Teraz jest 12 wrz 2025, 03:20

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 319, 320, 321, 322, 323, 324, 325 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA25 maja 2009, 13:02

POSTY        220
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
powodzenia ludziska i nie dajcie się egzaminowi - nie dajcie się tej atmosferze hehe i ciągłemu zgłaszaniu gotowości przez sektory w tej mroźnej sali :)

22 cze 2011, 07:59
Znawca

REJESTRACJA18 maja 2009, 16:42

POSTY        206
misiekp                    

powodzenia ludziska i nie dajcie się egzaminowi - nie dajcie się tej atmosferze hehe i ciągłemu zgłaszaniu gotowości przez sektory w tej mroźnej sali :)

A co to jest zgłaszanie gotowości przez sektory?  :unsure:  :wacko: Mamy się bać?

22 cze 2011, 09:17
Znawca
Własny awatar

POSTY        220
karniak                    

misiekp                    

A co to jest zgłaszanie gotowości przez sektory?  :unsure:  :wacko: Mamy się bać?

nie, bać się nie trzeba, (dla mnie było to takie nieco śmeiszne i zupełnie zbędne)  tylko wiesz - czekasz na zadania, a tymczasem organizatorzy bawią się formułą egzaminu w zgłaszanie gotowości przez sektory (razy kilka) po wyłożeniu dowodów i sprawdzeniu, po rozdaniu prac i tak dalej - takie śmieszne i jak ktoś się łatwo stresuje - to zapewne to pogłębia - trzeba po prostu przeczekać i tyle

22 cze 2011, 09:20
Znawca

POSTY        206
O matko  :blink:  A mam jeszcze jedno pytanie - długopis można/trzeba mieć swój? Bo jakoś z zawiadomienia, które dostaliśmy doczytałam się tylko, że zaznaczać odpowiedzi trzeba czarnym długopisem lub cienkopisem, a ponadto -  w rzeczach, które można wnieść na salę dłupisu nie ma...  :mur:

22 cze 2011, 09:25
Znawca
Własny awatar

POSTY        220
karniak                    

O matko  :blink:  A mam jeszcze jedno pytanie - długopis można/trzeba mieć swój? Bo jakoś z zawiadomienia, które dostaliśmy doczytałam się tylko, że zaznaczać odpowiedzi trzeba czarnym długopisem lub cienkopisem, a ponadto -  w rzeczach, które można wnieść na salę dłupisu nie ma...  :mur:

ja miałem swój, ale z tego co pamiętam dawali długopisy, dlatego mój lezał razem ze snickersem po d stołem - bo tylko ICHNIE rzeczy mogły być na tym malutkim stoliczku

22 cze 2011, 09:27
Znawca

REJESTRACJA02 lut 2008, 23:07

POSTY        220
No, nie wiem, czy takie zbędne. Po wielu ogłoszeniach o oddawaniu telefonów komórkowych (a można je było zostawić np. w szatni), kiedy wydawało się to naprawdę denerwujące takie przypominanie, na ostatnie wezwanie - wstało jeszcze paręnaście osób ze swoimi komórkami. Głusi, czy co??? Sami więc przedłużamy te szopki :za2:

22 cze 2011, 09:29
Znawca

POSTY        206
A jak przemyciłeś snicersa? :D
Ps. Dzięki za informacje - chyba zaczyna mnie dopadać stres :D

22 cze 2011, 09:29
Znawca

POSTY        220
Jedzenie snickersa to ostatnia rzecz, na którą miałabym ochotę w czasie pierwszego testu. Przecież tam nie ma czasu sięgnąć pod stół, a co dopiero odpakować boje--==

22 cze 2011, 09:32
Znawca
Własny awatar

POSTY        220
karniak                    

A jak przemyciłeś snicersa? :D
Ps. Dzięki za informacje - chyba zaczyna mnie dopadać stres :D

wniosłem legalnie - tylko go obmacali czy zamknięty - nie czepiali się co do tego - nie ma co się stresować. Jak ktoś się znerwi całą tą atmosferą, to może mieć to wpływ na test umiejętności, bo od tego się zaczyna. Fatalne jeszcze jest to, że w holu gdzie jest rejestracja jest gorąco, potem w sali zimno, a potem przerwa - wyganiają na ten upał i kurcze to też nie pomaga - ale wiedząc o tym można sprawić aby to nie było przeszkodą

22 cze 2011, 09:34
Znawca
Własny awatar

POSTY        220
alesandra4                    

Jedzenie snickersa to ostatnia rzecz, na którą miałabym ochotę w czasie pierwszego testu. Przecież tam nie ma czasu sięgnąć pod stół, a co dopiero odpakować boje--==

to akurat prawda, czasu na 1-ej częsci jest za mało, mi brakło na ostatnią tabelkę - ale czasem jest tak, żę mala porcja cukru daje kopa :)

22 cze 2011, 09:35
Zaawansowany

REJESTRACJA25 mar 2011, 13:42

POSTY        57
z zeszłorocznego doświadczenia....warto mieć żakiet, marynarkę czy coś tam na sobie...bo w tej sali to można się zakonserwować z chłodu;) no i może przeszkadzać w myśleniu jak ktoś z ciepłolubnych;) i proponuję dwa długopisy na wszelki wypadek zabrać;) wypadki się zdarzają (długopisy odmawiają posłuszeństwa, giną wkłady itp.) :D

22 cze 2011, 09:42
Znawca

POSTY        220
I nie przypominam sobie, żeby zainwestowali w długopisy... W wodę, i owszem, a nawet po butelce na każdą część. To akurat zapamiętałam dobrze, bo sporo mnie ta woda kosztowała :P
Wpisowe, podróż, nocleg, o innych kosztach nie wspominając :huh:
mała porcja cukru daje kopa
...może jednak trzeba mieć tego snickersa ;) albo choć kostkę cukru w kieszeni :)

22 cze 2011, 09:46
Znawca
Własny awatar

POSTY        220
alesandra4                    

I nie przypominam sobie, żeby zainwestowali w długopisy... W wodę, i owszem, a nawet po butelce na każdą część. To akurat zapamiętałam dobrze, bo sporo mnie ta woda kosztowała :P
...może jednak trzeba mieć tego snickersa ;) albo choć kostkę cukru w kieszeni :)

w czasie rejestracji dawali długopisy na bank, może nie wystarczyło dla wszsytkich - ja miałem też swoje, ale ten od nich chiński za 0,00001 zł wziąłem ;)

22 cze 2011, 09:56
Zawodowiec

REJESTRACJA10 lis 2006, 07:34

POSTY        3465
alesandra4                    

To było pewnie jeszcze wtedy kiedy byliśmy Zielonom Wyspom  :wysmiewacz:
Dzisiaj co prawda finanse publiczne nadal są w świetnym stanie (JVRostowski) a gospodarka prężnie się rozwija i rozkwita i następuje dalszy jej rozwój (Donald Tusk - oby żył wiecznie) ale w obliczu pomocy dlja ljudu pracujoncego miast i wsi bratniej Grecji może zabraknąć nawet na te długopisy po 0,0001 złotego.  :dokuczacz:

22 cze 2011, 10:16
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 319, 320, 321, 322, 323, 324, 325 ... 840  Następna strona