Teraz jest 12 wrz 2025, 13:44

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu
Zawodowiec

REJESTRACJA21 paź 2006, 19:09

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Post Re: Postępowanie kwalifikacyjne
URZĘDNIK MIANOWANY  2011r.
KURS przygotowujący DO EGZAMINU NA URZĘDNIKA MIANOWANEGO

WARUNKI UCZESTNICTWA W KURSIE:
Koszt kursu obejmuje: udział w szkoleniu, materiały szkoleniowe zgrane na nośnikach CD oraz drukowane, certyfikat ukończenia kursu, przerwy kawowe.

Cena nie obejmuje kosztów noclegu i parkingu.

W wypadku rezygnacji z zajęć w momencie rozpoczęcia szkolenia uczestnik nie otrzyma zwrotu wpłaty. Odwołanie zgłoszenia musi być dokonane w formie pisemnej. Możliwe jest zastępstwo uczestnika inną osobą. Organizator zastrzega sobie prawo do zmiany terminów lub prowadzących, w wypadku zdarzeń losowych niezależnych od organizatora. W wypadku odwołania szkolenia przez organizatora zwracamy wniesioną opłatę. Ponad to:
1) Zgłoszenia wstępne przyjmowane są telefonicznie lub mailowo,
2) Wypełniony formularz zgłoszeniowy prosimy przesłać do siedziby Global Training Centre Sp. z o.o. faxem lub skan na konto e-mail.

OŚWIADCZENIE:
Oświadczam, że zapoznałem(-am) się z warunkami uczestnictwa. Upoważniam firmę Global Training Centre Sp. z o.o. do wystawienia faktury VAT bez podpisu odbiorcy.
Zobowiązuję się do uregulowania należności za udział w kursie (50 godzin lekcyjnych) wysokości 2 275,50 zł brutto (słownie: dwa tysiące dwieście siedemdziesiąt pięć złotych 50/100 brutto) do 25 marca 2011r. (data wpływu na konto organizatora) na rachunek Global Training Centre Sp. z o.o.  13 1090 2851 0000 0001 1075 7581.

Harmonogram
http://www.speedyshare.com/files/274885 ... _grupa.pdf

Formularz zgłoszeniowy
http://www.speedyshare.com/files/274885 ... _2011r.doc

Dostałem na maila taką informację, więc przekazuję zainteresowanym.

19 mar 2011, 15:27
Początkujący
Własny awatar

REJESTRACJA22 lut 2011, 07:59

POSTY        4
Jeśli ktoś z Wrocławia chce wziąć w kursie przygotowującym do egzaminu kwalifikacyjnego w zakresie testu umiejętności (testy psychologiczne, logiczne, gimnastyka umysłu itp...) to właśnie jesteśmy na etapie organizacji grupy. W zeszłym roku osoby, które wzięły udział w takim kursie bardzo chwaliły jego skuteczność. Na razie chętnych jest 9 osób. Im nas będzie więcej, tym koszty będą mniejsze. Kurs organizowany jest w systemie 4 spotkań po 5 godzin lekcyjnych. Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o kontakt telefoniczny pod numer: 695-677-155 JOLA

23 mar 2011, 13:16
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 lip 2009, 12:53

POSTY        17
Mam pytanie. Jakiś czas temu gdzieś, od kogoś i zupełnie przypadkiem usłyszałem plotkę (oby to była plotka), że od czerwca czy lipca tego roku dodatek w służbie cywilnej ma być obcięty o 50%. Czy ktoś z Was coś słyszał w tym temacie, bo ja jakoś w to nie chcę uwierzyć...

23 mar 2011, 14:31
Znawca

REJESTRACJA05 cze 2007, 13:39

POSTY        250
No to niektórzy "życzliwi" się ucieszą, niestety znam kilku takich :(

24 mar 2011, 17:59
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA12 paź 2009, 13:30

POSTY        58
acdc                    

Mam pytanie. Jakiś czas temu gdzieś, od kogoś i zupełnie przypadkiem usłyszałem plotkę (oby to była plotka), że od czerwca czy lipca tego roku dodatek w służbie cywilnej ma być obcięty o 50%. Czy ktoś z Was coś słyszał w tym temacie, bo ja jakoś w to nie chcę uwierzyć...

