Zgłoszenia o materiały do postępowania kwalifikacyjnego
Witam wszystkich serdecznie i poproszę o materiały do testu umiejętności i testu wiedzy na adres kopecdorota@interia.pl
10 lut 2011, 20:55
Ja również nie będę oryginalny i poproszę o materiały. Z góry dzięki. pickwik2@wp.pl
11 lut 2011, 22:34
Wiem, że juz pewnie jesteście zmęczeni tymi prośbami, ale będę bardzo wdzięczna za przesłanie materiałów również i na mój adres: vaxjoo@gmail.com . Z góry wielkie dzięki!!!
12 lut 2011, 10:58
Prośba o materiały do testów
Ja też bardzo poproszę o materiały do testu umiejętności i wiedzy na adres: smiko4wp.pl Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 13 lut 2011, 11:25 przez Nadir, łącznie edytowano 1 raz
przeniosłem do właściwego tematu
12 lut 2011, 23:05
Wszystkie materiały o które prosisz znajdziesz w "Gimnastyce umysłu".
____________________________________ "Moja jest racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" - "Dzień Świra"
13 lut 2011, 06:52
Ilonna41
Ja też bardzo poproszę o materiały do testu umiejętności i wiedzy na adres: smiko4wp.pl Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam
Nie zakładajcie tematów, które istnieją już od dawna.
Przy okazji próśb, które nadal otrzymuję: umówiliśmy się, że w tym roku osobą rozdzielającą materiały jest "misiekp".
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
13 lut 2011, 12:30
Witam wszystkich udzielających się w tym forum. Ja również bardzo proszę o materiały na adres: danuta.ps@op,pl z góry dziękuję.
13 lut 2011, 21:22
Dołączam się do chóru proszących o materiały: afortuna@op.pl i z góry bardzo dziękuję !!!
15 lut 2011, 18:46
Ja też poproszę o materiały od osób które zdały egzamin na mianowanie monseb@wp.pl
16 lut 2011, 14:44
egzamin służby cywilnej
gratuluję wszystkim, którzy zdali. czas do nauki, proszę o przesłanie materiałów, testów do testu wiedzy i umiejętności na adres http://www.anialapy@op.pl śliczne dzięki kwiatek
Ostatnio edytowano 16 lut 2011, 17:21 przez Nadir, łącznie edytowano 2 razy
Przeniosłem do istniejącego już topiku
16 lut 2011, 15:07
Ja również poproszę o materiały od osób które zdały egzamin na mianowanie, z góry serdecznie dziękuje. mój adres birom2@wp.pl
16 lut 2011, 17:30
Jeżeli mógłbym również prosić - to proszę o przesłanie materiałów na adres jacek.wojtas@interia.pl Dzięki wielkie i pozdrawiam.
____________________________________ Mam tyle pieniędzy, że mogę nie pracować aż do końca życia, żyjąc w komforcie i luksusie. Pod warunkiem, że umrę w przyszły piątek