Szef SC rozesłał pisma 27X. Nasze kadry dzisiaj nas poinformowały. Wiadomo też, że dostaniemy delegacje, więc nie będzie trzeba poświęcać swojego urlopu. Uf.
03 lis 2011, 10:07
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
DDD Koleżanka z Wawy napisała mi , że trzeba z Dworca pojechać autobusem 525 do Pl. Na rozdrożu a potem kilka minut spacerkiem....
03 lis 2011, 13:50
A jak my SKARBOWCY ,,rozpoznamy się,, na mianowaniu w Warszawie????? Czy lizaki w rączce są aktualne????
03 lis 2011, 14:17
tolka
A jak my SKARBOWCY ,,rozpoznamy się,, na mianowaniu w Warszawie????? :mur: :mur: :mur: Czy lizaki w rączce są aktualne????
No ba! Najlepiej takie wielkie, kolorowe serca!
04 lis 2011, 07:24
Jakie lizaki? Chyba jakiś wątek przegapiłam :)
04 lis 2011, 09:14
Madziaradzia
Jakie lizaki? Chyba jakiś wątek przegapiłam
Jak to jakie? Takie co to je wziąć z sobą na egzamin mieliśmy
Gdzieś tam w tym przepastnym wątku o tym było - w okolicach bezpośrednio przed-egzaminacyjnych
04 lis 2011, 11:35
U nas wreszcie też przysłali zawiadomienie o terminie mianowania, ale tekst jest tak sympatyczny, że szkoda gadać Cytuję fragment: ,,Proszę o potwierdzenie udziału w uroczystości w nieprzekraczalnym terminie do dnia 15 listopada br. ..............". ,,Osoby, których potwierdzenie uczestnictwa nie wpłynie w wyznaczonym terminie, nie zostaną ujęte na zbiorczej liście uczestników, którą prześlemy do Szefa Służby Cywilnej, a tym samym nie będą mogły wejść do KPRM." Czy u was też tak było???
04 lis 2011, 12:08
Rany, nie! U mnie napisano, że proszą o zgłoszenie osób, które nie będą mogły wziąć udziału w uroczystości do dnia 18.11 i tyle. Więc jakby trochę milej
04 lis 2011, 12:30
Mhm, dziwne. Mnie też nie straszą, że mnie nie wpuszczą. "Uprzejmie proszę o zgłoszenie osób, które nie będą mogły wziąć udziału w uroczystości do 18 listopada br"
04 lis 2011, 14:42
nova1
U nas wreszcie też przysłali zawiadomienie o terminie mianowania, ale tekst jest tak sympatyczny, że szkoda gadać :( Cytuję fragment: ,,Proszę o potwierdzenie udziału w uroczystości w nieprzekraczalnym terminie do dnia 15 listopada br. ..............". ,,Osoby, których potwierdzenie uczestnictwa nie wpłynie w wyznaczonym terminie, nie zostaną ujęte na zbiorczej liście uczestników, którą prześlemy do Szefa Służby Cywilnej, a tym samym nie będą mogły wejść do KPRM." Czy u was też tak było???
U mnie dokładnie tak samo Nova1, czy nie masz czegos wspólnego ze statystyką ?
04 lis 2011, 15:19
grrreta
nova1
U nas wreszcie też przysłali zawiadomienie o terminie mianowania, ale tekst jest tak sympatyczny, że szkoda gadać :( Cytuję fragment: ,,Proszę o potwierdzenie udziału w uroczystości w nieprzekraczalnym terminie do dnia 15 listopada br. ..............". ,,Osoby, których potwierdzenie uczestnictwa nie wpłynie w wyznaczonym terminie, nie zostaną ujęte na zbiorczej liście uczestników, którą prześlemy do Szefa Służby Cywilnej, a tym samym nie będą mogły wejść do KPRM." Czy u was też tak było???
U mnie dokładnie tak samo :rotfl: Nova1, czy nie masz czegos wspólnego ze statystyką :rolleyes: ?
Owszem, mam
04 lis 2011, 15:32
Trochę pytanie z innej beczki. Co w przypadku, gdy ktoś z powodu choroby nie może przyjechać do KPRM na ślubowanie? Wszystko przepada?
04 lis 2011, 18:58
Rysiozklanu
U mnie do tej pory cisza
Ja zaczynam sie denerwować, ponieważ do tej pory u mnie nic nie wiadomo. Kadry milczą i to mnie przeraża. A jak zapomnieli o mnie?