Wieloletni Plan Finansowy Państwa jest uchawłą RM czy też ustawą? wydaje mi się że uchwałą, ale że na polu 30 stopni to pytam bardziej wypoczęte głowy
11 cze 2014, 17:23
Re: Gimnastyka umysłu
czere?nia
Wieloletni Plan Finansowy Państwa jest uchawłą RM czy też ustawą? wydaje mi się że uchwałą, ale że na polu 30 stopni to pytam bardziej wypoczęte głowy
To niby "uchwała w sprawie" wieloletniego..., który sam w sobie jest prognozą, ja bym obstawiła, że uchwała uchwałą, ale sam Wieloletni Plan jest "załącznikiem do uchwały nr 76"... może bredzę
11 cze 2014, 17:47
Czy ktos pamięta jak wyglądały zadania z logiki ze znakami < > ?
11 cze 2014, 18:48
Alebazi
czere?nia
To niby "uchwała w sprawie" wieloletniego..., który sam w sobie jest prognozą, ja bym obstawiła, że uchwała uchwałą, ale sam Wieloletni Plan jest "załącznikiem do uchwały nr 76"... może bredzę
art.106 uchwała RM ogłoszona w Monitorze Polskim
Ostatnio edytowano 11 cze 2014, 20:00 przez olusia, łącznie edytowano 1 raz
11 cze 2014, 19:59
magda1807
A<=B B>=C A=C? a) tak b) nie wiadomo c) nie
11 cze 2014, 20:22
Na pewno były takie, że było do wyboru tak, nie, nie wiadomo?
11 cze 2014, 20:24
czere?nia
magda1807
A<=B B>=C A=C? a) tak b) nie wiadomo c) nie
b
11 cze 2014, 20:45
zuch Dziewczyna
11 cze 2014, 21:04
Heeeelouu? Powtórzę się!
11 cze 2014, 21:06
orchis
Heeeelouu? Powtórzę się!
Mogły być określenia typu: prawda, fałsz, nie wiadomo. Nie jestem pewna.
11 cze 2014, 21:11
dziś mi coś mózg nie pracuje tak jak powinien, ale coś mi się wydaje że były takie. I chyba były też działania na zbiorach. Pamiętam bo byłem w KSAP na rozmowie i psycholog stwierdziła że to jest obszar do lepszego opanowania
11 cze 2014, 21:13
czere?nia
dziś mi coś mózg nie pracuje tak jak powinien, ale coś mi się wydaje że były takie. I chyba były też działania na zbiorach. Pamiętam bo byłem w KSAP na rozmowie i psycholog stwierdziła że to jest obszar do lepszego opanowania
Oglądałeś swoją pracę? Czy pan psycholog tylko powiedziała co masz do poprawy?
11 cze 2014, 21:18
nie oglądałem, tylko rozmowa o wynikach, w poszczególnych zakresach, czyli zadania, analogie itd.
11 cze 2014, 21:21
Ja mam dzisiaj to samo, zero skupienia, te zadania z tymi znakami większości mniejszości, w ogóle nie wiem jak się do tego zabrać, w ogóle tego nie ćwiczyłam jeszcze, o zbiorach już nie wspomnę...macie jakieś pomoce naukowe w tym temacie?