Szok..nie słyszałam o tym i szczerze powiedziawszy..zamurowało mnie  :angry2:

25 mar 2011, 08:42
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 10:04

POSTY        41
acdc                    

Wszystko jest niestety możliwe. Wiem, że trwają prace nad zmianą ustawy o służbie cywilnej - także w zakresie przywilejów urzędników sc  :unsure:

25 mar 2011, 09:48
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA17 wrz 2010, 16:36

POSTY        75
Czy ktoś może napisać w skrócie jak wygląda proces ubiegania się o mianowanie tak praktycznie? Chcąc zgłosić się na egzamin muszę mieć jakieś poświadczone dokumenty z US? Czy jadę ''w tajemnicy'', wielki come back  :zeby:  i po pewnym czasie ogłaszam NUSowi, że mam taki fajny dokument? :D

29 mar 2011, 19:07
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA07 sty 2008, 07:51

POSTY        33
Informacja dla osób ubiegających się o mianowanie w służbie cywilnej w 2011 roku znajduje się na stronie KSAP-u.
Zatem poczytaj sobie, Podaję link http://www.dsc.kprm.gov.pl/aktualnosci. ... 9&look=493

29 mar 2011, 19:26
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Marikajs                    

Czy ktoś może napisać w skrócie jak wygląda proces ubiegania się o mianowanie tak praktycznie? Chcąc zgłosić się na egzamin muszę mieć jakieś poświadczone dokumenty z US? Czy jadę ''w tajemnicy'', wielki come back  :zeby:  i po pewnym czasie ogłaszam NUSowi, że mam taki fajny dokument? :D

Nieuważnie czytasz forum.... Drugi post od góry na tej samej stronie:
Informacja dla osób ubiegających się o mianowanie w służbie cywilnej w 2011 roku
W tajemnicy nie da się zrobić tak, aby zaskoczyć NUSa 'fajnym dokumentem'. NUS musi potwierdzić, że spełniasz warunki do przystąpienia do postępowania kwalifikacyjnego.

29 mar 2011, 20:49
Zaawansowany
Własny awatar

REJESTRACJA17 wrz 2010, 16:36

POSTY        75
Fakt- przeoczyłam. Przepraszam :blush:
To niedobrze, jak mi się nie powiedzie na egzaminie NUS będzie wiedział... :mur:

30 mar 2011, 20:00
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Marikajs                    

To niedobrze, jak mi się nie powiedzie na egzaminie NUS będzie wiedział... :mur:

E tam! Daj se na luz. Niejeden/a NUS nie zdał/a egzaminu i nie rumienił/a się z tego powodu :)

30 mar 2011, 20:36
Zawodowiec

REJESTRACJA23 sie 2009, 07:34

POSTY        3657
Nadir                    

Marikajs                    

E tam! Daj se na luz. Niejeden/a NUS nie zdał/a egzaminu i nie rumienił/a się z tego powodu :)

Taaaa..... Tylko że kandydat na NUSa jak nie zda dwa razy egzaminu to trzeci raz już nie musi go zdawać aby zostać NUSem, a kandydat na urzędnika musi do usranej śmierci próbować  :mur:

02 kwi 2011, 20:05
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA24 lip 2009, 13:02

POSTY        28

Taaaa..... Tylko że kandydat na NUSa jak nie zda dwa razy egzaminu to trzeci raz już nie musi go zdawać aby zostać NUSem, a kandydat na urzędnika musi do usranej śmierci próbować  :mur:

Nie musi a może bo to przywilej! A wielu z braku odwagi pozstaje kandydatem na kandydata :)

03 kwi 2011, 06:47
Zawodowiec

POSTY        7731

LOKALIZACJATriCity
Otrzymałem kilka zapytań przez PW o egzamin.
Informacje dot. sposobu przeprowadzenia postępowania:
http://www.ksap.gov.pl/pksc/files/rozpo ... _PK_sc.pdf

Link: http://www.dsc.kprm.gov.pl/aktualnosci. ... 9&look=493
już jest nieczynny

03 kwi 2011, 08:04
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11749 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 840  Następna strona