wiedzy od tego nie przybywa (nie mówiąc o rozumie ;) ) Niby wszystko kojarzę, ale wystarczy, że odłożę te papiery i ... <_<
Ech, gdyby tak wydać "Postępowanie kwalifikacyjne w pytaniach i odpowiedziach" albo "Gimnastyka umysłu-sprawdź, czy zdasz", może choć skromne honorarium wynagrodziłoby zszargane nerwy, nadszarpnięte kieszenie i poczochraną reputację :unsure:

17 cze 2010, 20:50
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA11 lut 2010, 12:40

POSTY        74
Post Gimnastyka umysłu
Czarnowidztwo uprawiam i ja także.. Ale chyba mam do tego powody.. Za to Wy dajecie nieźle czadu na forum (aż strach to czytać ;) ). Podziwiam.
Ja kończę pierwsze czytanie ustaw. Już niedługo czytanie tylko zaznaczonych fragmentów. Część "umiejętnościową" przestudiowałam, ale tabelki, których nie rozwiązałam za pierwszym razem, zostawiłam "na lepszy czas" i pora będzie do nich wrócić. No i zagadnienia UE - tego nie ruszyłam jeszcze.. Pozdrawiam wszystkich zdających!

Ile nas on-line :) Wieczory na skarbowcach.. Eh..

17 cze 2010, 20:55
Specjalista
Własny awatar

POSTY        576
Post Gimnastyka umysłu
alesandra4                    

Czytam te ustawy, czytam, ale wiedzy od tego nie przybywa (nie mówiąc o rozumie ;) ) Niby wszystko kojarzę, ale wystarczy, że odłożę te papiery i ... <_<
Ech, gdyby tak wydać "Postępowanie kwalifikacyjne w pytaniach i odpowiedziach" albo "Gimnastyka umysłu-sprawdź, czy zdasz", może choć skromne honorarium wynagrodziłoby zszargane nerwy, nadszarpnięte kieszenie i poczochraną reputację :unsure:

wydajmy, wspólnie...po zaliczonym egzaminie, ale niestety  pewnie nasi przełożeni nie wyrażą zgody :rolleyes:

a Ty Rozkoszna nie kracz, miałam na myśli zdanie z ilością punktów uprawniającą do mianowania, na tym etapie dostrzegam różnicę :D
no fakt, że ta  wspomniana reputacja też mi leży na wątrobie :glare:

Uważaj Zima, to już drugi post po kolei, zaraz Nadir wlepi Ci ostrzeżenie :)  
Właśnie, przynajmniej będzie co wspominać :D  Te wspólne wieczory...
ups, miałam edytować i dodałam drugi, Nadir, połącz te posty please, na razie spadam, bo dostanę ostrzeżenie :D

17 cze 2010, 20:59
Znawca

REJESTRACJA02 lut 2008, 23:07

POSTY        220
Post Gimnastyka umysłu
Może nawet założymy nowy wątek: "Postępowanie - the day after" albo "Zdać/nie zdać - jak to łatwo powiedzieć" czy "Umysłowi weterani" :D

17 cze 2010, 21:04
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11089 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 793  Następna strona