A czy ktoś się wybiera z Łodzi lub okolic? Może wspólny transport?
05 cze 2013, 10:51
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
... i oto jest nas już 841. Chyba się załamię
05 cze 2013, 11:54
11stokrotka
ja jadę, ze Skierniewic
05 cze 2013, 12:56
marzena73
Jak się logowałam, to było już kilka osób więcej Z innej beczki - jakich wiadomości z wiedzy bieżącej się spodziewacie? Albo inaczej: proponuję wpisywać tutaj ważne wydarzenia z życia naszego kraju, istotne zmiany dot. ustaw i nie tylko, które miały miejsce ostatnio i które mogą być inspiracją dla KSAPu do ułożenia pytań
____________________________________ "Dreams are nothing more than wishes and a wish's just a dream you wish to come true.." :)
05 cze 2013, 17:59
marzena73
A to czemu? Msz takie same szanse na mianowane bez względu na ilość kandydatów. Możliwości są tylko dwie. Zostaniesz mianowana - 50% Nie tym razem - 50%.
Życzę tej pierwszej możliwości.
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
05 cze 2013, 20:36
Uczennica84
marzena73
Jak się logowałam, to było już kilka osób więcej :o Z innej beczki - jakich wiadomości z wiedzy bieżącej się spodziewacie? Albo inaczej: proponuję wpisywać tutaj ważne wydarzenia z życia naszego kraju, istotne zmiany dot. ustaw i nie tylko, które miały miejsce ostatnio i które mogą być inspiracją dla KSAPu do ułożenia pytań
ustawa "śmieciowa"
05 cze 2013, 20:47
Nooo, ustawa śmieciowa może być
A ja chciałabym, że by było pytanie o klauzule inf. niejaw. i okresy poświadczeń własnie czytam to na arslege
05 cze 2013, 20:59
A zmieniła się stopa procentowa
05 cze 2013, 21:08
też " obstawiam" ustawę śmieciową, może coś o memorandum w sprawie budowy nitki gazowej, może coś o deregulacji zawodów no i o nowym budżecie UE, moze pytanie dot. rejstru korzysci majątkowych?
06 cze 2013, 06:46
A może jeszcze zmiana w ustawie o emeryturach i rentach? Niby to sprawa z roku ubiegłego, ale jednak Przychodzi mi do głowy jeszcze zmiana długości urlopów macierzyńskich - z tym, że to nadal projekt jest. Ustawa śmieciowa to praktycznie pewniak jest
A z wydarzeń UE?
____________________________________ "Dreams are nothing more than wishes and a wish's just a dream you wish to come true.." :)
06 cze 2013, 07:11
Słuchajcie - znalazłam najtańszy chyba hotel w Warszawie - 1,5 km spacerkiem od Centrum Expo - Ibis Budget Reduta na ul. Bitwy Warszawskiej. Pokój 2-osobowy z łazienką za 79 zł - pod warunkiem, że rezerwacja nastąpi najpóźniej 20 dni przed przyjazdem. Ja zamówiłam i polecam.
06 cze 2013, 07:35
crinosek
11stokrotka
ja jadę, ze Skierniewic
Chcesz jechać w przeddzień czy w dzień egzaminu? Poczekajmy, może ktoś się jeszcze odezwie...
06 cze 2013, 10:47
Heh.. może to małe pocieszenie, ale od wczorajszego wieczoru przestało przybywać zgłoszeń.. a co więcej nawet kilka ubyło i teraz jest 842.. niech jeszcze wytną kilka setek i będzie w sam raz
06 cze 2013, 11:54
Dzisiaj jest 835 Ja wiem, że jest nas dużo, że jesteśmy dla siebie "konkurencją".. ale dlaczego forum tak zamarło?