Ale zabawne. Popełniłam skrót myślowy, miałam na myśli nowych urzędników służby cywilnej. A że doprecyzowałam, że chodzi o tych z urzędów skarbowych, wynika z tego, że pani udzielająca mi informacji dopytywała dokładnie skąd dzwonię, bo mianowanie ma być przeprowadzone w kilku dniach, ponieważ nie dysponują odpowiedniej wielkości salą. I to by było na tyle.
06 lis 2012, 12:39
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Nie gniewaj się, ja się uśmiechnęłam do siebie, bo akurat nie pracuję w urzędzie skarbowym i chciałam się po prostu przypomnieć w imieniu nie-skarbowców Pozdrawiam serdecznie oba podzbiory urzędników
06 lis 2012, 12:45
annetta
Ale zabawne. Popełniłam skrót myślowy, miałam na myśli nowych urzędników służby cywilnej. A że doprecyzowałam, że chodzi o tych z urzędów skarbowych, wynika z tego, że pani udzielająca mi informacji dopytywała dokładnie skąd dzwonię, bo mianowanie ma być przeprowadzone w kilku dniach, ponieważ nie dysponują odpowiedniej wielkości salą. I to by było na tyle.
Jak to nie dysponują salą? Wcześniej były mianowania po 1000 osób i były chyba "hurtowe" a teraz będą dzielić na raty? Dobrze zrozumiałam? To znaczy, że dla "nieskarbowców" (czyli m.in. mnie) może być inny termin?
06 lis 2012, 13:01
edyta850
annetta
Jak to nie dysponują salą? Wcześniej były mianowania po 1000 osób i były chyba "hurtowe" a teraz będą dzielić na raty? Dobrze zrozumiałam? To znaczy, że dla "nieskarbowców" (czyli m.in. mnie) może być inny termin?
W zeszłym roku też było ok. 500 osób i był jeden termin i jedna sala, więc wątpię w te doniesienia. Tak więc ,,skarbowcy" i ,,nieskarbowcy" będą musieli świętować razem
06 lis 2012, 13:07
Do Edyty. Tak, może być dla nieskarbowców inny termin ale nie musi. Nie dopytywałam jakie "podzbiory urzędników" mają być tego dnia. Jutro mają już wiedzieć dokładnie, kiedy i kto będzie mianowany. Pozostaje czekać do jutra. Pozdrawiam
06 lis 2012, 13:08
Sala jest, ale może krzeseł brakuje przynajmniej w zeszłym roku pisali, że było ich mało Zresztą czy to ważne czy będą 2,3 czy nawet 4 tury.
06 lis 2012, 19:32
Jarzyna
Nie gniewaj się, ja się uśmiechnęłam do siebie, bo akurat nie pracuję w urzędzie skarbowym i chciałam się po prostu przypomnieć w imieniu nie-skarbowców Pozdrawiam serdecznie oba podzbiory urzędników
Również pozdrawiam wszystkich skarbowców i nie-skarbowców! Swoją drogą ciekawe jak wyglądają statystyki, ilu mamy urzędników skarbowców a ilu nie-skarbowców?:) KSAP może się kiedyś pokusi na opracowanie podobnych statystyk. Ja z nie-skarbowców.
06 lis 2012, 23:38
No i wszystko jasne. "Teren" spotyka się 26.11. a "centrala" 27.11. Pozdrawiam obie grupy szczęśliwców.
08 lis 2012, 09:00
Annetta przyszły do Ciebie do pracy już zaproszenia czy wiesz z informacji telefonicznej? U mnie cisza w pracy...
08 lis 2012, 09:11
Z informacji telefonicznej. Ponoć na dniach mają być inf. w urzędach, bo zaproszenia są już podpisane.
08 lis 2012, 09:57
Ok, dzięki za info.pozdr
08 lis 2012, 09:59
poproszę o rozszyfrowanie pojęć :
- "teren" - "centrala"
żebym wiedziała na kiedy się szykować
08 lis 2012, 10:28
Zadzwoń, albo poczekaj na zaproszenie. Wtedy dowiesz się czy jesteś z centali, czy też terenu.