Teraz jest 06 wrz 2025, 22:10

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA01 wrz 2010, 07:03

POSTY        65
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Byłem i powiem szczerze po co goni się ludzi przez całą Polskę żeby tylko 20min posłuchać jacy to jesteśmy super.
I to zdanie "gdy na Was patrzę" świadczy gdzie oni nas mają.
Nawet w liście im się tego zdania nie chciało zmienić.
No cóż poczułem się trochę dziwnie z tym...

26 lis 2011, 11:42
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA28 gru 2010, 14:01

POSTY        10
Kiedy Pan Brodziński zaczął wychwalać ministrów za zwolnienie 5 % pracowników administracji, pomyślałem sobie że chyba mu się podpięła kartka z przemowieniem na konferencję prasową. Bo czy tylko mi taki temat na uroczystości dla urzędników jakoś nie pasował?

26 lis 2011, 13:21
Początkujący

REJESTRACJA18 lut 2011, 18:12

POSTY        8
uran                    

Byłem i powiem szczerze po co goni się ludzi przez całą Polskę żeby tylko 20min posłuchać jacy to jesteśmy super.
I to zdanie "gdy na Was patrzę" świadczy gdzie oni nas mają nawet w liście im się tego zdania nie chciało zmienić no cóż poczułem się trochę dziwnie z tym...

OJ! należy się cieszyć, że się miało taką okazję! Pomyśl, jakbyś się nie załapał do limitu, to nie miałbyś takiej okazji!!!!

Mnie osobiście uderzyło:
1. podziękowanie dla dyrektorów generalnych za zwolnienie 5 %. To po co my zdajemy egzamin??? ;)

2. po skończonych przemowach, panie pracujące na miejscu (identyfikatory wiszące na szyi) przyszły z dużymi papierowymi torbami i nim wszyscy wyszli, ukradkiem pakowaly jedzenie ze stołów. Co uważam za wyjątkowy szczyt.
Wiadomo, że jak się robi konferencję czy inną "imprezę", po zakończeniu, tym co zostaje na stołach częstują się pracujący na miejscu :)))  Inaczej jedzenie ląduje na śmietniku, wraca do firmy cateringowej itd.

Ale tu kobitki mogły zaczekać aż ludzie wyjdą,  PRZYZWOITOŚCI!!!!!

26 lis 2011, 14:06
Fachowiec

REJESTRACJA20 paź 2006, 17:37

POSTY        1023
kajapp                    

Mnie osobiście uderzyło:
1. podziękowanie dla dyrektorów generalnych za zwolnienie 5 %. To po co my zdajemy egzamin??? ;)

Dla siebie!

kajapp                    

2. po skończonych przemowach, panie pracujące na miejscu (identyfikatory wiszące na szyi) przyszły z dużymi papierowymi torbami i nim wszyscy wyszli, ukradkiem pakowaly jedzenie ze stołów. Ale tu kobitki mogły zaczekać aż ludzie wyjdą,  PRZYZWOITOŚCI!!!!!

Ryba psuje się od głowy.

26 lis 2011, 14:13
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
viper29                    

Mam pytanko - czy od dodatku SC - 880, coś tam doliczą każdemu dod. stażowy od tejże kwoty - czy zostaje/jako że to dodatek/ - sama kwota 880 coś tam???

Sama kwota.
zbych111                    

Kiedy Pan Brodziński zaczął wychwalać ministrów za zwolnienie 5 % pracowników administracji, pomyślałem sobie że chyba mu się podpięła kartka z przemówieniem na konferencję prasową. Bo czy tylko mi taki temat na uroczystości dla urzędników jakoś nie pasował?

Mnie ten pan do urzędników nigdy nie pasował i przy każdej okazji robi wszystko aby mnie utwierdzić w tym przekonaniu.
uran                    

Byłem i powiem szczerze po co goni się ludzi przez całą Polskę ...

