Bo to są matryce dla Duńczyków. Oni mają inną inteligencję.
17 cze 2009, 06:49
Postępowanie kwalifikacyjne
biurwa1
Ja też zarezerwowałam już pokój w Premiere Classe. Z tym, że dwuosobowy, bo jedziemy z koleżanką. Cena za pokój 199 zł + śniadanie po 20 zł na osobę.
Może się umówimy na śniadanie i przespacerujemy razem na egzamin?
Koszty egzaminu rosną Ale chyba warto, pod warunkiem, że się go zda... Musicie się jakoś umówić w określonym miejscu pod wejściem - albo jeszcze lepiej, można zrobić kącik "forumowy" na sali egzaminacyjnej
17 cze 2009, 07:16
pablo8019
Koszty egzaminu rosną Ale chyba warto, pod warunkiem, że się go zda... Musicie się jakoś umówić w określonym miejscu pod wejściem - albo jeszcze lepiej, można zrobić kącik "forumowy" na sali egzaminacyjnej
Niestety miejsca są przydzielane w trakcie rejestracji
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
17 cze 2009, 07:30
Co jeszcze oprócz tabelek jest na testach umiejętności ?
17 cze 2009, 07:45
pablo8019
biurwa1
Ja też zarezerwowałam już pokój w Premiere Classe. Z tym, że dwuosobowy, bo jedziemy z koleżanką. Cena za pokój 199 zł + śniadanie po 20 zł na osobę. Może się umówimy na śniadanie i przespacerujemy razem na egzamin?
Koszty egzaminu rosną Ale chyba warto, pod warunkiem, że się go zda...
A nie można potraktować tego jako dość kosztownej rozrywki?
17 cze 2009, 07:55
karlee
Co jeszcze oprócz tabelek jest na testach umiejętności ?
Ostatnio edytowano 17 cze 2009, 08:28 przez wielblad, łącznie edytowano 1 raz
17 cze 2009, 08:02
Oj, żeby takie proste jak powyżej zadania były na egzaminie... A nie takie jak ta matryca "kółko/krzyżyk/trójkąt" na którą za nic nie mogę znaleźć sposobu...
17 cze 2009, 08:12
pablo8019
Oj, żeby takie proste jak powyżej zadania były na egzaminie... A nie takie jak ta matryca "kółko/krzyżyk/trójkąt" na którą za nic nie mogę znaleźć sposobu...
Proste, bo już tak się wyćwiczyliśmy! Ale faktycznie - nie są skomplikowane. Rozwiązania narzucają się same. Ciekaw jestem co powiecie na to?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
Ale faktycznie - nie są skomplikowane. Rozwiązania narzucają się same.
To podajcie poprawne odpowiedzi do tych, które wkleiłem wyżej.
Ja dopiero podczas rozwiązywania tego testu, wpadłem na rozwiązanie Twojej zagadki: Która litera nie pasuje do pozostałych? A, Z, F, N, E viewtopic.php?p=46648#p46648
A to takie banalne...
Ostatnio edytowano 17 cze 2009, 09:12 przez wielblad, łącznie edytowano 2 razy
17 cze 2009, 08:46
Tylko czerwony i żółty słupek?
17 cze 2009, 08:51
Elda
Tylko czerwony i żółty słupek?
Nie. 3 kolory. Kombinuj dalej
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
17 cze 2009, 09:05
Hmm, stawiam na taki układ: 3 słupki, żółty, czerwony i niebieski (patrząc od lewej). Żółty tak jakby "przechodził górą" z prawej (w 1 układzie) na lewą stronę (w 4-tym). Dodano: 17 Cze 2009 09:00 am
wielblad
(...)Która litera nie pasuje do pozostałych? A, Z, F, N, E
E?
17 cze 2009, 09:47
Niebieski, za nim czerwony obok żółty?
Dodano: 17 Cze 2009 09:11 am
Oczywiście, żółty, czerwony, niebieski...
17 cze 2009, 10:07
pablo8019
E?
Jeszcze pytasz?
Jeżeli komuś zależy na tanim noclegu, to może zadzwonić do Centrum Kształcenia Kadr Skarbowości na Okrzei. Ale uwaga, już prawie wszystko zajęte! tel. 22 670 11 82 http://www.ckks.oit.pl/1.php