Teraz jest 05 wrz 2025, 13:39

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 84 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Kurs na urzędnika mianowanego 
Autor Treść postu
Amator

REJESTRACJA16 paź 2016, 19:23

POSTY        10
Post Re: Kurs na urzędnika mianowanego
Ja też byłem na kursie w CitySchool i polecam! Nie miałem pojęcia o prawach logicznych, sylogizmach... zdałem tylko dzięki temu kursowi. A w dodatku wykładowcy... szacun, P. Jacek szczególnie:) potrafi tak wyjaśnić, że nie ma opcji nie zrozumieć palka--==  :P
warto zainwestować te pieniądze ale też trzeba przysiąść w domu i ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Jest tyle materiałów z kursu i platforma e-learningowa, że można się nauczyć i zdać :zeby:
co do testu wiedzy... myślę, że po tegorocznej interwencji RSP co do ilości osób, które zdały ten egzamin (121 osób) i co do MegaTrudnych pytań z wiedzy teraz będą łatwiejsze te pytania...
Więc wystarczy czytać ustawy i śledzić wydarzenia społeczno-ekonomiczne w PL :P

16 lis 2016, 10:29
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA30 kwi 2015, 11:34

POSTY        1
Dzień dobry wszystkim forumowiczom,
jak większość byłam obserwatorem, jak zwykle myślę o egzaminie który niedługo bo już za 6 miesięcy boje--==  mnie czeka.
Jak zwykle czytam wpisy osób które doświadczyły na własnej skórze trudów przygotowań i dziwie się osobom które przygotowując sie do egzaminu nie trafiły na te forum, tak spotkałam takie osoby :wysmiewacz: , szacunek za samozaparcie ale ...

Poszukuję osób które w Olsztynie z którymi mogłabym pójść na kurs do cityschool, tak jak kolega Radoslaw liczę na zniżki

Osobom które się wahają przypominam stronę 712 :czytaj:  na tym forum w dziale postępowanie kwalifikacyjne, tam jest jak myślę kwintesencja podsumowująca to co jest dostępne dla osób które chcą skorzystać z pomocy kursu.

Myślicie że ten rok bedzie łatwiejszy do zdania?

21 gru 2016, 16:39
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
marta74                    

Myślicie że ten rok będzie łatwiejszy do zdania?

Zaryzykowałbym twierdzenie, że dla osób, które od kilku lat śledzą forum Skarbowców, tak.
Pytania z lat poprzednich są znane, przeanalizowane i rozłożone na części pierwsze, zasady są wciąż te same, wiele pytań powtarza się. Kiedy zdawałem w 2009 roku, to dopiero raczkowaliśmy w rozpracowywaniu tej materii, teraz można wykorzystać wiedzę i doświadczenia tych 7 lat.

21 gru 2016, 19:08
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA07 gru 2015, 08:14

POSTY        2
Witam. szukam osób zainteresowanych kursem przygotowującym do egzaminu na urzędnika mianowanego we Wrocławiu. Organizatorem kursu byłby Cityschool.

18 sty 2017, 14:51
Specjalista

REJESTRACJA25 paź 2014, 17:59

POSTY        481
Aga200                    

Witam. szukam osób zainteresowanych kursem przygotowującym do egzaminu na urzędnika mianowanego we Wrocławiu. Organizatorem kursu byłby Cityschool.

Jestem zainteresowana :) jeszcze tylko 13 osób i kurs się odbędzie

2019-  U 35   W 62

27 sty 2017, 10:30
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA17 lut 2010, 13:14

POSTY        4
Witam,
byłabym również zainteresowana bo grupa poznańska chyba nie dojdzie do skutku :(

27 sty 2017, 10:54
Zaawansowany

REJESTRACJA18 maja 2009, 14:29

POSTY        32
zozolek2013                    

Aga200                    

Jestem zainteresowana :) jeszcze tylko 13 osób i kurs się odbędzie

jakie koszty ? cos ktoś wie ?

27 sty 2017, 14:09
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA07 gru 2015, 08:14

POSTY        2
Część umiejętności - 42 godziny dydaktyczne – 1350 zł brutto
Część wiedzy – 52 godziny dydaktyczne – 1350 zł brutto
CAŁOŚĆ – 94 godziny dydaktyczne – 2400 zł brutto
Możliwość rozłożenia kosztu kursu na raty.

27 sty 2017, 14:18
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA13 kwi 2011, 13:58

POSTY        31
Nadir                    

marta74                    

Myślicie że ten rok będzie łatwiejszy do zdania?

Zaryzykowałbym twierdzenie, że dla osób, które od kilku lat śledzą forum Skarbowców, tak.
Pytania z lat poprzednich są znane, przeanalizowane i rozłożone na części pierwsze, zasady są wciąż te same, wiele pytań powtarza się. Kiedy zdawałem w 2009 roku, to dopiero raczkowaliśmy w rozpracowywaniu tej materii, teraz można wykorzystać wiedzę i doświadczenia tych 7 lat.

A czy ta wiedza jest gdzieś zebrana, czy trzeba przeanalizować te kilkaset stron? ;)

31 sty 2017, 13:48
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA02 lip 2016, 14:32

POSTY        59
Czy ktoś umie się wypowiedzieć na temat jakości materiałów z części wiedzy dostępnych na platformie CitySchool?

04 maja 2017, 20:35
Znawca

REJESTRACJA22 lis 2009, 07:48

POSTY        253
dilek85                    

Czy ktoś umie się wypowiedzieć na temat jakości materiałów z części wiedzy dostępnych na platformie CitySchool?

Co dokładnie masz na myśli? Jestem w trakcie kursu i muszę przyznać, że uczę się tylko z materiału który tam dostałam. Pozdrawiam

04 maja 2017, 20:39
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Martini                    

A czy ta wiedza jest gdzieś zebrana, czy trzeba przeanalizować te kilkaset stron? ;)

Oj tam zaraz kilkaset.
Tylko 674 :D

04 maja 2017, 20:47
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA02 lip 2016, 14:32

POSTY        59
carla10                    

dilek85                    

Co dokładnie masz na myśli? Jestem w trakcie kursu i muszę przyznać, że uczę się tylko z materiału który tam dostałam. Pozdrawiam

Nie chodzę na ten kurs, a chciałbym wykupić dostęp do materiałów i zastanawiam się czy warto...

05 maja 2017, 06:12
Znawca

REJESTRACJA22 lis 2009, 07:48

POSTY        253
Niestety, nie wypowiem się na temat materiału zamieszczonego na platformie dla osób, które nie chodzą na kurs.

05 maja 2017, 06:40
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 84 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona