Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Ja też bardzo proszę o materiały, mój adres klucznik1986@o2.pl. Z góry bardzo dziękuję.
26 sie 2010, 07:04
Ja również bardzo proszę o materiały, mój adres ewakamel@poczta.onet.pl. Z góry bardzo bardzo dziękuję. Zen
26 sie 2010, 08:42
Witam jestem nowa na forum w tym roku zdawałam egzamin zdałam ale zabrakło mi punktów z inteligencji niestety dowiedziałam się że forum jest kopalnia wiedzy na ten temat prosze o materiały jak ktoś ma z inteligencji moge podzielić sie swoimi wrażeniami z tego roku adres dimall99@o2.pl
26 sie 2010, 09:40
Witam wszystkich...bardzo proszę o przesłanie materiałów do testu wiedzy i testu umiejetności na adres - mp204@interia.pl...może rok 2011 będzie szczęśliwy...pozdrawiam wszystkich
26 sie 2010, 09:56
Witam wszystkich ja również bardzo proszę o przesłanie materiałów do testu wiedzy i testu umiejętności na adres - jaadamma@op.pl. Spróbuję za rok może rok 2011 będzie szczęśliwy /musi być!/. Pozdrawiam wszystkich jaadamma
26 sie 2010, 11:19
Witam serdecznie:-))) czy ja również mogę się dołączyć z prośbą o materiały do egzaminu