a ja myślę że znacznie więcej:) min. 2500:( już sama nie wiem... może zaczekac aż limit zwiększą????
07 mar 2012, 09:05
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Uważam, że na zwiększenie limitu w przyszłości nie ma co liczyć Napewno łatwo nie będzie ale trzeba próbować... Pozdrawiam
07 mar 2012, 11:21
Witam wszystkich.
Zdaje się że mamy odpowiedź na pytanie:
Kotsylwester
Kiedy można się spodziewać, że podadzą oficjalnie termin egzaminu? Bo 30 czerwca mam zaproszenie na ślub a to bardzo prawdopodobny termin egzaminu wg mnie....
"Termin i miesjsce przeprowadzenia PK w SC w 2012 r. Informacja o terminie i miejscu przeprowadzenia sprawdzianu przewidzianego w toku postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej
Na podstawie przepisu § 9 ust. 2 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 16 grudnia 2009 r. w sprawie sposobu przeprowadzenia postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej (Dz. U. Nr 218, poz. 1695) ogłasza się, co następuje:
Sprawdzian przewidziany w toku postępowania kwalifikacyjnego dla pracowników służby cywilnej ubiegających się o mianowanie w 2012 roku odbędzie się w dniu 30 czerwca 2012 r. w Centrum Targowo-Konferencyjnym MT Polska, przy ul. Marsa 56c w Warszawie. "
Pozdrawiam
08 mar 2012, 11:48
Świetnie... dwa najważniejsze dla mnie w tym roku terminy, tego egzaminu i porodu.... 30 czerwiec.... Trzymajcie kciuki żebym tam nie urodziła, bo chyba się jednak wybiorę na egzamin a dopiero potem na porodówkę Czas zabrać się za naukę A jak Wam idą przygotowania??
08 mar 2012, 18:42
A może dobrze byłoby gdybyś tam urodziła? Może dziecko dostałoby mianowanie z automatu? Pozdrawiam!!
09 mar 2012, 07:21
elizabeta82
A może dobrze byłoby gdybyś tam urodziła? Może dziecko dostałoby mianowanie z automatu? Pozdrawiam!!
Urzędnik od urodzenia brrr
Lepiej aby dostało wieczyste zwolnienie z wszelkich czynności biurokratycznych i wizyt w urzędach - życie jak bajka
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
09 mar 2012, 07:35
Pytanie do doświadczonych.... o której godzinie może nastąpić koniec egzaminu? Bo na 16 muszę być na ślubie (spoko, nie swoim) pod Bydgoszczą....no i myślę że prysznic też będę zmuszony wziąć ;D......
10 mar 2012, 09:20
Kotsylwester
Pytanie do doświadczonych.... o której godzinie może nastąpić koniec egzaminu? Bo na 16 muszę być na ślubie (spoko, nie swoim) pod Bydgoszczą....no i myślę że prysznic też będę zmuszony wziąć ;D......
ze strony ksap: 13.45 – 15.30 sprawdzian wiedzy (instrukcja / sprawdzian 90 min)
to na 16 raczej się nie wyrobisz, chyba, że szybko napiszesz test wiedzy i już. ostatnim razem moja kolezanka jechala od razy po egz na ślub. miała rzeczy na przebranie w torbie, po egz poszła do łazienki i wyszła gotowa na zabawę.
10 mar 2012, 13:01
A czy w tamtym roku test umiejętności też trwał 90 min., czy 60min.? Pytam, bo podobno miały na niego wrócić zadania z klas i jeżeli wydłużyli czas, to może znaczyć że w tym roku klasy wrócą...
10 mar 2012, 18:44
Zarówno w 2010r. jak i w 2011r. test umiejętności trwał 90 min.
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
10 mar 2012, 20:03
Tymczasem wracając do nauki... Czy ktoś spotkał się z określeniem "Słoneczne veto" ??? Nie wiem, czy nie zaszła pomyłka i chodzi tu o "Złote veto"??? Znalazła taki oto artykuł: http://www.rp.pl/artykul/706205,461743.html
Ostatnio edytowano 11 mar 2012, 16:01 przez Ally4, łącznie edytowano 1 raz
11 mar 2012, 15:54
Informacja o terminie i miejscu przeprowadzenia sprawdzianu przewidzianego w toku postępowania kwalifikacyjnego w służbie cywilnej Sprawdzian przewidziany w toku postępowania kwalifikacyjnego dla pracowników służby cywilnej ubiegających się o mianowanie w 2012 roku odbędzie się w dniu 30 czerwca 2012 r. w Centrum Targowo-Konferencyjnym MT Polska, przy ul. Marsa 56c w Warszawie.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
12 mar 2012, 13:13
Czy przy wypełnianiu formularza zgłoszeniowego w polu nazwa instytucji wydającej certyfikat chodzi o centrum certyfikacji np. Centrum Certyfikacji UW czy międzynarodową nazwę? Mam certyfikat telc b2, co mam wpisać????