Witam Niestety do trzech razy sztuka. Do zobaczenia za rok (chyba)!!!
31 sie 2011, 09:24
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Ku wielkiemu zaskoczeniu zdałem z wynikiem ponad 140 punktów. Serdecznie dziękuję za materiały z maila i wrzucane na forum. Zwłaszcza gimnastyka umysłu była bezcenna.
31 sie 2011, 09:40
wodniczka74
Witam Niestety :mur: :angry2: do trzech razy sztuka. Do zobaczenia za rok (chyba)!!!
Wodniczko, ja również zdałam poraz drugi i poraz drugi nie zmieściłam się w limicie. Czy do trzech razy sztuka? Tego jeszcze nie wiem
31 sie 2011, 10:25
Przepraszam, że mój pierwszy post znajduje się w tym wątku, a nie w miejscu, gdzie można byłoby się przywitać. Gdyby nie to forum, a zwłaszcza temat niniejszy i ten dla gimnastykujących swój umysł, to mógłbym się bardzo zdziwić widząc zadania na teście umiejętności. Sam jestem zaskoczony wynikiem i nie jest to fałszywa skromność. Do zobaczenia w dniu mianowania.
31 sie 2011, 10:29
No niestety. Pierwsze podejście, zdane ale daleko pod kreską. Na samą myśl o powrocie do ustawy o finansach mam ciarki brrr. Mam pytanie do tych co będą podchodzić w przyszłym roku. Od kiedy zaczynamy się przygotowywać?
31 sie 2011, 10:38
Nie widzę postu Bianka79 albo gdzieś mi umkło... Wie ktoś czy jej się powiodło? Gratuluję wszystkim tym co się załapali i tym co niestety nie bo za wysiłek brawa się należą
Mam nadzieję że w przyszłym roku będę pomocna przyszłym zdającym
31 sie 2011, 10:56
Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć na pytanie, czy do obliczenia dodatkowego urlop wypoczynkowego dla urzędnika bierze się również zatrudnienie w urzędzie gminy?! Czy ma znaczenie, że umowa była np. na pół etatu? Czy staż (skierowanie przez Urząd Pracy do urzędu gminy) też się bierze pod uwagę?
31 sie 2011, 10:57
Mam 431 miejsce :O Zdałem?????
31 sie 2011, 11:23
jjucha
wodniczka74
Witam Niestety :mur: :angry2: do trzech razy sztuka. Do zobaczenia za rok (chyba)!!!
Wodniczko, ja również zdałam poraz drugi i poraz drugi nie zmieściłam się w limicie. Czy do trzech razy sztuka? Tego jeszcze nie wiem
W moim przypadku sprawdziło się : DO TRZECH RAZY SZTUKA!!! Nie poddawajcie się!!!
31 sie 2011, 11:38
wormwood
Mam 431 miejsce Zdałem?????
Robaczku Drewniany miałeś szczęście!
0,08 punktu mniej i byłoby po ptakach...
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
31 sie 2011, 12:24
Udało mi się !!!! Dziś świętuję z mężem Dziękuję wszystkim za materiały oraz za wspólne chwile spędzone na gimnastyce umysłu, ściskam wszystkich gorąco[ .
Tym , którym sie udało a reszcie życzę "połamania pióra" Wierzę w Was - uda się
31 sie 2011, 13:17
537 miejsce Koniec marzeń. Czas pakować walizki :)
31 sie 2011, 14:18
Gratulacje dla wszystkich zdających Zdobyłem wystarczającą ilość punktów by się zmieścić w limicie . Materiały na forum bezcenne. Dzięki za wszystko . I powodzenia za rok.
31 sie 2011, 15:30
Gratuluję wszystkim, szczególnie mianowanym!
Wiecie może, czy w tym roku po mianowanie trzeba zgłosić się w stolicy osobiście, czy można to załatwić przez pocztę?