witajcie mam pytanie: wątek gimnastyka umysłu jak i ten zaczynają się mniej więcej od 2008, 2010 roku czy nie ma dostępu do wcześniejszych dyskusji w tych wątkach?
07 cze 2013, 07:27
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
martusia7342
witajcie mam pytanie: wątek gimnastyka umysłu jak i ten zaczynają się mniej więcej od 2008, 2010 roku czy nie ma dostępu do wcześniejszych dyskusji w tych wątkach?
czyli te niecałe 600 stron z tego wątku już przerobiłaś?
07 cze 2013, 10:16
lubię jak ktoś odpowiada pytaniem na pytanie...
07 cze 2013, 12:32
martusia7342
lubię jak ktoś odpowiada pytaniem na pytanie...
a ja lubię jak ktoś ma poczucie humoru.
07 cze 2013, 12:55
Uczennica84
Dzisiaj jest 835 Ja wiem, że jest nas dużo, że jesteśmy dla siebie "konkurencją".. ale dlaczego forum tak zamarło?
No cóż...to już minęło, ten klimat ten luz... Wspaniali ludzie nie powrócą już. Witaj Uczennica. Tak jak Ty zdecydowałam się na ostatnią minutę. Ostatnim razem zabrakło mi 0,7 pkt. Pamiętam jak w zeszłym roku wspólnie układaliśmy sobie testy, dzieliliśmy się spostrzeżeniami, wymienialiśmy informacje. Dzień bez forum ... to był dzień stracony. Niedawno znalazłam, pytania z UE jakie ułożyłam dla forumowiczów. I powiem że jestem w szoku... takie trudne )) Rzeczywiście szkoda że tu taka cisza, ale myślę że już się raczej nic nie ruszy.
07 cze 2013, 18:57
martusia7342
oby takich osób było jak najwięcej na egzaminie 6 lipca
07 cze 2013, 19:31
Uczennica84
Dzisiaj jest 835 Ja wiem, że jest nas dużo, że jesteśmy dla siebie "konkurencją".. ale dlaczego forum tak zamarło?
Odżyje. Już 6 lipca zaraz po południu A tymczasem pewnie wszyscy uczą się intensywnie i szkoda im tracić cennego czasu...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
07 cze 2013, 19:46
Ja wiem, że jest nas dużo, że jesteśmy dla siebie "konkurencją".. ale dlaczego forum tak zamarło?
Wypowiadam się za siebie - niektóre pytania są rodem z teleturnieju, dlatego uważam, że nic to złego wspierać się w tych "ostatnich" chwilach. Moje skromne pytanko: ile jest zadań w teście umownie nazywanym IQ i co jest pierwsze - test wiedzy czy ten nieszczęsny IQ? Pozdrawiam Wszystkich
08 cze 2013, 14:38
Ten nieszczęsny IQ jest pierwszy. I chyba lepiej, bo po teście wiedzy trudno byłoby o koncentrację niezbędną przy tym nieszczęsnym IQ.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
08 cze 2013, 15:08
Dzięki. Fajnie, że jest taka kolejność.
08 cze 2013, 16:06
Nie bardzo rozumiem te ubywające zgłoszenia, codziennie po kilka a od tygodnia już kilkanaście...mam nadzieję, że system im działa poprawnie i w razie gdyby wśród tych usuniętych było moje zgłoszenie, to poinformowaliby mnie o tym...
10 cze 2013, 11:16
Właśnie - może ktoś z osób przystępujących wcześniej do egzaminu się wypowie w kwestii "znikania" zgłoszeń. Czy ubywająca liczba zgłoszeń wiąże się z wykreśleniem danego zgłoszenia w zwązku z niezastosowaniem się do uzupełnienia braków formalnych czy też to są zgłoszenia wstępnie zweryfikowane podlegajace właśnie uzupełnieniu? Nie ukrywam, że wolałabym pierwszą z opcji Jak Wam idzie nauka? Przerobiłam wreszcie zamówienia, uffffff... A odnośnie zamówień - myślicie, ze szczególne typy zamówień, tj. sektorowe i w zakresie obronności trzeba znać szczegółowo czy ogólnie - co to jest i kiedy można zastosować ustawę Prawo zamówień publ.?
10 cze 2013, 11:46
Może jakieś zgłoszenia są odrzucane z uwagi na braki formalne, ale przecież zdarzają się różne sytuacje losowe i ktoś po prostu rezygnuje mimo, że np. zapisał się już wiosną? Ale popieram, też chciałabym dowiedzieć się, o co w tym "znikaniu" chodzi. Jak pamiętam, najwięcej było chyba 849, czyli te wahania są spore.
10 cze 2013, 13:00
Wątpie żeby ludzie rezygnowali, opłata nie podlega zwrotowi, więc chyba jak już ktoś zapłacił to pojedzie chociażby pro forma, żeby kasy nie marnować... no, chyba, że są tacy, którym nie szkoda Można w sumie zadzwonić do KSAPu te Panie co tam siedzą, są wyjątkowo uprzejme - jak będą mogły to wyjaśnią:)