Teraz jest 08 wrz 2025, 18:04

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 840  Następna strona
Postępowanie kwalifikacyjne 
Autor Treść postu

REJESTRACJA31 maja 2010, 20:56

POSTY        99
Post Postępowanie kwalifikacyjne
Polokokta                    

Może twojemu NUS-owi nie może przejść przez gardło słowo "gratuluje", mój narazie ćwiczy chyba przez lustrem mimikę zanim mi pogratuluje bo już dawno zna wyniki ale też mam go w  :dupa:

Być może, być może...he he  :wysmiewacz: Akurat mojej NUS o to raczej nie podejrzewam. Co prawda sama nie ma mianowania, ale już o tym z nią rozmawiałem zanim wystartowałem i reagowała na to dość "poprawnie", wręcz z życzliwością.

Ale konkretnie: wpłynęło już do Twojego Urzędu oficjalne zawiadomienie o twoim mianowaniu w grudniu czy po prostu powiedziałeś że zdałeś??? Właśnie to oficjalne zawiadomienie mnie trapi (a raczej jego brak)...

31 sie 2010, 18:01
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 19:19

POSTY        400
Oficjalne zawiadomienia już powinny być w urzędach, ale nie jest to informacja o terminie mianowania a uwolnieniu środków z rezerwy budżetowej na dodatki dla osób które zdały i otrzymały mianowanie.

31 sie 2010, 18:59
Znawca

REJESTRACJA18 wrz 2008, 17:22

POSTY        213

LOKALIZACJASin City - Miasto Grzechu
nowa                    

Oficjalne zawiadomienia już powinny być w urzędach, ale nie jest to informacja o terminie mianowania a uwolnieniu środków z rezerwy budżetowej na dodatki dla osób które zdały i otrzymały mianowanie.
Jest dokładnie tak jak mówisz, informacje dotyczące środków przyszły z poleceniem odpowiedzi do dzisiaj a poza tym pewne jest, że  każdy NUS czytał listę wyników żeby zobaczyć kto z jego znajomych zdał a kto nie  ;)

31 sie 2010, 19:32

POSTY        99
A czy widzieliście te pisma? Czy zostaliście o nich poinformowani? Czy zawierały dekretację do wiadomości osób zainteresowanych?

31 sie 2010, 20:04
Znawca

REJESTRACJA18 wrz 2008, 17:22

POSTY        213

LOKALIZACJASin City - Miasto Grzechu
O piśmie dowiedziałem się  z racji fuchy którą zajmuję  ;)
Pismo zaś było dekretowane do płac, więc nie do samych zainteresowanych - zapytaj swojej płacówki.

31 sie 2010, 21:37
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA20 sie 2009, 13:21

POSTY        576
Polokokta                    

O piśmie dowiedziałem się z racji fuchy którą zajmuję  ;)
Pismo zaś było dekretowane do płac, więc nie do samych zainteresowanych - zapytaj swojej płacówki.

Owszem przyszło :)
Po tym gratulacje na piśmie... żeby tylko szczere :wacko:

31 sie 2010, 22:28
Znawca

REJESTRACJA22 maja 2009, 06:15

POSTY        155
U mnie pismo jest, gratulacji BRAK :) Oczywiście tych od szefostwa, bo od kolegów tak.

Podobno nominacje będą 1 grudnia. To jest w środę, więc tak się zastanawiam - dostaniemy dzień wolny? Czy to będzie w ramach służbowego wyjazdu? Jak to było w poprzednich latach???

01 wrz 2010, 06:26
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA18 maja 2009, 14:43

POSTY        237
miszmasz-jak wejdzie ta ustawa o racjonalizacji to dostaniesz tyle wolnego, że nawet miesiąc w STOLYCY będziesz mógł spędzić...

