Teraz jest 07 wrz 2025, 20:05

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA09 wrz 2010, 09:58

POSTY        11
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Nadir                    

Opłatę za przystąpienie do postępowania kwalifikacyjnego należy wnieść na konto Krajowej Szkoły Administracji Publicznej z adnotacją "postępowanie kwalifikacyjne w służbie cywilnej - 2012 rok".
Numer konta, na które należy wnieść opłatę jest przypisywany indywidualnie i generowany automatycznie przez system po założeniu konta w Internetowym Systemie Zgłoszeń*.

*Osoby, które zamierzają złożyć formularz zgłoszenia do postępowania kwalifikacyjnego bez pośrednictwa Internetowego Systemu Zgłoszeń prosimy o kontakt telefoniczny lub e-mailowy.

http://www.ksap.gov.pl/pksc/

KSAP na swojej stronie może napisać wszystko, co wcale nie oznacza, że taki obowiązek wynika z przepisów.
KSAP każe się rejestrować bo tak jest mu wygodniej. Nie musi wklepywać do swojej bazy informacji z papierowych zgłoszeń.

Ja swoje zgłoszenie wypełniłam ręcznie, dg je podpisał i wysłałam do KSAP. Po kilku dniach zadzwoniła do mnie Pani i poinformowała mnie, że wklepała moje zgłoszenie do systemu i zaraz na mój adres e-mail dostanę potwierdzenie, że jestem w systemie. Numer konta na wniesienie opłaty był na stronie KSAP.

Jeżeli chcecie pomóc KSAPowi i wykonać za nich pracę to się rejestrujecie!

20 sty 2012, 20:16
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA09 wrz 2010, 09:58

POSTY        11
anna070                    

mam pytanko- czy przebywanie na urlopie macierzyński (po zdanym egzaminie) nie wyklucza później z możliwości mianowaia?

A dlaczego miałoby wykluczać?  Z dniem mianowania twój stosunek pracy przekształca się (automatycznie) w stosunek pracy na podstawie mianowania bez względu na to, czy akurat przebywasz na urlopie wypoczynkowym, wychowawczym czy macierzyńskim. Natomiast inną kwestią jest to czy będą Ci wypłacać dodatek służby cywilnej. Jeżeli jesteś na urlopie macierzyńskim to otrzymujesz zasiłek macierzyński, który jest średnią twojego wynagrodzenia z ostatnich 12 miesięcy. Dodatek otrzymasz po powrocie z urlopu macierzyńskiego jak będziesz otrzymywać wynagrodzenie.

20 sty 2012, 20:24
Zaawansowany

REJESTRACJA10 gru 2009, 15:52

POSTY        76
KATEKLEMA                    

KSAP na swojej stronie może napisać wszystko, co wcale nie oznacza, że taki obowiązek wynika z przepisów.
KSAP każe się rejestrować bo tak jest mu wygodniej. Nie musi wklepywać do swojej bazy informacji z papierowych zgłoszeń.

Ja swoje zgłoszenie wypełniłam ręcznie, dg je podpisał i wysłałam do KSAP. Po kilku dniach zadzwoniła do mnie Pani i poinformowała mnie, że wklepała moje zgłoszenie do systemu i zaraz na mój adres e-mail dostanę potwierdzenie, że jestem w systemie. Numer konta na wniesienie opłaty był na stronie KSAP.

Jeżeli chcecie pomóc KSAPowi i wykonać za nich pracę to się rejestrujecie!

