Teraz jest 06 wrz 2025, 21:15

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 490, 491, 492, 493, 494, 495, 496 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA30 sty 2012, 20:12

POSTY        272
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Witajcie! :)
Hasła zostały wysłane :)
Zachęcam do korzystania ze skrzynki i oczywiście - przesyłania materiałów  :czytaj:

10 kwi 2013, 07:57
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA14 gru 2006, 21:39

POSTY        291
Powiedzcie mi, jeśli ktoś ostatnio przeglądał materiały w skrzynce, czy są wśród nich takie dotyczące testu umiejętności? Najbardziej zależy mi na Ravenach. Patrząc na to co było w tamtym roku, Raweny były bardzo trudne.

10 kwi 2013, 09:38
Znawca

POSTY        272
czere?nia                    

Powiedzcie mi, jeśli ktoś ostatnio przeglądał materiały w skrzynce, czy są wśród nich takie dotyczące testu umiejętności? Najbardziej zależy mi na Ravenach. Patrząc na to co było w tamtym roku, Raweny były bardzo trudne.

Zgodnie z informacjami, w tym roku Pracownia Testów Psychologicznych, ma przygotować zadania z zakresu testu umiejętności inne niż dotychczas. Przygotowując się do egzaminu, warto o tym pamiętać. Nie mamy pewności, że matryce + zadania tabelaryczne + "skojarzenia" powtórzą się w tym roku.
Jak sądzicie, co może być zamiast tego? :)

10 kwi 2013, 09:46
Znawca

REJESTRACJA29 maja 2009, 09:49

POSTY        137
Cosik wrzuciłam do Magicznej Skrzynki, mam nadzieję że co nieco się przyda przystępującym w tym roku do testu.  :D

10 kwi 2013, 10:28
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA14 lip 2009, 08:32

POSTY        1
Witam serdecznie!
Również proszę o namiar na Magiczną Skrzynkę -  z góry serdecznie dziękuję e-mail : metamorfosa@o2.pl
pozdr :)

10 kwi 2013, 10:37
Znawca

POSTY        272
Netto2009                    

Witam serdecznie!
Również proszę o namiar na Magiczną Skrzynkę -  z góry serdecznie dziękuję e-mail : metamorfosa@o2.pl
pozdr :)

Hasło zostało wysłane :)

11 kwi 2013, 09:37
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA08 cze 2011, 08:42

POSTY        1
Dzień dobry wszystkim,

W tym roku również zaczynam się uczyć do egzaminu. Czy też mógłbym prosić o namiar na "magiczną" skrzynkę, o której mowa wyżej?

Mój mail: radkovsky77@poczta.fm

pozdrawiam i życzę miłego dnia

Radek

12 kwi 2013, 08:05
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA09 lip 2012, 07:07

POSTY        36
Post Re: Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Właśnie sprawdziłam - w KSAP jest już 41 zgłoszeń. boje--==

17 kwi 2013, 10:02
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA09 wrz 2012, 15:12

POSTY        7
zuzinska                    

:blink:

A jak to sprawdziłas? Ja zagładałam i jedynie co mogłam stwierdzić to ile kont jest założonych. A jest ich już ponad 400 . Raczej dużo :mellow:

21 kwi 2013, 10:47
Specjalista

REJESTRACJA03 wrz 2012, 21:08

POSTY        329
milga                    

zuzinska                    

:blink:

A jak to sprawdziłas? Ja zagładałam i jedynie co mogłam stwierdzić to ile kont jest założonych. A jest ich już ponad 400 . Raczej dużo :mellow:

Kochani na dzień dzisiejszy jest 439 założonych kont w tym 50 osób złożyło zgłoszenia w KSAP i opłaciło egzamin. Jak to sprawdzić? Po  prostu założyć sobie konto.

21 kwi 2013, 18:40
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity

W tamtym roku zabrakło mi 0,7 pkt do mianowania i zastanawiam się czy w tym roku przystąpić i czy ma to sens?

Takie pytanie otrzymałem na PW.
Odpowiem publicznie, bo pewnie wiele osób ma takie wątpliwości.

Pierwsza sprawa: to zawsze warto. I ma to sens. Jest tylko jedna kwestia: czy w razie niezakwalifikowania się utrata zainwestowanych pieniędzy nie będzie zbyt dużym obciążeniem domowego budżetu? Bo jeśli nie, to nie ma dylematu: warto.
Warto dlatego, że nigdy nie wiadomo kto zda, a kto nie. Na pewno coś trzeba umieć. Ale nawet umiejąc "wszystko" nie ma gwarancji, że się zda. Nie jest to całkowicie loteria ani kwestia szczęścia czy pecha.
Test wiedzy - wiadomo: albo się wie albo się strzela.
W teście umiejętności też wiadomo: przystępując do testu trzeba mieć rozeznanie w rozwiązywaniu testów, ale późniejszy wynik to już czeski film". Nikt nie wie ze zdających dlaczego ktoś otrzymał z niego tak mało punktów. Albo... dlaczego tak dużo! :D
Tak więc każdy kto się waha niech porzuci wątpliwości. Ryzykować trzeba. Bo kto nie ryzykuje, ten... nie awansuje.
Powodzenia wszystkim odważnym!   :piwo:

22 kwi 2013, 19:39
Specjalista

REJESTRACJA03 wrz 2012, 21:08

POSTY        329
Nadir przyznaję ci rację :brawa: Ale z testem umiejętności w tym roku to nie wiadomo co będzie?

22 kwi 2013, 20:54
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 sty 2012, 09:46

POSTY        99
Kochani czy w tym roku jest taka cisza na forum, bo:
a) prawie nikt do egzaminu nie przystępuje (sądząc po ilości zgłoszeń, nie jest to prawidłowe wskazanie)
b) każdy uczy się sam, by nie wspomagać konkurentów wiedzą
c) ogólne zmęczenie

U mnie odpowiedź c. I póki co a. No ale mam jeszcze czas. Cały miesiąc. Calutki maj i tysiąc innych rzeczy pilniejszych... i jak tu się uczyć. A co z mamami maluchów, które w ubiegłym roku były o włos od mianowania. Przystępujecie dziewczyny w tym roku?

29 kwi 2013, 18:37
Znawca

REJESTRACJA15 gru 2011, 20:47

POSTY        186
Na pocieszenie dla wszystkich zdających w tym roku. Post z 27 kwietnia 2012r.

Tomek8484                    

Ps na dzień dzisejszy w KSAP jest 180 zgłoszeń, ale jak to ruszy po majówce  :rotfl:  to pewnie nie będzie już tak kolorowo

Według moich danych (też założyłam sobie konto w systemie, a co?) na dziś jest 78 zgłoszeń, czyli jednak sporo mniej. Mniej więcej proporcjonalnie do mniejszej ilości mianowań :)

02 maja 2013, 19:55
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 490, 491, 492, 493, 494, 495, 496 ... 840  Następna strona