Amabo, ja rozumiem twoją frustrację, ale wkurza mnie, że jesteś tutaj tylko po to, żeby wchodzić w polemikę i siać zamęt. Jak jakiś barszcz sosnowskiego. Skończ wreszcie z obrażaniem i decydowaniem, kto może na forum zaglądać, tymbardziej, że obecność osób już mianowanych jest tutaj niezbędna, bo dzielą się oni swoimi doświadczeniami, wiedzą, materiałami, a czasem prozaicznymi informacjami. Rosyjski na pewno będzie, a limit pewnie będzie się zmniejszał. A bicie piany nic tu nie da. Nie podoba Ci się to, trudno, zawsze możesz zrezygnować z poddawania się postępowaniu. Psując zbudowaną tu atmosferę na pewno nie przyczynisz się do ułatwienia sobie i ewentualnym chętnym mianowania.
12 lip 2012, 08:58
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Ja już dawno bym zakończył ten wątek, ale co chwila ktoś do niego powraca - ostatnio ANTEKZZZ. No i nie jestem sfrustrowany, tylko po prostu wyrażam swoje zdanie co do wymogów przy postępowaniu. A część forumowiczów, nie wiedzieć czemu, co chwila mi wymyśla.
Ostatnio edytowano 12 lip 2012, 09:06 przez Amabo, łącznie edytowano 2 razy
12 lip 2012, 09:04
No to super, że wszyscy zainteresowani i niezainteresowani nie chcą już do wątku wracać. Wczoraj z ciekawości przejrzałam wątek z zeszłego roku z okolic ogłoszenia wyników mianowania. Bardzo duża była zdawalność i "zdobywalność" mianowania przez forumowiczów. Niestety była też garstka tych, którzy niestety nie zdobyli upragnionego aktu mianowania. Zauważyłam też, że Ci, którzy jednego roku nie załapali się na mianowanie, kolejnego zdobywają średnio o 30 punktów więcej....to dobrze rokuje na przyszłość w razie konieczności ponownego pochłaniania tony niepotrzebnego materiału. Chociaż taka nauka ma też swoje plusy. Teraz mam mnóstwo czasu na czytanie tego, co lubię, w domu wrócił porządek, dzieci szczęśliwe, a mąż cieszy się moimi eksperymentami kulinarnymi. Życie po egzaminie jest piękne
Ostatnio edytowano 12 lip 2012, 09:14 przez cytrynka23, łącznie edytowano 1 raz
12 lip 2012, 09:13
cytrynka23
Niestety była też garstka tych, którzy niestety nie zdobyli upragnionego aktu mianowania. Zauważyłam też, że Ci, którzy jednego roku nie załapali się na mianowanie, kolejnego zdobywają średnio o 30 punktów więcej....
Hurra, to wg statystyki zdobędę w tym roku 140 punktów
12 lip 2012, 09:28
Życzę Ci tego z całego serca
Ostatnio edytowano 12 lip 2012, 09:42 przez cytrynka23, łącznie edytowano 1 raz
12 lip 2012, 09:41
caerbanog
Proponuję żeby po prostu przestać karmić trolla i dyskusja się zakończy - to jest najprostsza i najszybsza metoda :D
Popieram
12 lip 2012, 11:37
Oj tak. Ten wolny czas jest cudowny . Przed egzaminem często zostawałam dłużej w pracy i się uczyłam (tu było mi się łatwiej skupić, zwłaszcza jak już nikt nie przychodził i nie dzwonił) więc do domu wracałam koło 18-19. Teraz jestem o 17 i się zastanawiam skąd ja mam tyle wolnego czasu Obym już w przyszłym roku nie musiała wracać do tego reżimu. Pozdrawiam.
12 lip 2012, 11:43
Ja to nie wiem, co z tym wolnym czasem zrobić Z jednej strony cieszę się, że nie muszę się uczyć, z drugiej zaś coś bym porobiła (innego niż nauka), ale chyba jeszcze jestem w jakimś szoku, bo ciężko mi ruszyć ręką Jak sobie pomyślę, że w następnym roku znów będę musiała wziąć te durne ustawy do ręki, to mnie skręca
12 lip 2012, 14:19
Ja niby też mam dosyć nauki, ale z drugiej strony mam jakiś taki rozpęd i trochę mi szkoda na myśl, że on za chwilę przepadnie. Do czegoś bym go wykorzystała. Myślałam o nauce języka, ale po pierwsze za chwilę zacznie nam się remont w mieszkaniu więc będę zajęta czym innym, a po drugie nie wiem czy po nowym roku nie będę musiała wziąć się ponownie za ustawy.
12 lip 2012, 14:33
mi też się chce na to wszystko od nowa, bo w tym roku na pewno
12 lip 2012, 19:36
Poziom przygotowania rośnie wprost proporcjonalnie do zmniejszania się limitu. A jeszcze dwa lata temu wystarczyło zdobyć nieco ponad 60% i było mianowanie, a teraz to i 80% może być mało. Chyba już zacznę się uczyć
12 lip 2012, 19:47
A z testu umiejętności to chyba "stali bywalcy" dostaną po 60 pkt Gorzej z "pierwszakami"
12 lip 2012, 19:54
Mam teraz tyyyyle "fajnej" pracy w pracy, że przestałam się udzielać A w wolnym czasie wreszcie mogę popływać, poczytać coś innego niż standaryzowane druki sejmowe. Mogę sobie zrobić w środku tygodnia grill ze znajomymi bez wyrzutów sumienia Ale do sprzątania mi się jakoś nie spieszy Nie po to mam męża obecnie bez zajęć w tygodniu, żebym jeszcze sprzątała - pozostaje jedynie przymykać oko na pewne niedociągnięcia (typu dwa poziomy odkurzone, ale za to schody tylko w połowie ). Ech, jak zobaczyłam, że w którymś roku można było zdać mając niecałe 100 punktów, to się rozmarzyłam...
13 lip 2012, 07:25
Nastała cisza przed burzą, burzą wyników najgorsze jest bezczynne czekanie. Już mam dość. Czy może wiecie czy jeśli ktoś pracuje na pół etatu to dostaje pół dodatku czy cały?