KATEKLEMA - nie bardzo rozumiem twoje bojowe nastawienie palka--==
Czy to taki wielki problem zarejestrować się i ułatwić komuś życie :o
Wiem, że można mieć dużo uwag do sposobu przeprowadzania postępowania kwalifikacyjnego, do wysokości opłaty za egzamin itd., ale żeby dla członka korpusu służby cywilnej problemem było posługiwanie się komputerem albo żeby charakteryzowała go taka skrajna złośliwość, to tego pojąć nie mogę :wacko:

Ostatnio edytowano 22 sty 2012, 10:38 przez nova1, łącznie edytowano 3 razy

22 sty 2012, 10:31
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA16 sty 2011, 09:39

POSTY        14
Ciekawa jestem gdzie w tym roku będzie egzamin, bo z Centrum Expo mają być przeprowadzane wszystkie transmisje z meczów Euro..... jeśli się zdecydują jednak na Expo to dopiero po mistrzostwach, a więc najwcześniej w połowie lipca

22 sty 2012, 19:41
Amator

REJESTRACJA11 cze 2011, 10:22

POSTY        27
Jak obstawiacie w jakim terminie odbędzie się tegoroczny egzamin?

22 sty 2012, 20:10
Zaawansowany

REJESTRACJA10 gru 2009, 15:52

POSTY        76
anna070                    

Ciekawa jestem gdzie w tym roku będzie egzamin, bo z Centrum Expo mają być przeprowadzane wszystkie transmisje z meczów Euro..... jeśli się zdecydują jednak na Expo to dopiero po mistrzostwach, a więc najwcześniej w połowie lipca

A dlaczego w połowie lipca? Przecież: Termin przeprowadzenia turnieju to okres od 8 czerwca 2012 (mecz otwarcia w Warszawie) do 1 lipca 2012 (finał turnieju w Kijowie).
Ja obstawiam sobotę 7 lipca :D

23 sty 2012, 20:51
Znawca

REJESTRACJA10 cze 2009, 18:57

POSTY        202
nova1                    

anna070                    

A dlaczego w połowie lipca? Przecież: Termin przeprowadzenia turnieju to okres od 8 czerwca 2012 (mecz otwarcia w Warszawie) do 1 lipca 2012 (finał turnieju w Kijowie).
Ja obstawiam sobotę 7 lipca :D

Mnie też pasuje 7 lipca, będę już na urlopie :P

23 sty 2012, 22:41
Amator

REJESTRACJA25 sty 2011, 13:59

POSTY        28
A mi w ogóle nie pasuje taki termin... Wolałabym szybciej zdawać. 7 lipca byłabym w 32 tc... Czy któraś z Pań ma podobną sytuację?

24 sty 2012, 11:12
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA16 sty 2011, 09:39

POSTY        14
ja jestem dokładnie w takiej samej sytuacji;) więc pozdrawiam przyszłą mamę! wolałabym żeby egzamin był możliwie jak najwcześniej.

24 sty 2012, 12:30
Znawca

REJESTRACJA29 maja 2009, 09:49

POSTY        137
A jak zorganizują egzamin wcześniej???  :glare:

24 sty 2012, 12:39
Amator

REJESTRACJA25 sty 2011, 13:59

POSTY        28

A jak zorganizują egzamin wcześniej??  

Tego to nie wiem, ale dla KSAPu nie ma rzeczy niemożliwych ;)

Anna 070 - Tobie też gratuluję ;) Cieszę się, że nie jestem sama...

24 sty 2012, 12:54
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA25 maja 2009, 14:02

POSTY        45
Skarbowcy pomóżcie, poinformowano mnie dzisiaj, że nie zostały uruchomione środki z jakiegoś funduszu / rezerwy, w związku z czym pod znakiem zapytania stoi wypłata dodatku służby cywilnej za m-c styczeń. Też macie takie problemy?

26 sty 2012, 13:54
Znawca

REJESTRACJA05 gru 2010, 14:54

POSTY        118
Na szczęście dostałam pensję z dodatkiem, ale się wystraszyłam bo naszymi pieniędzmi bardzo łatwo łata sie dziury w budżecie.

27 sty 2012, 09:24
Znawca

REJESTRACJA23 wrz 2010, 09:07

POSTY        143
Ja też dostałam w terminie

30 sty 2012, 09:58
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 383, 384, 385, 386, 387, 388, 389 ... 840  Następna strona