Żeby się nauczyli, że teraz najdurniejsze polecenie maja wykonać z uśmiechem na ustach.

26 lis 2011, 14:48
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA12 paź 2009, 07:46

POSTY        1
witam,
jakie certyfikaty ze znajomości języka obcego są honorowane?
czy certyfikat B2  wystawiony przez tę szkołę jest wystarczający   -- http://www.angielski.diki.pl/kurs-angielskiego/

proszę o pilną odpowiedź
pozdrawiam

27 lis 2011, 14:25
Zaawansowany

REJESTRACJA10 gru 2009, 15:52

POSTY        76
ragasonics2                    

witam,
jakie certyfikaty ze znajomości języka obcego są honorowane?
czy certyfikat B2  wystawiony przez tę szkołę jest wystarczający   -- http://www.angielski.diki.pl/kurs-angielskiego/
proszę o pilną odpowiedź
pozdrawiam

Zapoznaj się z załącznikiem do rozporządzenia z 2009 r.; np. tu http://www.infor.pl/dziennik-ustaw,rok, ... zania.html lub na stronie Sejmu (wyszukiwarka).
Jeżeli masz wątpliwości, to napisz do KSAP z prośbą o opinię. Ocenią i odpowiedzą Ci czy dany certyfikat jest uznawany w postępowaniu kwalifikacyjnym. Niestety ja mam wątpliwości co do tego konkretnego certyfikatu :(

27 lis 2011, 14:59
Znawca

REJESTRACJA02 lut 2008, 23:07

POSTY        220
Post Re: Certyfikat z języka obcego
Poszukaj sobie :)
http://dsc.kprm.gov.pl/sites/default/files/1695_0.pdf
Umiejętność znajdowania informacji przyda się w przyszłości ;)

27 lis 2011, 15:13
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA30 cze 2009, 11:54

POSTY        22
Czy teraz - po otrzymaniu aktu mianowania - należy go okazać /i złożyć jego ksero/ u siebie w urzędzie w KADRACH?

27 lis 2011, 16:13
Zaawansowany

REJESTRACJA10 gru 2009, 15:52

POSTY        76
viper29                    

Czy teraz - po otrzymaniu aktu mianowania - należy go okazać /i złożyć jego ksero/ u siebie w urzędzie w KADRACH?

Ło matko, to nie wiesz, że trzeba i to szybko, żeby mieli czas przygotować (1 grudnia br!!!) dokumenty związane ze zmianą stosunku pracy? :o

Ostatnio edytowano 27 lis 2011, 16:34 przez nova1, łącznie edytowano 1 raz

27 lis 2011, 16:34
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA07 paź 2011, 08:58

POSTY        10
viper29                    

Ja mam złożyć ksero w kadrach.

27 lis 2011, 16:34
Początkujący

REJESTRACJA18 lut 2011, 18:12

POSTY        8
viper29                    

obowiązkowo :)

27 lis 2011, 21:28
Zaawansowany

REJESTRACJA25 mar 2011, 13:42

POSTY        57
karniak                    

Dla tych, co byli, z pozdrowieniami: "Gdy na Was patrzę......................."  :lol:  :lol:    :rotfl:

oooo tak...to był ten moment;D :zeby:jeszzcze dzisija mam z tego ubaw

28 lis 2011, 07:29
Znawca

REJESTRACJA21 lip 2009, 10:55

POSTY        119
uran                    

Byłem i powiem szczerze po co goni się ludzi przez całą Polskę żeby tylko 20min posłuchać jacy to jesteśmy super....

Nieważne 20 min, czy 50 min... . W końcu zdawaliśmy nie tylko dla pieniędzy.
Dla mnie to był ZASZCZYT.

Tak na marginesie. Znakomita większość z nas już zapewne nigdy nie przekroczy progów Kancelarii Prezesa RM, więc warto było.

28 lis 2011, 08:41
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380 ... 840  Następna strona