Do dziś czyli 15-go maja 2001 zweryfikowano pozytywnie 303 zgłoszenia.
To malutko! Ludzie zwątpili w możliwość znalezienia się w 500-tce i chyba wielu zrezygnowało z podejmowania próby. A tymczasem jak zgłosi się 600-700 osób, to ci którzy postanowili nie rezygnować i próbować, wygrają. W moim urzędzie spośród (chyba) 10-11 osób spełniających kryteria do przystąpienia do postępowania jak dotąd zdecydowały się (chyba) 3-4. A jak w Waszych urzędach?
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
15 maja 2011, 17:54
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
"Weryfikacja" zgłoszenia w KSAP trwa ok. 5. dni. Mamy dopiero połowę maja. Jak znam życie to większość prześle zgłoszenia w ostatnich dniach, np. po wypłacie majowej (wpisowe jest dobijające ). Szansę na załapanie się ma każdy kto ... dobrze zda
____________________________________ Kardynała Richelieu sekret wam dziś zdradzę. Od przyjaciół Boże strzeż z wrogami sobie poradzę. C.T.
15 maja 2011, 18:13
Nadir
To malutko! Ludzie zwątpili w możliwość znalezienia się w 500-tce i chyba wielu zrezygnowało z podejmowania próby. A tymczasem jak zgłosi się 600-700 osób, to ci którzy postanowili nie rezygnować i próbować, wygrają. W moim urzędzie spośród (chyba) 10-11 osób spełniających kryteria do przystąpienia do postępowania jak dotąd zdecydowały się (chyba) 3-4. A jak w Waszych urzędach?
W moim na razie zdecydowały się 3 osoby, jedna (i jest to facet) jeszcze się waha. Wszystkich dobija mały limit na ten rok. Ale co tam, spróbujemy!
15 maja 2011, 18:55
supersaper
"Weryfikacja" zgłoszenia w KSAP trwa ok. 5. dni. Mamy dopiero połowę maja. Jak znam życie to większość prześle zgłoszenia w ostatnich dniach, np. po wypłacie majowej (wpisowe jest dobijające palka--== )
Z tego co słyszałem, to pozostałe osoby nie czekają wypłaty, ani nie wahają się, tylko zrezygnowały. Wszystkich powala ten limit 500 osób i perspektywa 3.000 zdających. Ale jak większość tak do tego podejdzie, to zdających będzie 490
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
15 maja 2011, 20:27
"Mój" urząd jest bardzo ciekawym przypadkiem. Znam co najmniej kilkanaście osób spełniających kryteria ubiegania się o mianowanie, a ja jestem jedyna, która o sprawie wie i chce. Czuję się osamotniona
15 maja 2011, 20:55
Próbować trzeba, nie wolno się poddawać, że taki limit.
16 maja 2011, 20:39
Ja też czuję się osamotniona. Z całego województwa (dot. mojej "instytucji")jadę podobno sama!!! Bardzo niewiele jest osób posiadających wymagania zawarte w rozporządzeniu .....
16 maja 2011, 20:52
wg tego co wyświetla mi się w profilu w internetowym systemie zgłoszeń na dzień dzisiejszy w ksap jest 396 zgłoszeń;) bajka
18 maja 2011, 10:44
Hanka81
wg tego co wyświetla mi się w profilu w internetowym systemie zgłoszeń na dzień dzisiejszy w ksap jest 396 zgłoszeń;) bajka
Fakt, rzeczywiście dodali takie info... Ale na forum SC ktoś dzwonił i powiedzieli w kwietniu, że jest już 700 zgłoszeń. Może więc te 396 to tylko zgłoszenia internetowe - i to pewne w 99%, bo nikt zapewne ręcznie nie dodaje i nie aktualizuje i nie sumuje zgłoszenia elektroniczne + poczta...
18 maja 2011, 12:14
z tego co zauważyłam liczba zgłoszeń aktualizuje się...tak przynajmniiej nastąpiło po moim zgłoszeniu...zakładam ze liczba zgłoszeń internetowych = liczba zgłoszeń pisemnych;) a przynajmniej liczę na to..
18 maja 2011, 12:23
A dzisiaj już prawie 520 zgłoszeń. Z tego co się dowiedziałam już wiedzą o około 700, ale w tym tempie będzie ich raczej zdecydowanie więcej... Zobaczymy, jeszcze kilka dni...
20 maja 2011, 20:03
Witam!!! ja właśnie się wysłałam zgłoszenie i byłam na ten moment 650 :(, więc tempo jest bardzo szybkie, czuję, że liczba zgłoszeń będzie wysoka!!! zobaczymy...
24 maja 2011, 20:53
obstawiam...750 zgłoszeń kto da mniej?
25 maja 2011, 12:26
2500 ludzi będzie !!! minus absolwenci KSAP i mamy egzamin jak medycynę - normalnie jaja z ludzi robią !