Trzymaj się bracie - ważne też jest szczęście. Na tym egzaminie świat się nie kończy! Będzie dobrze!
24 cze 2011, 11:16
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Godiva
KSAP z wpłat uzyskał ni mniej ni więcej tylko 868.814,10 zł palka--== z tego opłaci wynajem sal EXPO a reszta do kieszonki, a za rok powtórka z rozrywki ciekawe jaki jest najwytrwalszy uparciuch i max które podejscie zalicza jakiś maratończyk.... boje--==
A woreczki foliowe i czarne długopisiki to nie kosztują?
24 cze 2011, 12:15
rtoip83
4. po teście można pisać ale odpowiedzi liczą się tylko z arkusza odpowiedzi, ( ja miałem cały pokreślony test i nikt mi uwagi nie zwrócił)
Potwierdzam. Po teście można pisać. O ile pamiętam, to pytania były drukowane jednostronnie, więc było dużo wolnego miejsca. Ja tam bazgrałam tabelki, żeby nie kreślić na czysto w arkuszu odpowiedzi. Testy z pytaniami na koniec zbierali i wrzucali hurtem do pudeł, więc nikt nie wiedział, które były czyje.
Życzę wszystkim powodzenia!!! Połamania czarnych długopisów.
24 cze 2011, 12:53
Witam, Z perspektywy osoby, która zdała w zeszłym roku z powodzeniem (w pierwszej 300..ale zawsze) kilka rad: 1. Ubrać się ciepło (trzęsłam się jak osika) i od mowy początkowej chciało mi się z tego, za przeproszeniem, do wygódki, a na teście umiejetności czas goni - nie ma mowy o wyjściu) 2. Nie skupiać się na tabelkach!!!! Ja zaczęłam po kolei test, w rezultacie zrobiłam chyba tylko 4,5 tabelki z 6, a miałam max pkt!!!!! Z tego co wiem, często "tabelkowcy" mieli niższe wyniki. 3. Nie szukać drugiego dna w teście wiedzy - niestety w ten sposób poległam na pytaniach, na które odpowiedz dobrze znałam! 4. Wziąć coś do jedzenia - kanapkę itd...W czasie pierwszej przerwy przydaje się bardzo! Życzę połamania piór!!!!!
24 cze 2011, 13:05
Tak sobie czytam i ... myślę: jak to dobrze, że jutro to nie ja będę egzaminowany
P O W O D Z O N K A !!!!
PS Ten wyluzowany gostek kręcący się wśród zestresowanych kandydatów na USC to będę ja
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
24 cze 2011, 19:23
zazdroszczę tym co mają ten koszmar już za sobą, a my wszyscy mamy to przed sobą: wielki stres, wielka pustka w głowie i kawał drogi do przejechania :) życzę Wam wszystkim Kochani powodzonka i połamania czarnych długopisów
24 cze 2011, 20:11
Jet
Życzę wszystkim powodzenia!!! Połamania czarnych długopisów.
annn30
Życzę połamania piór!!!!!
supersaper
Tak sobie czytam i ... myślę: P O W O D Z O N K A !!!!
Też życzę wszystkim zdającym Forumowiczom sukcesu!
supersaper
PS Ten wyluzowany gostek kręcący się wśród zestresowanych kandydatów na USC to będę ja ;)
Włóż tę czerwona czapeczkę, co by Cię rozpoznali.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
24 cze 2011, 22:07
Arnold71
Witajcie. Teraz trochę żałuję, że się zgłosiłem. Przeglądałem testy z lat ubiegłych i o ile na pytania z konstytucji i ustawy o SC można się nauczyć (w wieku 40 lat wchodzi mi do głowy jak...) to pozostałe pytania to dla mnie jakaś abstrakcja. W robocie same przepisy, po robocie jak siadam do nauki to albo zasypiam, albo nie wiem co czytam... A według testów na inteligencję wychodzi, że debil! W związku z powyższym kierując się pragmatyzmem (zapłaciłem) - jadę na egzamin ale... szkoda gadać. Do zobaczenia w sobotę rano!
No normalnie jakby ktoś zajrzał mi do głowy i wyraził to co czuję
24 cze 2011, 22:34
POWODZENIA!!!
25 cze 2011, 08:33
Trzymam kciuki !!!
25 cze 2011, 09:26
Kasik
Trzymam kciuki !!!
Przyłączam się
Chyba właśnie siedzą nad testem wiedzy
Upps. Poprawka: właśnie są na przerwie po sprawdzianie umiejętności a przed sprawdzianem wiedzy.
10.00 – 11.45 - sprawdzian umiejętności 11.45 – 12.45 - przerwa 12.45 – 14.30 - sprawdzian wiedzy
Ależ tam muszą być emocje! Wiem, bo sam przez nie kiedyś przechodziłem.
____________________________________ "Demokracja to cztery wilki i owca głosujące o obiedzie" R.A.Heinlein
Ostatnio edytowano 25 cze 2011, 11:22 przez kominiarz, łącznie edytowano 4 razy
25 cze 2011, 11:16
W zeszłym roku o tej porze było już sporo gorących komentarzy
25 cze 2011, 15:47
Sama byłam autorką wielu z nich... A teraz cisza...
25 cze 2011, 15:52
I cóż powiedzieć?! Jesteśmy już po. Czy było łatwo? - to zależy co kto umie. Według mnie test umiejętności był prawie identyczny jak w tamtym roku, natomiast test wiedzy był dosyć łatwy, ale przecież nikt łatwych rzeczy się nie uczy, a te oczywiste omija. Potem te oczywiste rzeczy okazują się nie tak oczywiste, jakby się wydawało. Zakręciłam trochę, ale tak w istocie było na egzaminie. Trzeba było nauczyć się jeszcze rocznika statystycznego - ale tym razem nie procentów, lecz liczb. Zobaczymy co będzie. A teraz odpoczywajcie i już nie myślcie o niczym.