Na wejście hymn i przemówienie szefa sc, potem kilkudziesięciu z lepszymi wynikami występuje na środek po kolei po odbiór kwitu i odznaki, pozostali załatwiają to wcześniej przed wejściem na salę. Ogólne do widzenia i tyle! Generalnie mogliby sobie darować, bo szkoda prądu - pamiętam, że z firmy dali nam dzień wolny, ale koszty przejazdu i pobytu, diet itp ponosiliśmy sami!
A jak jest w innych urzędach? Za nic nie zwracają?
Na pocieszenie wszystkim powiem, że o uroczystości mianowania, terminie i wszystkich szczegółach dowiedziałam się w piątek o godz. 18:00 z tego forum. W poniedziałek "trząchnęłam tzw. wąskimi gardłami". Moja firma mieści się 1 przystanek od KPRM a wiadomość otrzymałam dzisiaj 09.11.
Mam pytanie: Czy ktoś doświadczony mógłby mi powiedzieć, czy jeśli uroczystość zaczyna się o godz. 12:00 to o której będzie przypuszczalnie koniec?
09 lis 2011, 20:58
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
O godz. 12.20. Najpóźniej 12.30.
Chyba, że... Szefostwo się spóźni...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
09 lis 2011, 21:28
Ja słyszałam, że nawet chyba na posiłek dadzą niecałe 12 zł :) w ramach diety hahahaha. Nie wiem czy za taką kwotę będę mogła się na coś zdecydować... zbyt szeroki wybór
10 lis 2011, 08:43
Madziaradzia
Ja słyszałam, że nawet chyba na posiłek dadzą niecałe 12 zł w ramach diety hahahaha. Nie wiem czy za taką kwotę będę mogła się na coś zdecydować... zbyt szeroki wybór :P
Pozostaje powyjadać wszystkie ciasteczka w KPRM i jakoś da się przetrzymać
10 lis 2011, 09:37
a to dają? Mozna wziąć "na wynos" do pociągu.....
10 lis 2011, 10:28
Madziaradzia
a to dają? Mozna wziąć "na wynos" do pociągu..... B))) :blush:
Podobno coś tam stoi do przegryzienia, ale ja też, podobnie jak ty, sprawdzę to 25 listopada . Na wynos to nawet w all inclusive na Majorce nie dają
10 lis 2011, 10:49
hehehe no szkoda.... ;-) To rzeczywiście trzeba będzie się najeść w KPRM za te nasze podatki
10 lis 2011, 11:20
ja też mam dietę po 8 godz. a że jadę z Kraka pociągiem to nie trudno o przekroczenie tego limitu
13 lis 2011, 16:12
keikan
ja też mam dietę po 8 godz. a że jadę z Kraka pociągiem to nie trudno o przekroczenie tego limitu :lol:
Z Kraka do Wawy?! 4 godziny!!
No, przynajmniej przed wojną tak jeździły...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
13 lis 2011, 17:37
Wiecie zaglądam tak do Was i strasznie cieszę się, że już niebawem będziecie "mianowańcami" I chociaż ja muszę spróbować w przyszłym roku to miło jest tu wpaść i poczytać o Waszych przygotowaniach. Jeszcze raz gratulacje
14 lis 2011, 09:28
No tak do wawy 4 godz ale potem jeszcze trzeba wrócić;) więc już jest 8 plus ceromonia i limit przekroczony )
14 lis 2011, 09:44
A wie ktoś może czy jest tam gdzie samochód zaparkować bo z kraka będe jechał i nie wiem za bardzo gdzie tam parkingu szukać
15 lis 2011, 13:59
Generalnie w Wawie wszędzie jest ciężko zaparkować. Trudno powiedzieć.