01 wrz 2010, 08:07
Znawca

REJESTRACJA22 maja 2009, 06:15

POSTY        155
Ale ta racjonalizacja to dopiero od stycznia, a mi dzień wolny jest potrzebny w grudniu  :unsure:  
A z urlopem już w tym roku krucho  <_<

01 wrz 2010, 10:08
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA20 sie 2009, 13:21

POSTY        576
Rozkoszna                    

miszmasz-jak wejdzie ta ustawa o racjonalizacji to dostaniesz tyle wolnego, że nawet miesiąc w STOLYCY będziesz mógł spędzić...

Halo, halo, przeczytałam sobie ten projekt ustawy, a tam mowa o pracownikach zatrudnionych na podstawie umowy o pracę. Mianowanych też mogą szurnąć? :zly1:  
To po co te męki przedegzaminacyjne i poegzaminacyjna fobia? :angry2:
Zna ktoś jakieś szczegóły?
Może tu jest ktoś z kadr albo jeszcze lepiej z kadry zarządzającej?

01 wrz 2010, 10:26
Specjalista
Własny awatar

REJESTRACJA23 paź 2006, 16:51

POSTY        692
niepoważne zapowiedzi niepoważnego rządu. Nie zawracajcie sobie tym głowy...

01 wrz 2010, 10:59

POSTY        99
OK, niepotrzebnie panikowałem, bo dzisiaj dowiedziałem się z drugiej ręki (nikt nawet nie zadzwonił!) że do mojego Urzędu też kilka dni temu wpłynęło zawiadomienie o zwolnieniu dla mnie środków na mianowanie z rezerwy budżetowej na ten rok. Ponoć nasza NUS też była zaskoczona, bo pismo przeleżało parę dni w "płacach" i rzucili jej to na biurko do podpisu w ostatnim dniu na odopwiedz, czyli wczoraj 31 sierpnia!

Na razie żadnych więc gratulacji nie otrzymałem, no ale dajmy jeszcze szanse...mam nadzieje że jakieś tam ciepłe słowo od NUS-a usłyszę  ^_^ , bo raczej z życzliwością odnoszono się do moich zamiarów mianowania jak wysyłałem w zeszłym i w tym roku aplikację na egzamin.

U mnie w Urzędzie to w ogóle egzotyka "mianowanie" (jest jeden Urzędnik, ale z "zaimportowany" z innego Urzędu), więc pewnie stąd pewna niezręczność w załatwianiu całej sprawy i raczej nie doszukuję się tutaj żadnej złej woli czy coś...chcę w to wierzyć w każdym razie!  ^_^

Teraz chyba nalezy czekać na jakieś pismo z KPRM w sprawie terminu i miejsca uroczystości. Mylę się? Dajcie znać jakby coś przyszło.

01 wrz 2010, 15:04
Znawca
Własny awatar

REJESTRACJA03 lut 2009, 08:07

POSTY        134
Adaneta                    

Rozkoszna                    

Halo, halo, przeczytałam sobie ten projekt ustawy, a tam mowa o pracownikach zatrudnionych na podstawie umowy o pracę.

Jako przyszły urzędnik, chciałbym, żeby tak było.
Ale chyba tak w projekcie nie jest.

W którym artykule jest mowa o "zatrudnionych na podstawie umowy o pracę" ?
Nie mówiąc już o tym, że ten projekt może byc 100 razy zmienionu lub nawet wyrzucony do kosza...

01 wrz 2010, 17:41
Amator
Własny awatar

REJESTRACJA23 lip 2009, 17:06

POSTY        11
Jeśli chodzi o termin wręczenia aktów mianowania, to wysłałam tydzień temu maila do KPRM. Nie mam do tej pory odpowiedzi. W zeszłym roku kadry mojego urzędu zostały powiadomione o tej uroczystości z wyprzedzeniem 3 tygodni. Ludzie pojechali do Warszawy chyba pod koniec listopada, choć mianowanie dostali z dniem 1 grudnia.

01 wrz 2010, 18:13
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 11747 ]  idź do strony:  Poprzednia strona  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 840  Następna strona