A ta książka jest OK? Warto? Czy są tam zadania wszystkich typów które pojawiły się do tej pory na egzaminie, tj: raveny; A>B, C=A analogie słowne; tabelki; Zadania typu Wszystkie Kręgowce są ssaki, niektóre ssaki sa ptakami?
A wiecie jaki jest koszt e-learning z City School bo na stronie nie ma info
26 mar 2015, 12:27
Re: Kurs na urzędnika mianowanego
Witam, a czy ktoś może korzystał z usług Global training centre? Czekam na opinie...
14 wrz 2015, 12:39
acer123
Witam, a czy ktoś może korzystał z usług Global training centre? Czekam na opinie...
Korzystalem. Obydwa moduły. nie polecam szkoda pieniędzy a przede wszystkim szkoda Waszego czasu. Na module umiejętności pani robiła wykład z logiki, tak jak byśmy byli studentami. Masę niepotrzebnej teorii. A wiedza wyglądała tak: czytanie ze slajdów. Ponadto osoby z mojej grupy były bardzo zawiedzione po tym kursie nie tylko ja.
17 wrz 2015, 18:39
A ja odradzam szkolenie umiejętności z Polskiego Centrum Edukacji. Większość materiałów z chomika, a sylogizmy i cała logika wytłumaczone po łebkach.
____________________________________ Mors terribilis est iis, quorum *** vita omnia exstinguuntur, non iis, quorum laus emori non potest.
Boso, ale w ostrogach.
18 wrz 2015, 16:01
Czy korzystał ktos z platformy e-learningowej z firmy GLOBAL? Mówią, że mają tam testy z wiedzy i z umiejętności, ale koszt to 400zł plus VAT. Czy warto wykupić?
21 lis 2015, 22:15
wympar
Czy korzystał ktos z platformy e-learningowej z firmy GLOBAL? Mówią, że mają tam testy z wiedzy i z umiejętności, ale koszt to 400zł plus VAT. Czy warto wykupić?
Na forum były rozkminiane testy z książki City School. Ale te testy są z poziomu doktoratu w tej książce. A na egzamin wystarczy poziom licencjatu. Spokojnie wystarczy poszperać w necie i można za darmo ćwiczenia znaleźć. Ewentualnie zbiory zadań są w książkach z logiki. A te 400 zł polecam wydać na korepetycje z sylogizmów i nierówności, jeszcze zostanie na waciki
23 lis 2015, 14:33
Ravenka
A ja odradzam szkolenie umiejętności z Polskiego Centrum Edukacji. Większość materiałów z chomika, a sylogizmy i cała logika wytłumaczone po łebkach.
Podpisuję się obiema łapkami. Wiedza ok, ale kurs umiejętności to jakaś pomyłka. Najgorzej wydane pieniądze w moim życiu.
Szczerze polecam Cityschool. Umiejętności. Wreszcie zrozumiałam sylogizmy, relacje, logikę. Co do wiedzy, chyba w zeszłym roku nie było w City kursu z wiedzy, ale w tym na pewno skorzystam.
16 sty 2016, 19:40
I jak tegoroczni kursowicze? Kto gdzie korzystał i jakie ma wrażenia po odbytych kursach? Co polecacie, co odradzacie?
04 cze 2016, 20:26
Witam,
Korzystał ktoś z kursu CS z modułu wiedzy ? Czy warto ? Tak pytam z ciekawości, bo kurs umiejętności w którym miałem okazję uczestniczyć ocenił bym bardzo wysoko, naprawdę konkret.
Ostatnio edytowano 22 cze 2016, 07:55 przez jackd2, łącznie edytowano 1 raz
22 cze 2016, 07:53
Tak, kurs umiejętności organizowany przez cs był naprawdę na wysokim poziomie i uwzględniał dokładnie to co na egzaminie.
22 cze 2016, 08:37
wympar
Tak, kurs umiejętności organizowany przez cs był naprawdę na wysokim poziomie i uwzględniał dokładnie to co na egzaminie.
"wympar" ale co z kursem wiedzy ? czy ok ?
22 cze 2016, 16:48
W tym roku idę na całość do CITY, koleżanka poszła w tamtym roku na wiedzę, posiedziała nad tym umiejętności ćwiczyliśmy razem (ja byłem po umiejętnościach), w tym roku nie przystąpiłem - rodzina.
Mam pytanie, ponieważ wybieram się na kurs całość Warszawa, szukam osób które ewentualnie wybrałyby się ze mną i jako grupa zorganizowana moglibyśmy powalczyć o zniżki