Było, ale też nie pamiętam. Tak szkalowanie, ale co zaznaczyłam, nie wiem, strzelałam.
09 lip 2012, 09:48
Re: Gimnastyka umysłu
Też zaznaczyłam apoteozę i też niestety nie pamiętam innych opcji.
09 lip 2012, 18:33
Może to głupie pytanie, ale pierwszy raz podchodziłam do egzaminu - gdzie publikowane są jego wyniki? Przyślą nam tą informację na skrzynkę czy moze gdzieś opublikują? I czy wczesniej będzie podany tego termin?
10 lip 2012, 09:03
To nie jest głupie. Też mam te same wątpliwości. Tylko na razie nie odważyłam się zapytać Czy mamy codziennie zaglądać na profil na stronie KSAPu? Niech się wypowie ktoś z doświadczonych.
10 lip 2012, 19:28
Też podchodziłam pierwszy raz. Ale z lektury forum kojarzę, że najwcześniej podają wyniki na stronie BIP Kancelarii Prezesa Rady Ministrów (lista tych co zdali uszeregowana od najwyższej liczby puntów do najniższej) i tam trzeba zaglądać. Później chyba każdy dostaje na konto w ksap swoje indywidualne wyniki z rozbiciem ile z każdej części.
Ale na 100% na tym forum jak tylko się ukażą wyniki to ktoś nie omieszka od razu napisać
10 lip 2012, 20:59
Lektura forum wskazuje, że ogłoszenie wyników to akcja w stylu: nie znacie dnia ani godziny Nikt nie podaje konkretnych terminów, po prostu się pojawiają wyniki. Dwa lata temu wyniki ogłoszono jakoś w połowie sierpnia, ale już w zeszłym kazali czekać do końca sierpnia.
11 lip 2012, 06:42
a czy ktoś wie może jaki był próg punktowy w 2010? zastanawiam się, ile trzeba będzie mieć punktów w tym roku obawiam się, że mimo trudniejszego testu i tak trzeba będzie mieć więcej punktów niż w zeszłym
11 lip 2012, 06:56
W 2010 roku limit 1000, mianowanych 951 ostatnia osoba mianowana 99,96 punkta. Gdyby limit był 500 to ostatnia osoba mianowana miałaby 111,52 punkta. W 2011 roku limit 500,ostatnia osoba mianowana 117.48 punkta. Wydaje mi się że wtym roku będzie też wysoki pozim. Ludzie coraz lepiej są przygotowani.Tym bardziej ze jadą drugi lub trzeci raz. Jeśli chodzi owyniki zagladajcie na stronę bip.kprm codziennie rano i popołudni. Już pisałam wcześniej że w tamtym roku wyniki ogłoszono 30 sierpnia w godzinach popołudniowych około godziny 16-17. Nikt sięnie spodziewał. Maila z punktami z testu wiedz i umiejętności przysłali trochę później,ale nie na maila prywatnego tylko na maila elektronicznej rejestracji do postępowania.
Ostatnio edytowano 11 lip 2012, 09:54 przez mango, łącznie edytowano 4 razy
11 lip 2012, 09:49
czytam wasze wypowiedzi dot. analogii słownych jakie pojawiły się w tym roku i stwierdziłem że większość to nowości, a kilka osób pisało że się powtórzyły ale ile 5
11 lip 2012, 09:59
mango
W 2010 roku limit 1000, mianowanych 951 ostatnia osoba mianowana 99,96 punkta. Gdyby limit był 500 to ostatnia osoba mianowana miałaby 111,52 punkta. W 2011 roku limit 500,ostatnia osoba mianowana 117.48 punkta. Wydaje mi się że wtym roku będzie też wysoki pozim. Ludzie coraz lepiej są przygotowani.Tym bardziej ze jadą drugi lub trzeci raz. .
Dzięki Mango
11 lip 2012, 09:59
tomidzi
czytam wasze wypowiedzi dot. analogii słownych jakie pojawiły się w tym roku i stwierdziłem że większość to nowości, a kilka osób pisało że się powtórzyły ale ile 5
Oj nie, po prostu wymieniamy nowości, żeby je znać na przyszły rok. Wszystkich analogii było 26, z tego (na moje oko, bo nic dokładnie nie pamiętam) nowych było góra 10, reszta 16 starych? Poprawcie mnie jakby co
11 lip 2012, 10:12
Powiem szczerze, że lepiej jakbyśmy zapamiętali Raveny i tutaj zamieścili Bo powiem, że to na nich najbardziej przegrzały się moje szare komórki. Po teście umiejętności byłam bardzo dobrej myśli, teraz zostały mi tylko myśli.
11 lip 2012, 19:20
mango
W 2010 roku limit 1000, mianowanych 951 ostatnia osoba mianowana 99,96 punkta. Gdyby limit był 500 to ostatnia osoba mianowana miałaby 111,52 punkta. W 2011 roku limit 500,ostatnia osoba mianowana 117.48 punkta. Wydaje mi się że wtym roku będzie też wysoki pozim. Ludzie coraz lepiej są przygotowani.Tym bardziej ze jadą drugi lub trzeci raz. Jeśli chodzi owyniki zagladajcie na stronę bip.kprm codziennie rano i popołudni. Już pisałam wcześniej że w tamtym roku wyniki ogłoszono 30 sierpnia w godzinach popołudniowych około godziny 16-17. Nikt sięnie spodziewał. Maila z punktami z testu wiedz i umiejętności przysłali trochę później,ale nie na maila prywatnego tylko na maila elektronicznej rejestracji do postępowania.
A może posiadasz listę z 2010 roku i jest szansa, że zamieścisz tutaj jako załącznik
11 lip 2012, 21:12
Odpowiedziałam na jedno z zadanych pytań na forum, bo rozumiem wszystkich oczekujących na wyniki. Byłam w takiej samej sytuacji w tamtym roku. Jeśli masz jakieś aluzje to twój problem. A teraz odpowiem Ci na twoje pytanie CAERBANOG. Listy z 2010 roku nie posiadam bo mnie na niej nie ma,ale czekając na wyniki w 2011 roku byłam zainteresowana poziomem zdawalności i załapania się na mianowanie tak jak Wy wszyscy w tym roku. Listę z 2011 roku owszem posiadam bo jestem na bardzo wysokiej pozycji (dla twojej ciekawości ponad 130 punktów) i nie musiałam się martwić czy załapię się na mianowanie. Był to najszczęśliwszy dzień w moim życiu, czego Wszystkim życzę. Listę możesz jeszcze obejrzeć na www.bip.kprm.gov.pl dopóki nie zamieszczą nowych wyników. Tobie też życzę szczęścia.
Ostatnio edytowano 12 lip 2012, 01:51 przez mango, łącznie edytowano 4 razy