Teraz jest 11 wrz 2025, 00:08

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Znawca

REJESTRACJA19 paź 2011, 08:44

POSTY        168

LOKALIZACJAŁódź
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Amabo, ja rozumiem twoją frustrację, ale wkurza mnie, że jesteś tutaj tylko po to, żeby wchodzić w polemikę i siać zamęt. Jak jakiś barszcz sosnowskiego. Skończ wreszcie z obrażaniem i decydowaniem, kto może na forum zaglądać, tymbardziej, że obecność osób już mianowanych jest tutaj niezbędna, bo dzielą się oni swoimi doświadczeniami, wiedzą, materiałami, a czasem prozaicznymi informacjami.
Rosyjski na pewno będzie, a limit pewnie będzie się zmniejszał. A bicie piany nic tu nie da. Nie podoba Ci się to, trudno, zawsze możesz zrezygnować z poddawania się postępowaniu. Psując zbudowaną tu atmosferę na pewno nie przyczynisz się do ułatwienia sobie i ewentualnym chętnym mianowania.

12 lip 2012, 08:58
Amator

REJESTRACJA02 lip 2012, 07:52

POSTY        28
Ja już dawno bym zakończył ten wątek, ale co chwila ktoś do niego powraca - ostatnio ANTEKZZZ.
No i nie jestem sfrustrowany, tylko po prostu wyrażam swoje zdanie co do wymogów przy postępowaniu. A część forumowiczów, nie wiedzieć czemu, co chwila mi wymyśla.

Ostatnio edytowano 12 lip 2012, 09:06 przez Amabo, łącznie edytowano 2 razy

12 lip 2012, 09:04
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA16 sty 2012, 09:46

POSTY        99
No to super, że wszyscy zainteresowani i niezainteresowani nie chcą już do wątku wracać. Wczoraj z ciekawości przejrzałam wątek z zeszłego roku z okolic ogłoszenia wyników mianowania. Bardzo duża była zdawalność  i "zdobywalność" mianowania przez forumowiczów. Niestety była też garstka tych, którzy niestety nie zdobyli upragnionego aktu mianowania. Zauważyłam też, że Ci, którzy jednego roku nie załapali się na mianowanie, kolejnego zdobywają średnio o 30 punktów więcej....to dobrze rokuje na przyszłość w razie konieczności ponownego pochłaniania tony niepotrzebnego materiału. Chociaż taka nauka ma też swoje plusy. Teraz mam mnóstwo czasu na czytanie tego, co lubię, w domu wrócił porządek, dzieci szczęśliwe, a mąż cieszy się moimi eksperymentami kulinarnymi. Życie po egzaminie jest piękne :wysmiewacz:

Ostatnio edytowano 12 lip 2012, 09:14 przez cytrynka23, łącznie edytowano 1 raz

12 lip 2012, 09:13
Zaawansowany

REJESTRACJA24 maja 2012, 10:58

POSTY        71
cytrynka23                    

Niestety była też garstka tych, którzy niestety nie zdobyli upragnionego aktu mianowania. Zauważyłam też, że Ci, którzy jednego roku nie załapali się na mianowanie, kolejnego zdobywają średnio o 30 punktów więcej....

Hurra, to wg statystyki zdobędę w tym roku 140 punktów :)

12 lip 2012, 09:28
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        99
Życzę Ci tego z całego serca :)

Ostatnio edytowano 12 lip 2012, 09:42 przez cytrynka23, łącznie edytowano 1 raz

12 lip 2012, 09:41
Amator

REJESTRACJA12 maja 2011, 09:54

POSTY        23
caerbanog                    

Proponuję żeby po prostu przestać karmić trolla i dyskusja się zakończy - to jest najprostsza i najszybsza metoda  :D

Popieram  :huh:

12 lip 2012, 11:37
Znawca

REJESTRACJA15 gru 2011, 20:47

POSTY        186
Oj tak. Ten wolny czas jest cudowny :D. Przed egzaminem często zostawałam dłużej w pracy i się uczyłam (tu było mi się łatwiej skupić, zwłaszcza jak już nikt nie przychodził i nie dzwonił) więc do domu wracałam koło 18-19. Teraz jestem o 17 i się zastanawiam skąd ja mam tyle wolnego czasu :D Obym już w przyszłym roku nie musiała wracać do tego reżimu. Pozdrawiam.

12 lip 2012, 11:43
Amator

REJESTRACJA09 sty 2012, 10:13

POSTY        24
Ja to nie wiem, co z tym wolnym czasem zrobić :) Z jednej strony cieszę się, że nie muszę się uczyć, z drugiej zaś coś bym porobiła (innego niż nauka), ale chyba jeszcze jestem w jakimś szoku, bo ciężko mi ruszyć ręką :) Jak sobie pomyślę, że w następnym roku znów będę musiała wziąć te durne ustawy do ręki, to mnie skręca :zygi:

12 lip 2012, 14:19
Znawca

REJESTRACJA15 gru 2011, 20:47

POSTY        186
Ja niby też mam dosyć nauki, ale z drugiej strony mam jakiś taki rozpęd i trochę mi szkoda na myśl, że on za chwilę przepadnie. Do czegoś bym go wykorzystała. Myślałam o nauce języka, ale po pierwsze za chwilę zacznie nam się remont w mieszkaniu więc będę zajęta czym innym, a po drugie nie wiem czy po nowym roku nie będę musiała wziąć się ponownie za ustawy.

12 lip 2012, 14:33
Zaawansowany

REJESTRACJA07 cze 2011, 07:16

POSTY        77
mi też się chce  :zygi: na to wszystko od nowa, bo w tym roku na pewno  :dupa:

12 lip 2012, 19:36
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        99
Poziom przygotowania rośnie wprost proporcjonalnie do zmniejszania się limitu. A jeszcze dwa lata temu wystarczyło zdobyć nieco ponad 60% i było mianowanie, a teraz to i 80% może być mało. Chyba już zacznę się uczyć :wysmiewacz:

12 lip 2012, 19:47
Amator

REJESTRACJA04 lip 2012, 20:49

POSTY        24
A z testu umiejętności to chyba "stali bywalcy" dostaną po 60 pkt :brawa:
Gorzej z "pierwszakami"

12 lip 2012, 19:54
Zaawansowany

REJESTRACJA23 lis 2010, 07:51

POSTY        64
Mam teraz tyyyyle "fajnej" pracy w pracy, że przestałam się udzielać :) A w wolnym czasie wreszcie mogę popływać, poczytać coś innego niż standaryzowane druki sejmowe. Mogę sobie zrobić w środku tygodnia grill ze znajomymi bez wyrzutów sumienia :) Ale do sprzątania mi się jakoś nie spieszy ;) Nie po to mam męża obecnie bez zajęć w tygodniu, żebym jeszcze sprzątała - pozostaje jedynie przymykać oko na pewne niedociągnięcia (typu dwa poziomy odkurzone, ale za to schody tylko w połowie :D).
Ech, jak zobaczyłam, że w którymś roku można było zdać mając niecałe 100 punktów, to się rozmarzyłam...

13 lip 2012, 07:25
Zaawansowany
Własny awatar

POSTY        99
Nastała cisza przed burzą, burzą wyników :D  najgorsze jest bezczynne czekanie. Już mam dość. Czy może wiecie czy jeśli ktoś pracuje na pół etatu to dostaje pół dodatku czy cały?

17 lip 2012, 07:55
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11748 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 444, 445, 446, 447, 448, 449, 450 ... 840  Następna strona