URZĘDNIK MIANOWANY 2011r. KURS przygotowujący DO EGZAMINU NA URZĘDNIKA MIANOWANEGO
WARUNKI UCZESTNICTWA W KURSIE: Koszt kursu obejmuje: udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe zgrane na nośnikach CD oraz drukowane, certyfikat ukończenia kursu, przerwy kawowe.
Cena nie obejmuje kosztów noclegu i parkingu.
W wypadku rezygnacji z zajęć w momencie rozpoczęcia szkolenia uczestnik nie otrzyma zwrotu wpłaty. Odwołanie zgłoszenia musi być dokonane w formie pisemnej. Możliwe jest zastępstwo uczestnika inną osobą. Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany terminów lub prowadzących, w wypadku zdarzeń losowych niezależnych od organizatora. W wypadku odwołania szkolenia przez organizatora zwracamy wniesioną opłatę. Ponad to: 1) Zgłoszenia wstępne przyjmowane są telefonicznie lub mailowo, 2) Wypełniony formularz zgłoszeniowy prosimy przesłać do siedziby Global Training Centre Sp. z o.o. faxem lub skan na konto e-mail.
OŚWIADCZENIE: Oświadczam, że zapoznałem(-am) się z warunkami uczestnictwa. Upoważniam firmę Global Training Centre Sp. z o.o. do wystawienia faktury VAT bez podpisu odbiorcy. Zobowiązuję się do uregulowania należności za udział w kursie (50 godzin lekcyjnych) wysokości 2 275,50 zł brutto (słownie: dwa tysiące dwieście siedemdziesiąt pięć złotych 50/100 brutto) do 25 marca 2011r. (data wpływu na konto organizatora) na rachunek Global Training Centre Sp. z o.o. 13 1090 2851 0000 0001 1075 7581.
Dostałem na maila taką informację, więc przekazuję zainteresowanym.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
19 mar 2011, 15:27
Re: Postępowanie kwalifikacyjne
Jeśli ktoś z Wrocławia chce wziąć w kursie przygotowującym do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie testu umiejętności (testy psychologiczne, logiczne, gimnastyka umysłu itp...) to właśnie jesteśmy na etapie organizacji grupy. W zeszłym roku osoby, które wzięły udział w takim kursie bardzo chwaliły jego skuteczność. Na razie chętnych jest 9 osób. Im nas będzie więcej, tym koszty będą mniejsze. Kurs organizowany jest w systemie 4 spotkań po 5 godzin lekcyjnych. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt telefoniczny pod numer: 695-677-155 JOLA
23 mar 2011, 13:16
Mam pytanie. Jakiś czas temu gdzieś, od kogoś i zupełnie przypadkiem usłyszałem plotkę (oby to była plotka), że od czerwca czy lipca tego roku dodatek w służbie cywilnej ma być obcięty o 50%. Czy ktoś z Was coś słyszał w tym temacie, bo ja jakoś w to nie chcę uwierzyć...
23 mar 2011, 14:31
No to niektórzy "życzliwi" się ucieszą, niestety znam kilku takich
24 mar 2011, 17:59
acdc
Mam pytanie. Jakiś czas temu gdzieś, od kogoś i zupełnie przypadkiem usłyszałem plotkę (oby to była plotka), że od czerwca czy lipca tego roku dodatek w służbie cywilnej ma być obcięty o 50%. Czy ktoś z Was coś słyszał w tym temacie, bo ja jakoś w to nie chcę uwierzyć...
Szok..nie słyszałam o tym i szczerze powiedziawszy..zamurowało mnie
25 mar 2011, 08:42
acdc
Wszystko jest niestety możliwe. Wiem, że trwają prace nad zmianą ustawy o służbie cywilnej - także w zakresie przywilejów urzędników sc
____________________________________ Kto nie wierzy, niech posłucha kociego mruczenia...
25 mar 2011, 09:48
Czy ktoś może napisać w skrócie jak wygląda proces ubiegania się o mianowanie tak praktycznie? Chcąc zgłosić się na egzamin muszę mieć jakieś poświadczone dokumenty z US? Czy jadę ''w tajemnicy'', wielki come back i po pewnym czasie ogłaszam NUSowi, że mam taki fajny dokument?
Czy ktoś może napisać w skrócie jak wygląda proces ubiegania się o mianowanie tak praktycznie? Chcąc zgłosić się na egzamin muszę mieć jakieś poświadczone dokumenty z US? Czy jadę ''w tajemnicy'', wielki come back i po pewnym czasie ogłaszam NUSowi, że mam taki fajny dokument?
Nieuważnie czytasz forum.... Drugi post od góry na tej samej stronie: Informacja dla osób ubiegających się o mianowanie w służbie cywilnej w 2011 roku W tajemnicy nie da się zrobić tak, aby zaskoczyć NUSa 'fajnym dokumentem'. NUS musi potwierdzić, że spełniasz warunki do przystąpienia do postępowania kwalifikacyjnego.
____________________________________ Nie jesteś tym, kim myślisz, że jesteś - lecz tym, kim się stajesz, gdy myślisz kim jesteś.
29 mar 2011, 20:49
Fakt- przeoczyłam. Przepraszam To niedobrze, jak mi się nie powiedzie na egzaminie NUS będzie wiedział...
30 mar 2011, 20:00
Marikajs
Fakt- przeoczyłam. Przepraszam To niedobrze, jak mi się nie powiedzie na egzaminie NUS będzie wiedział...
E tam! Daj se na luz. Niejeden/a NUS nie zdał/a egzaminu i nie rumienił/a się z tego powodu
30 mar 2011, 20:36
Nadir
Marikajs
E tam! Daj se na luz. Niejeden/a NUS nie zdał/a egzaminu i nie rumienił/a się z tego powodu
Taaaa..... Tylko że kandydat na NUSa jak nie zda dwa razy egzaminu to trzeci raz już nie musi go zdawać aby zostać NUSem, a kandydat na urzędnika musi do usranej śmierci próbować
____________________________________ Videtur et hoc mihi Platforninem non debere esse Poza tym uważam że Platformę należy zniszczyć /Katon starszy/
02 kwi 2011, 20:05
Taaaa..... Tylko że kandydat na NUSa jak nie zda dwa razy egzaminu to trzeci raz już nie musi go zdawać aby zostać NUSem, a kandydat na urzędnika musi do usranej śmierci próbować :mur:
Nie musi a może bo to przywilej! A wielu z braku odwagi pozstaje kandydatem na kandydata