Teraz jest 08 wrz 2025, 14:37

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA03 cze 2011, 11:58

POSTY        44
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Madzia dzięki za info  - ja  wciąż czekam...

15 wrz 2011, 07:31
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA19 mar 2011, 18:50

POSTY        7
Witam czy ktoś mógłby powiedzieć dlaczego nie ma na forum gimnastyki umysłu ?

15 wrz 2011, 18:28
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
?

Bo źle szukasz.
Poszukaj tutaj:
viewforum.php?f=48

15 wrz 2011, 19:35
Początkujący
Własny awatar

POSTY        7
Dzięki.  
Z tego stresu poegzaminacyjnego do mianowania zabrakło mi 0,16 pkt, to zgłupiałam.

16 wrz 2011, 06:04
Znawca

REJESTRACJA23 wrz 2010, 09:07

POSTY        143
Sniezko bardzo Ci współczuję. Ja czekając na wyniki mówiłam do siebie, że jak mam się nie załapać to o kilka punktów, a nie jakieś procenty. Napisz mi na privie swoją pocztę. Może uda mi się przesłać Ci fajne książeczki ściągnięte na płytkę. Bardzo mi pomogły. I dorzucę Ci kilka słownych zagadek.

16 wrz 2011, 07:24
Nowicjusz
Własny awatar

REJESTRACJA31 maja 2011, 18:12

POSTY        2
Śnieżko głowa do góry - ja jestem w gorszej sytuacji, bo zabrakło mi 0,08 pkt. To jest chyba wynik najgorszy z możliwych.

16 wrz 2011, 08:46
Początkujący
Własny awatar

POSTY        7
Bigbrother3 nie próowałeś spróbować zajrzeć do swojego testu bo ja napisalam maila do KSAP z prośbą o wgląd ,zastanawiam sie czy nie jechać zobaczyć testu wiedzy może pomylili sie w liczeniu punktów wiem, że to marna pociecha, ale zawsze, nie będę miała do siebie pretensji. Nie wiem jak z egzaminem za rok, przecież jest EURO i w hali EXPO ma być jakiś sztab. Zresztą ja mam chyba dość - to był mój drugi raz.

16 wrz 2011, 09:02
Amator

REJESTRACJA15 cze 2009, 05:59

POSTY        28
Witam, mam pytanie : czy dodatek przysługuje jak ktoś jest na urlopie macierzyńskim?

16 wrz 2011, 10:35
Zawodowiec

REJESTRACJA22 paź 2006, 15:04

POSTY        3146

LOKALIZACJAsamo centrum (no prawie)
swing3                    

Witam, mam pytanie : czy dodatek przysługuje jak ktoś jest na urlopie macierzyńskim?

Nie.
Nie potrafię jednak logicznie tego uzasadnić.

16 wrz 2011, 11:06
Amator

REJESTRACJA08 wrz 2011, 12:04

POSTY        14
supersaper                    

swing3                    

Nie.
Nie potrafię jednak logicznie tego uzasadnić.

Witam, a ja spróbuję - :rolleyes:  jeżeli chodzi o dodatek s.c. dla osoby, która przebywa na macierzyńskim, (rozumiem, że osoba oczekuje mianowania w tym roku) to niestety dodatku nie dostaniesz - macierzyński jest obliczany z 12 m-cy poprzedzajacych rozpoczęcie urlopu. Dodatek zaczną Ci wypłacać po powrocie z urlopu macierzyńskiego.

16 wrz 2011, 12:50
Amator

POSTY        14
Ja również mam pytanko: czy ktoś już zna dokładną datę mianowań? nie chodzi od kiedy mianowania tylko kiedy wręczają akty mianowań? 3mmsie--

16 wrz 2011, 12:55
Znawca

REJESTRACJA23 wrz 2010, 09:07

POSTY        143
U Nas jeszcze nic nie wiadomo. Niestety  :zly1:

16 wrz 2011, 12:57
Amator

POSTY        14
Sniezka                    

Bigbrother3 nie próowałeś spróbować zajrzeć do swojego testu bo ja napisalam maila do KSAP z prośbą o wgląd ,zastanawiam sie czy nie jechać zobaczyć testu wiedzy może pomylili sie w liczeniu punktów wiem, że to marna pociecha, ale zawsze, nie będę miała do siebie pretensji. Nie wiem jak z egzaminem za rok, przecież jest EURO i w hali EXPO ma być jakiś sztab. Zresztą jamam chyba dość to był mój drugi raz.

Szczerze współczuję BIGBROTHER83, Snieżka, nie dawaj za wygraną... tym wszyskim, któzy zdali a z uwagi na limit nie dostaną mianowań bardzo współczuję 3mmsie-- nie rozumiem o co chodzi z tym limitem... jeżeli już jakiś limit sobie wymyślają to jeżeii osoba zdała egzamin państwowy za niemałą opłatą to go zdała i już.... jak nie mieści się w limicie to czeka do następnego roku i ją mianują bez konieczności ponownego zdawania i wpłacania kasy do KSAP.  :stop: Taka reguła funkcjonuje przy powoływaniu osób, które zdały egzamin na iks-a, jak nie ma etatów to osoby czekają a nie powtarzają podejście do czegoś, co już zdały. Dziwne reguły..... :mur:

16 wrz 2011, 13:14
Zaawansowany

REJESTRACJA29 lis 2006, 11:58

POSTY        82
Ravik                    

nie rozumiem o co chodzi z tym limitem... jeżeli już jakiś limit sobie wymyślają to jeżeii osoba zdała egzamin państwowy za niemałą opłatą to go zdała i już.... jak nie mieści się w limicie to czeka do następnego roku i ją mianują bez konieczności ponownego zdawania i wpłacania kasy do KSAP.  :stop: Taka reguła funkcjonuje przy powoływaniu osób, które zdały egzamin na iks-a, jak nie ma etatów to osoby czekają a nie powtarzają podejście do czegoś, co już zdały. Dziwne reguły..... :mur:

Ja też nie rozumiem. Jedyny argument - to chciwość na kasę. Aby tylko zarobić.
Nie widzę sensu w wielu działaniach, pracy i organizacji w skarbówce...
Nie rozumiem też dlaczego dodatku nie otrzymuje się na chorobowym. Przecież składka na ZUS i emeryturę i rentę jest z niego potrącana... (!)

16 wrz 2011, 13:50
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370 ... 840  Następna strona